Şu an için Nani, Mirko Vucinic ve Vanden Borre
Şu an için Nani, Mirko Vucinic ve Vanden Borre
Steffen Iversen
thiago ribeiro
marcelo
anthony vanden borre
craig gordon
lebohang mokoena
Defoe ve Celsinho...
Evandro....Brezilya alt yapısında büyük istikbal vaadeden bir orta saha
david suazo.cagliariden geldi galatasaraya.adam çok hızlı we bitiriciliği çok ii
Siberia(Milan'dan,Barcelona'ya Almıştım)(Yazılışı yanlış ise af buyurun)Gerçekten süper bir forvet.Forvete ihtiyacı olanlar bu adamı kaçırmamalı.Paraları gönül rahatlığıyla basabilirsiniz.![]()
Eduardo Ratinho.Çook süper,her maçta asist yapıyor kerataBir de Nuri Şahin...Bu ikisini tavsiye ederim...
john arne riise..Galatasaraya aldım ve hiç pişman olmadım adam beni şampiyonlar ligi şampiyonu yaptı yaptığı asistlerle..
şampiyonlar liginde en fazla asist yapan seçildi ve en iyi ilk onbirde sol bek olarak yer aldı..
Benim Jose Sosa ve Alex Fernandez. Alt yapıma ise Bojan.
1_) cesar delgado
2_) mesut özil____>ilk aldığımda yönetim ve taraftarlar benden küsmüştü.Ama şimdi dünya starı...
3_) arda turan____> onu almak için gs ye emre belözoğlu+1.4 milyon euro verdim ama şimdi emre gibi 5 tanesine satmam onu...
gk-stefanovic
mrl-deniz yılmaz-b.münih altyapı
sakaryaya aldım
hamit altıntop betiste oynayan edu malik fathi ve kompany + olarak fernando gago
jo benjede harikaa.. cskada yine daniel carvalho wr mukemmel oynuyo.. chile milli takımında inostraza war o da harika oluyo tavsiye ederim.. bide galatasaraydaki oguz sabankay istatistikleri kısmen iyi oluyo ama müthiş işler yapıo
Guirane N'Daw France Ligue1 de oynuyor.Diamond taktiğinde DM mi kurtaran oyuncuydu.orhan ak sakatlandığında ya da ceza yediğinde solbeke de alıyordum.
3M € e transfer etmiştim sochaux tan
İlk Olarak Gonzalo Higuain Süper bir forvet Fransız ama Arjantin uyrugu war Süper Bi teknigi war 2. ise Borrre Süper cok yönlü bi defans- ortasaha oyuncusu 3. TOmas Sİvok Bu da süper Oyuncudur Defansif ortasahada Süper oynuo 4. ise Marcello türk olarak ise Arda Turan. cem sultan Serkan Aykut Gibi oyuncular war Gs de Bu kadro İle kaldırmadıgım Kupa Kalmadı
gs ye daniel carvalho gago falcao yu aldım iyi ki almışım 3 de muhteşem oynuyo
Süper Admlar ALmısın![]()
Kesinlikle Guardado! Stuttgart'a ligi ve Uefa'yı o kazandırdı diyebilirim. Gerçekten harika bir oyuncu.
Haestad,Lacourt ikilisi.İkisi de harika ortasahalar...Haestad oynayınca rakibimden hiç korkmuyorum![]()
Marcelo inanılmaz bi adam.
carlos vela iyiki aldım gol krali oldu![]()
galatasarayda carruscayı hep oynatım adamı degerı 4m
Cambiasso , Ze Castro , Kenan Özer
Michael Owen 22.5 m€ almıştım... Adamı geri Anfielde getirmişitim... 3.sezon gol kralı oldu...
bende kompany aldım defansın bel kemiği o gelince eskisi gibi çok gol yimiyorum mutlaka alın derim
olmaz mı kerlon,higuain,gago,marcelo,manouchehri,adu
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
beyler Adu'yu nerde oynatmak daha hayırlıdır?
cesar delgado muthıs bır golcu kesınlıkle onu aldıgıma pısman olmuyorum
van buyten