tum galatasaraylilari tebrik ederim gs iyi oynadi bugun hakettigi bir galibiyet aldi
tum galatasaraylilari tebrik ederim gs iyi oynadi bugun hakettigi bir galibiyet aldi
yiğidi öldürün ama hakkını verin lütfen yani, hiçbişey yapmıyor değil süper geriye ve yanlara pas atıyor hiç yardıma gitmiyor bunları herkes yapamaz ama Inamoto yapıyorilkyarı iyi dayandıda çıkarmadı dicem ama GeretS o kadar hafta Cihan'a katlandıktan sonra İnamoto'ya da bi 45 dk yı fazla görmemek lazım
Kayseri maçından sonra bu sene oynadığımız iyi maçlardan biriydi umarım böyle devam eder. Canaydın'ın dediği gibi sanal 13 puan filan hikaye aldık 3 puanı yola devam![]()
umarım inaamoto bundan sonraki hiç bir maçta oynamaz ...
Maçta oyunun hakkını verecekleri oynatacaksın. Karşıyaka maçında Okan çok iyi oynadı, bu maçta oynatıldı bir şey veremedi. İnamoto'ya sabretti, sabretti bu maçta dayanamadı ve haftalardır gerçekten iyi oynayan Ayhan'ı koydu ve orta saha bir nebze olsun rahatladı. Ön libero arayışlarına girmeye gerek yok. Gerçekten iyi bir ön liberomuz var. Bununla birlikte Hasan Kabze'de çıkışa geçti. Eğer böyle devam ederse kimseye formayı vermez. Hakan Şükür böyle maçlar 2.yarıda girip skoru değiştirecek isim olmalıdır nitekimde öyle oldu.
orhan ak...bi döverim elime verseler var yaaa...öyle böyle değil...ayağının ayarı yok adamın be..bi adam bu kadar yeteneksiz olur bee?her maç aynı şekilde düşüyo adam...
e sen forvet adamı dl yaparsan böyle olurAdam Kocaeli de gol kralıydı
![]()
![]()
inamoto cikinca galatsarayin temposu artti
Bu maçın en önemli yanı duran toptan gol atabildik![]()
olsun farketmez yine attık ya
Ceyhun gelsin bize hatta Ölü Sergen bile iş yapar.
son gol kornerden geldi ama hakanin ile hasan kabzenin golü süperdi gercekten.hele hasanin golü gercekten süperdi,ümit mükemmel kesti kabzeye oda süper atti golü
valla benim icin bu mac bitti konusacak birsey yok simdi milli takiim ve antalya macimizi bekliyom
walla antalya maçını bende dört gözle bekliyorum galatasarayımı antalyada stadda canlı izleme fırsatım olacak ...