-
06.Kasım.2006, 00:24
berbare kaldığımız altı maçın 4ünü yenilseydik ikisini yenseydik hem aynı puanı alırdık hem de birşeyler değişirdi bu takımda...ruh yok takımda ruh yok.oyun zekası yok ki bizimkilerde.orhan ak cihan danduncu adamlar zaten.ortalarımız zaten alakasız yerlere.yerini bulsa da hakan atamıyo=).yenildiğimize üzülmedim tekrar ediyorum.verdiği sözleri tutmayan yönetim gidecek kardeşim.
yok seri yakalamışız falan filan.sidik zoruyla ite kaka iki maç yendik seri oldu hemen.şanssızlığa da inanmıyorum.her maç öhh derecesinde gol kaçırıyoruz abi.1 olur 2 olur şanssızlık dersin de böle devam ederse beceriksizliğe girer artık bu.
-
06.Kasım.2006, 03:00
galatasaray bu macta ceza sahasi icine yaptigi orta sayisi cok ilgimi cekti 60 kusurdu ama bu ortalarin hemen hemn hepsi rakip takimin savunma oyuncularinda son buldu pozisyon yaratmakta cok zorlaniyoruz acil bir oyun kurucu bulmak lazim gerets 2-0 yenik dusmesine rafmen hicbir taktiksel degisiklik yapmadi sonra gec olarak ayhan i oyundan alip necati yi oyuna koydu ardindan hemen golu buldu ama bence orda oyundan alinmasi gereken inamotoydu ayhan hic olmazsa mucadele ediyodu inamato cok ruhsuz gereksizz bir oyuncu rize takimina karsi cift on libero ve tek forvetle cikarsan ve oyuncu degistirmek icn 82 dak bekliyosan bence gerets biraz daha dusunmeli ve artik gecen sene ki galibiyetleri unutmali hala gecen senin etkisinde adam diyorki gecen sene ayni oyuncularla biz bu takimlari yeniyoduk diyo ama sunu unutuyorki butun takimlar kendilerini oyuncularini yeniledi tek yenilemeyende bizdik bizde bu sonuclari aliyoruz
-
06.Kasım.2006, 12:43
67 ortadan 1 gol çıktı
"Atamayana atarlar" kuralı Ç.Rize-G.Saray maçında da işledi. Sarı kırmızılı takım, bu sezon en çok şut attığı (26), tam 67 orta yaptığı ve 9 gol pozisyonu bulduğu karşılaşmada, fileleri sadece 1 kez havalandırabildi.
ÇAYKUR Rizespor-Galatasaray maçının istatistikleri son derece ilginçti... Konuk sarı kırmızılılar bütün kategorilerde rakiplerine ezici üstünlük sağlamalarına rağmen yenilmekten kurtulamadılar.
Galatasaray’ın bu sezon en çok şut attığı lig maçı, dün akşamki idi. Sarı kırmızılılar, 10’u isabetli toplam 26 şut attı. Buna karşın Çaykur Rizespor, 9 kez kaleyi yokladı, bunların 2’sinde çerçeveyi tutturdu. Yeşil mavililerin kaleyi bulan iki şutunun da gol olması, günün bir başka ilginç notu oldu.
Özellikle ikinci yarıda doldur boşalta dönen maçta Galatasaraylı futbolcular tam 67 orta yaptı. Bu ortaların 21’i isabetli olurken, Çaykur Rizespor 12 ortada 2 isabet sağladı. Sarı kırmızılılar, maç boyunca 9 kez gol pozisyonuna girip, bunların 1’ini değerlendirebildi. Ev sahibi takım ise 5 pozisyonun 2’sini gol yaptı.
Galatasaray, bu sezon deplasmanda sadece Kayseri Erciyesspor’u yenebildi. Dış sahalarda toplam 6 maç oynayan Cimbom, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Galatasaray deplasmanda oynadığı 6 maçta 9 gol atarken kalesinde 9 gol gördü.
Dünkü maçın ortaya çıkardığı bir başka çar***ı sonuç da Galatasaray’ın, ilk golü yediği karşılaşmaları kazanamaması oldu. Sarı kırmızılılar bu sezon ilk golü yedikleri 6 maçta 4 beraberlik, 2 yenilgi aldı.
kaynak hurriyet
-
06.Kasım.2006, 12:47
Doğru düzgün 2 tane kafa topu indirebilen forvet oyuncumuz olsaydı 67 ortadan 17.si gol olurdu..
-
06.Kasım.2006, 17:18
artik bu geretsde niye israr ediliyor anlamis degilim.hele su inamotoda herif bisey yapmiyo ama gerets onu oynatiyo,dün futbolmaniada aziz üstel okadar güzel konustuki benim geretse olan sinirim nir kat daha artti.artik gerets ile galatasarayin yollari ayrilsin.yeter artik biz daha fazla üzülmek istemiyoruzzz
-
06.Kasım.2006, 18:00
ya geretsin elinde sanki dünyanın en iyi kadrosu varda adama bu kadar yükleniyorsunuz adama aldıkları 5 oyuncudan sadece 1i ilk 11e girebilecek kapasitedeyse ki o bile meçhul adam ne yapsın ki
-
06.Kasım.2006, 18:04
ya burak abi biz ona bisey demiyoz ama herif degisiklikler konusunda cok hatali,oyunculari motive edemiyor,futbolculara antremanda biraz bitiricilik dersi versin ya,sut calistirmiyomu ya bu,oyuncu degisiklikleri cok kötü hakani bi türlü cikarmadi.hasan gibi cok hirsli birini macta ilk 11de oynatmadi.inamoto gibi korkak ördegi oynatiyo,biz mehmet topalin oynamasini istiyoruz
-
06.Kasım.2006, 19:38
artık GeretS ne yapsa yaranamaz bu saatten sonra 
Hakan'ı oynatıyor anti-Hakan cılar vayy canım sen nasıl bu yaştaki adamı oynatır yok bilmem ne kadronda Kabze-Ümit-Necati varken yok daha neler, oynatmıyor vay sen nasıl oynatmazsın
Okan'ı oynatmıyor yönetim bastırıyor, oynatıyor herkes işi bitmiş diyor Aydınlar, Oğuzlar var diyor
Cihan, Tolga, Carrusca, ... hepsinde ayrı birer dertler var GeretS ipin ucunu yavaş yavaş kaçırmaya başladı 
ama bizi bu hallere sokan yönetim utansın, saat durdu Adnan Bey
-
06.Kasım.2006, 20:09
Tebrikler Rizespor gecen hafta Trabzon bu hafta Galatasaray'i devirdiler. Besiktas'ta 87 de buldugu golle 3 puani almisti Rize'den.Gercekten buyuk takimlara karsi cok basarililar.
-
06.Kasım.2006, 20:55
beşiktaş rize maçını baştann sona izlerseniz dia cirenin kazmalıkları ve yunus yıldırımın (belkide o maçlık) fanatik beşiktaşlılığı, maçı keybetmesine gitti son dakkalarda adam attı golünün ama maçın hakkı rizenindi yunus yıldrıım maçı verdirdi bize...
Mesaj Yetkileri