Originally Posted by
unalomer
İngilterede oyunculara çalışma izni almak imkansız gibi bişey olmuş. Kendi takımında ve milli takımında full oynayan oyunculara bile çalışma izni alamıyorsunuz çoğu zaman. Ama bu oyuncuyu sizin dışınızda bir takım kısa bir süre sonra alabiliyor.
Kiralık olarak oyuncu almakta imkansızlaştırılmış. Championshipte oynarken bana kiralık olarak gelmeyen oyuncu alt ligimde son sıradaki takıma sorun çıkarmadan kiralık olarak gidiyor. (Oyuncu gelsin die oyuncuya yağcılık yapmayı bile denedim). Alt ligimdeki takımla birlikte teklifte bulunsak bile bilgisayar bana göndermiyor oyuncuyu. Oyunu zorlaştırmak güzel ama bunu saçmalamadan yapsalar.
Artık küçük takımı alıp yavaş yavaş yükselmenin zevki kalmadı. 1. ligden championsihipe çıktığımda ve championshipten premier lige çıktığımda transfer bütçemde herhangi bir iyileştirme yapılmadı. Bumu gerçekçilik. Premier lige çıkacaksın ve takımın sana extradan transfer bütçesi ve maaş bütçesi vermesin olacak işmi bu. 1 yıl beklede bir sonraki sezon önceki sezonki televizyon ve saha gelirlerinden oara versinler. Tabi hala premier ligde kalabilmişsen.