Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 168 sonuç

Konu: Football Manager 2007 Eleştiri Başlığı

oyunda savunma oyuncuları (özelliklede kanatlar) inanılmaz oyuncu kaçırıyo,oyuncunun iii yada kötü olmasıyla alakası olmadan yaşanıyo bu.1 maçta sürüyle adam kaçırıyo ve sonuncunda gool oluyo ama işin ilginç tarafıda o oyuncuyu birden fazla hata yapmasına rağmen,adamların maçın sonunda 8-9 reyting alması!!!

S-B-Z Misafir

birde uzatmaya kalan maçlarda ya da penaltılara kalan maçlarda kaleci maç içinde 6 ortalamayla oynamış diyelim.Penaltıların tamamını kurtarsa ortalaması değişmiyo ve önceki serilerden beri devam eden bir olay bu

bence oyun süper ama sakatlıklar fln iyi değil.oyunun diğer yanları iyi.maçlar felan zevkli geçiyo. bi de transfer yapması zor olduğu için daha da güzellik katıyo oyuna.

Ibrahim Uzulmez.Delgado ve bazen Kleberson 3 macta 1 kirmizi kart yiyor 6 eksikle maca ciktigimi hatirliyorum.Burak Yilmaz sag kanat degil sadece santrafor.cogu futbolcunun ozellikleri cok kotu hele ardanin 2006 daki 2. lig b deki oyunculardan farki yok

arkadaşlar oyuncuların özellikleri çok kısıtlanmış 2006 ya göre baktıgında sadace bitirmesi 20 geri kalanı 5 6 bence bu kötü bir durum

Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    oyuncular durduk yere sakatlanıyor
    itirazdan kırmızı kart yiyor
    ne bu ya
    bi sürü özellik katmışlar ama
    bi kaç ay içinde bıktırır insanı
    Ronaldoyu Galatasaray a aldım
    adam gelişinin ikinci günü sakatlandı
    3 ay yok
    ne anladım bu transferden
    Zaten takımın 3 de 1i sakat yaf

arkadaslar oyun iyi guzelde yukleyene kadar cok ugrastım oyuncu resimleri ve bazı takımların logoları çıkmıyoo bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim herkese bol fmler

kardeşim "C:\Documents and Settings\....\Application Data\Sports Interactive\Football Manager 2007" Klasörünün içinde bulunan "cache" adlı klasörü silin. Noktalı kısıma (\....\) kendi bilgisayarinizin adini yazin örnek: Jesus gibi.

bunu yap ama application data dosyası gizlidir bu yüzden Application Data klasörü bazı bilgisayarlarda gizli dosya halinde bulunabilir Windows Görünüm seçeneklerinde "Gizli dosya ve klasörleri göster" seçeneğini işaratleyin.

yaptığında gözükecektir

9. Default

Bence fm 2005 çok güzel oyundu. Sonrasında 2006 çıktı ancak beni pek fazla sarmadı. 2005 oyamaya devam ettim. Bugün 2007 aldım da tam anlamı ile hayal kırıklığına uğradım. Oyunu çalıştırabilmek için manasız klosör silmeler, oynayabilmek için java kurulumu, hatta en berbatı ise klavye ve bilgisayar dilinin ingilizce yapılması gerekmesi...

Klasör silimi ve java kurmak fm için değer ancak oyuna her girişte dili ingilizce yapmak çıkışta ise eski haline getirmek benim fm için yapacaklarım arasında değil.

Bunların hepsini denememe rağmen klosör silme işleminden sonra siyah ekran sorunu yaşadım! Ancak yüne de fm bu piyasanın en iyisi.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by ugur060713 View Post
    arkadaşlar oyuncuların özellikleri çok kısıtlanmış 2006 ya göre baktıgında sadace bitirmesi 20 geri kalanı 5 6 bence bu kötü bir durum
    Çoğu oyuncu öylesadece bir iki özelliği iyi diğerleri kötü ve bazı kötü oyuncuların ise özellikleri oldukça iyi oyun iyi bir denge kuramamış.

iyi ama zaten her özelliği iyi olacak değil ya futbolcuların mesela arda arda diyoruz ya ardanın son vuruş özellikleri nedir?düşük değilmi sizce?yani iyi olan iyi düşük olan düşük olacak elbetteki ama tabi oyunda tr datasının çoğu boş yani oyun açılışnda farklı oluyolar arda derken oyunda gerçeği yansıtıyor demek istemedim örnek verdim arkadaşlar

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

oyuncular cok pahalı

ah şu herkesin genel olarak bahsettiği sakatlık problemleri, kart problemleri, oyuna girme problemleri, db problemleri, maç motoru problemleri, ses problemleri, dil problemleri, ligimizin önemsenmemesi gibi ana problemler olmasa.Diğer küçük problemlerden bahsetmiyoruz bile.

Ama yukarda saydığımız ana problemler çözülürse tüm zamanların en iyi menajerlik oyunu olur...

Şu an FM 2006 son patchli hali FM 2007den daha iyidir arkadaşlar.İlerde FM 2007 için patchler çıkınca noolucağı bilinmez ama ilerde FM 2007 daha ii olucaktır.

Peki şu an hangisini oynuyosun diye sorarsanız, FM 2007 oynuorum.Nedeniyse çok basit.Eski arayüzden sıkılmam yani yenilik görmek istemem ve OYUN HIZI.Hadi yeniliği de geçtim HIZ benim için çok önemliydi...Sadece bunun için FM 2006 yerine FM 2007 oynamaya değer bence.

yahu allah rizasi icin biri neden bu kadar kirmizi kart ciktigini annatsin cildircam 30 mact** 10 kirmizi kart bu nedir yahu adamin sinirini bozuo isallah bu ilerde cikacak bi yamayla duzeltilir

ya arklar daha ne hata arıyosunuz hatasız kul olmaz bence oyun mis gibi olmuş pek hata yok çok zevkli

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

aynen arkadaşlar oyun iğrenç bi kere zor çok saçma sonuçlar alınıyo

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bir macta 4 oyuncu sakatlanip 3 oyuncuda kirmizi kart gorurmu hic. Hatta bir macta olsa iyi cogu mac boyle cok sacma olmus bu sefer hayal kirikligi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Default kart sorunu

arkadaşlar kart sorunu var tamamda bern bir iki oyuncuyooo ceza verdim kart gördüğü için artık o sorun yok bende

ayrıca fm ci değilmiyiz alın ingilizce sözlük oyunu keşfedin

göreceksiniz çok iyi oyun ben 2007den memnunum

ıkınmazsan bu iş olmaz

Ya arklar adamlarım ha bire sakatlanıo bu ne iştir yaaa

20. Default

arkadaslar TSL update nezman cikacak???

2 hafta surer demislerdi 2 hafta gecti hala yok???

Thumbs down oyundaki bazi hatalar

http://www.fileupyours.com/files/655...%23305%3Bz.bmp

mesela bu oyunda bazi maclar cok deisik sonuclarla bitebilio yeni patch i beklioruz

Default Bu tr yamaSı bu SeNe cıkar dımı

waLLa oyun cıkmadan daha tr yaMası calısMamız BaSLadı dedınız oyun cıkaLı aylar oLdu tr yaMa piyaSaDa yok uMarım bu Sene Cıkar

Evet bu sakatlik olayi çok abartılmış 25 kişilik kadrom olmasına rağmen sakatlık ve kartlardan reserve taakviyesiz çıkamıyorum. Bu yüzden oyunu bırakıp yamanın çıkmasını bekleyeceğim sanırım.

Birde bazı oyuncu fiyatlarının artmaması gibi bir sorun var. Millwall ile chamionshipte sezon sonuna kadar oynattığım ve pek çok maçta 8 ve üstü puan alan ve sezon sonu yılın takımında yer alan defans oyuncum sezon premier lige çıkmama rağmen hala 45 k (aldığım fiyat). Juventus dahil pek çok klup istiyor ama teklif yaparken 45 k baz alınıp teklif yapılıor. Bu oyuncuyu teklif edilen fiyatlara göndermem imkansız birde oyucunun mutsuz olup gitmk istemesi elimi kolumu bağlıyor. Bu oyuncu normal şartlarda en az 3-5 M fiyata satılacakken max teklif olarak 275 K teklif geliyor.
    Oyuncu için Satmak istemediğimi belirtmem ve 10 M fiyat koymama rağmen hala saçma sapan teklifler geliyor.
    Umarım buda düzeltilir.

İngilterede oyunculara çalışma izni almak imkansız gibi bişey olmuş. Kendi takımında ve milli takımında full oynayan oyunculara bile çalışma izni alamıyorsunuz çoğu zaman. Ama bu oyuncuyu sizin dışınızda bir takım kısa bir süre sonra alabiliyor.
    Kiralık olarak oyuncu almakta imkansızlaştırılmış. Championshipte oynarken bana kiralık olarak gelmeyen oyuncu alt ligimde son sıradaki takıma sorun çıkarmadan kiralık olarak gidiyor. (Oyuncu gelsin die oyuncuya yağcılık yapmayı bile denedim). Alt ligimdeki takımla birlikte teklifte bulunsak bile bilgisayar bana göndermiyor oyuncuyu. Oyunu zorlaştırmak güzel ama bunu saçmalamadan yapsalar.
    Artık küçük takımı alıp yavaş yavaş yükselmenin zevki kalmadı. 1. ligden championsihipe çıktığımda ve championshipten premier lige çıktığımda transfer bütçemde herhangi bir iyileştirme yapılmadı. Bumu gerçekçilik. Premier lige çıkacaksın ve takımın sana extradan transfer bütçesi ve maaş bütçesi vermesin olacak işmi bu. 1 yıl beklede bir sonraki sezon önceki sezonki televizyon ve saha gelirlerinden oara versinler. Tabi hala premier ligde kalabilmişsen.

ya oyun ii gusel ama harbiden sakatlanmaları abartmıslar ya tuncay ust uste en fazla 2 mac yaptı nası oluo anlamadım bide durup dururken adamlarım kırmızı yio bunu hiç anlamadım

oyun 2006 dan daha hızlı,bu pozitif özelliği,ama oynadığım her maç takımımdan en az 1 kişi kırmızı kart yiyor ve gene en az bir kişi ciddi sakatlık yaşıyor.umarım bu sorunları halledecek bir çalışma olur turksportalda ki olacağınada eminim...

Arkadaslar bir sorum olacak ben fm 2007 editor kullandım we biraz deisiklik yaptım ama sonra yeni oyun kur dedigimde yeni yaptılarım olmuyor yaklasık 3 yıldan beri fm oynuyorum we o kadar editor kullandım hic boyle olmuyordu acaba sorun nedir bu 2007 editoru farklı birazda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by unalomer View Post
    İngilterede oyunculara çalışma izni almak imkansız gibi bişey olmuş. Kendi takımında ve milli takımında full oynayan oyunculara bile çalışma izni alamıyorsunuz çoğu zaman. Ama bu oyuncuyu sizin dışınızda bir takım kısa bir süre sonra alabiliyor.
    Kiralık olarak oyuncu almakta imkansızlaştırılmış. Championshipte oynarken bana kiralık olarak gelmeyen oyuncu alt ligimde son sıradaki takıma sorun çıkarmadan kiralık olarak gidiyor. (Oyuncu gelsin die oyuncuya yağcılık yapmayı bile denedim). Alt ligimdeki takımla birlikte teklifte bulunsak bile bilgisayar bana göndermiyor oyuncuyu. Oyunu zorlaştırmak güzel ama bunu saçmalamadan yapsalar.
    Artık küçük takımı alıp yavaş yavaş yükselmenin zevki kalmadı. 1. ligden championsihipe çıktığımda ve championshipten premier lige çıktığımda transfer bütçemde herhangi bir iyileştirme yapılmadı. Bumu gerçekçilik. Premier lige çıkacaksın ve takımın sana extradan transfer bütçesi ve maaş bütçesi vermesin olacak işmi bu. 1 yıl beklede bir sonraki sezon önceki sezonki televizyon ve saha gelirlerinden oara versinler. Tabi hala premier ligde kalabilmişsen.
    eevt bu sorum çok kötü

yaa sakatlanmalar çok kötü kezman ı 2 hafta oynatıorum adam 3 hafta sakatlanıo bide iileştikten sonra kondisyon eksiği war 1 haftada öle geçio oyunun bu yönü çok kötü olmuş takımında en aşşağı sağlam 5 santrafor un sağlam 10 orta saha 10 defans 4 tanede kaleci lazım yoksa çok kötü sonuçlar alabiliosun...bide kart cezaları war o konuya hiç girmeyelim...

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

evet oyun 2006 ve 2005 'ten çok çok daha hızlı

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri