cardenas oyunun en iyi en genc oyuncusu herkeze tavsiye ederim
cardenas oyunun en iyi en genc oyuncusu herkeze tavsiye ederim
ohh oh oh oh Ayni oyuncular 10 defa yazilmis lutfen beyler degisik oyuncular yazin biktik yaw
riza emre kenan adem selahattin zan besiktasin oyun icin gelecekteki starlari
bu arada serdar kurtulus gercekten super 6 mactir 8 ortalamayla oynuyo
Iakovenko bu adama dikkat 18 yasinda, teknik ozellikleri inanilmaz, digerleride hic fena diil hemde ucuz, bi de tayfun seveni super yapmislar.
Sergey Kisliy= Belarus 1.90 boy var 18 yasinda Forvet ZTV sanirim takimin ismi
Jakop Rasmussen= Danimarka orta saha 19 yas alti ya da 21 yas alti ulusal takimlarinda bulabilirsiniz
bu iki oyuncu iyi bir antreman programiyla canavar gibi oluyorlar fiyatlarida cok ucuz Turkiye Super liginde bu iki oyuncuyu alan ortasahada ve gol yolarinda sorun yasamaz...
ustte yazmislar ama soylemeden edemeyecegim Kolombiyali `Sherman Cardenas` varki deyim yerindeyse Maradonna nin veliahti ben onunla oynarken sanki Diego Maradonna ile oynuyorum hissi veriyor...zaten bu oyuncular oyle bir gelisiyorlarki siz oynatmasaniz bile yardimciniz sizi oynatmalsiniz diye uyariyor. Ayrica bu uc oyuncunun toplami 100binYTL yi gecmez
s.a beyler keşfettiğiniz oyuncuların hepsine nerdeyse tek tek baktım sağlam oyuncular war. amaa bazı oyuncular warki zaten herkes tarafından biliniyo mesela agüero, nigel de jong,falcao,carlos alberto her neyse bunları bilemyen yeni fm oyunsewelerde wardır illaki .birde listede bi çok forvet war ama benim forvet anlayışım hem hızlı olcak hem bitirici olcako tarz forvet pek göremedim genelde forvetlerin finising degerleri yüksek dribling degerleri yükseks adamlar war .fakat oyunda dikkatimi çeken şey finishing degerleri düşük oyuncuların fazla gol atması mesela robinho bunların başında ayrıca fernando torresde geçen oyuna göre değerleri biraz düşmüş finishign değeri 17 den 15 e düşürülmüş ama fazlasıyla gol atıolar drogba da bu yüzden forvette sadece finishinfe önem wermemk gerekiyo sanrım
oyunda benimde bi kaç tane bulduğum oyuncu war listede bi kısmı wr bi kısmı yok mesela ronald zubar ,vanden borre ,marcelo,ratinho, ben arfa,guzman ,wason renteria vs... daha aklıma gelemeyenler war bunlar listede war
benim listede görmediklerim şu isimler :
bu oyucnular barcelonada rahatlıkla oynayabiliyo artık diğer takımlarda nası oynarlar düşünemiyorm
Thiago Ribeiro ST (tuncay ve Etoo nun yedeğidir pek oynatma fırsatı bulamasamda değleri ortada ayrıca fiyatı sizi yanıltmasın oyun başlangıcında 4mlyon euro felan)
http://img390.imageshack.us/my.php?image=ribeirozd6.jpg
Edcarlos DC(Tek kelimeyle mükemmel defansta Puyoldan daha iyi performans sergiliyo kesinlikle oyundaki en iyi defans.bu oyuncuda 4 milyon euro felan ilk başta)
http://img390.imageshack.us/my.php?i...dcarlospa2.jpg
urby Emanuelson D/WB/ML(değeri ucuz fakat Ajax altyapısında yetiştiği için ucuza alınmıyo çok sağlam ve süper performans gösteriyo)
http://img390.imageshack.us/my.php?i...nuelsonsc4.jpg
Giorgio Chiellini D/WBL (Juventus oynuyo çok kalteli 22 yaşında ucuza transfer ediliyo)
http://img175.imageshack.us/img175/4...ielliniwk7.jpg
Bojan ST(oyun başlangıcında 16 yaşında ve Barcelona C takımında yer alıo oyunda oyuncuların boylarıda uzadığını bu oyuncuda farkettim ilk 16 yaşındayken 172cm 17 yaşına geçince 177 cm oluyo dahada uzar heralde)
http://img167.imageshack.us/my.php?image=bojanbm4.jpg
Gustavo Cabral DC (Bu elemanıda her an alabilirm Edcarlostan sonra en iyi defans bence)
http://img488.imageshack.us/my.php?image=cabralkg3.jpg
Pedro Junior FC (maradona gibi bişe bu adamsadece finishingi düşük ama diğer değerler imkansız iy bakın görün)
http://img488.imageshack.us/my.php?i...ojuniorbj9.jpg
şimdilik bu kadar arkadaşlar bakalm bu yazdıklarım ne kar rağbet görcek ona göre diğer bulduklarımıda tanıtıcam![]()
umarım bu yazdıklarımdan bikaçı 3 tane !!! alırlar
Susuz kalın FM siz kalmayın![]()
beyler yazilan oyuncularin hepsi mevcut lutfen eger yazilmadiysa yazin degisik oyuncular olsun
Oyuncu paylasirken lutfen biraz guzel yazin guzel gorunumlu olsun
Carlinhos oyundaki en iyi sol bek gerçekcen inanılmaz bakın görün marcelo dan bile iyi bu adam tek kelimeyle Carlinhos fiyatı da çok ucuz 3milyon euro yaş 20
Carlinhos
Uyruk:Brezilya
Mevki: D/WBL
Fiyat : 3 milyon Euro
bu adam inanılmaz gerçekten iptal yani![]()
bakacam fm ye baslıyom bugun arsenale alacam bunlardan en iyilerini
dostum benden sana tavsiye
edcarlos
zubar
vanden borre
ratinho
carlinhos
marcelo
bu adamlari kesin al defansinda problem yasamassin gelecek icin![]()
2b ve 2a takımları için: serkan gedik,furkan bastan,ufuk süer,benhur,sadettin demirtas,fatih uzun,bulent belat,kasim cıkla, benc çok iyi ve bedava oyuncular
elazığsporun 18 yas altında war mustafa emir genc yıldz
F.Bahçe'nin alt yapısında Basel Burcağ diye bir oyuncu var onyedi yaşında ofansif sağ kanat oyunuyor ve özelikleri ilk başta kötü gözükse bile inanılmaz bir verim alıyorsunuz bütün Football Manager oynayanlara tavsiye ederim.
kardeş hepsi çok ii de freddy guarin yok sanırım . bide shalkede oynayan rafinha var defans sağ kanat süper bi oyuncu fiyatı da fazla değil onu tavsiye ederim . dagoberto ve pedro junior da harika forvetler çok hızlılar
bu arada carlinhos ve edcarlos un kulüplerini söylerseniz sevinirm adamları bi türlü bulamadım
sefa aygün, ferdi ünal, cihan ilker, erol ilker, kemal tokak, murat akça, okan oktay, serdar aydin, ümit soner, ziya erdoğan genç oyuncular biraz sabır!!!
eyw kardes gusel calisma ama turklere biraz daha ağırlık vermek lazım nede olsa yabancı sınırlaması çoğumuzun canını sıkıyo!![]()
Simon Vukcevic
Doğum Tarihi: 29 Haziran 1986
Ülke:Sırbistan Karadağ
Klüp:Saturn (Rusya)
Mevki :AMC
Mutlaka almanızı öneririm...
Koray Dusova making tactical change...
eğer galatasaray ile oynuyorsanız, yabancı kontenjanı açacağım diye marcelo carrusca'yı gönderirseniz bi 10 maç sonra a$ırı pi$man olabilirsiniz![]()
ben carrusca yerine tomas'ı gönderdim. tomas çok agresif bu oyunda. bilmiyorum, ailevi nedenler herhalde![]()
carrusca da sezon bitmeden 6.75 milyon $'a kadar değer kazandı.
vukcevic de fm 2006'daki en büyük ke$fimdi benim. saturn'de oynuyor. fiyatı çok ucuz diyemesek de, ucuz.. hangi takıma koyarsanız koyun, i$ yapacağı garantisini ben veriyorum.
amlc kendisi![]()
arkadaşlar bu cem sultan harika bakın bu adamı takip edin bi sezonda enn az 25 gol atıor harika bi adam geleceğin golcüsü arkadaşlar![]()
Karim Benzema , gonzalo higuain, leandro lima, anderson, artabe, sinan bolat, ferhat bıkmaz, erkan ferin, kerlon, veli kavlak, umut kocin
arkadaslar ii gizel de bu yasi kucuk olan oyuncular her oyunda farkli acilio hayal kirikliina ugrayacakmisiz gibi gelio bana ozellikle turkler
Maicosuel'in potansiyeline baktım scout programıyla gelişimini tamamlamış gibi onu alırsak yerinde sayarmı yoksa potansiyelinin üstüne çıkarmı
tonton zola mokokoyu cm de ilk kesfeden benim![]()
keşfetme denmez..ilk cm yi 97 yılında oynamıştım bundan yaklaış 9-10 sene evvel o zaman terry henry i monacodaydı..hatirliom sol kanat oyuncusuydu.sağdada oynayabiliordu.her gittiğim takma aliodum.yetiştirmeye çalışıodum.tabi ozamanlar pilot takım falan yoktu.hey gidi günler hey...
keşfetme denmez..ilk cm yi 97 yılında oynamıştım bundan yaklaış 9-10 sene evvel o zaman terry henry i monacodaydı..hatirliom sol kanat oyuncusuydu.sağdada oynayabiliordu.her gittiğim takma aliodum.yetiştirmeye çalışıodum.tabi ozamanlar pilot takım falan yoktu.hey gidi günler hey...