Sayfa 5 / 27 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 806 sonuç

Konu: FM 2007 Süper Genç Yetenekler (Türk - Yabancı)

cardenas oyunun en iyi en genc oyuncusu herkeze tavsiye ederim

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

ohh oh oh oh Ayni oyuncular 10 defa yazilmis lutfen beyler degisik oyuncular yazin biktik yaw

Nesil
    2006
    Yer
    karşıyaka

riza emre kenan adem selahattin zan besiktasin oyun icin gelecekteki starlari

Nesil
    2006
    Yer
    karşıyaka

bu arada serdar kurtulus gercekten super 6 mactir 8 ortalamayla oynuyo

Iakovenko bu adama dikkat 18 yasinda, teknik ozellikleri inanilmaz, digerleride hic fena diil hemde ucuz, bi de tayfun seveni super yapmislar.

Nesil
    2006
    Yer
    KARSIYAKA

Sergey Kisliy= Belarus 1.90 boy var 18 yasinda Forvet ZTV sanirim takimin ismi
    Jakop Rasmussen= Danimarka orta saha 19 yas alti ya da 21 yas alti ulusal takimlarinda bulabilirsiniz
    bu iki oyuncu iyi bir antreman programiyla canavar gibi oluyorlar fiyatlarida cok ucuz Turkiye Super liginde bu iki oyuncuyu alan ortasahada ve gol yolarinda sorun yasamaz...
    ustte yazmislar ama soylemeden edemeyecegim Kolombiyali `Sherman Cardenas` varki deyim yerindeyse Maradonna nin veliahti ben onunla oynarken sanki Diego Maradonna ile oynuyorum hissi veriyor...zaten bu oyuncular oyle bir gelisiyorlarki siz oynatmasaniz bile yardimciniz sizi oynatmalsiniz diye uyariyor. Ayrica bu uc oyuncunun toplami 100binYTL yi gecmez

s.a beyler keşfettiğiniz oyuncuların hepsine nerdeyse tek tek baktım sağlam oyuncular war. amaa bazı oyuncular warki zaten herkes tarafından biliniyo mesela agüero, nigel de jong,falcao,carlos alberto her neyse bunları bilemyen yeni fm oyunsewelerde wardır illaki .birde listede bi çok forvet war ama benim forvet anlayışım hem hızlı olcak hem bitirici olcak o tarz forvet pek göremedim genelde forvetlerin finising degerleri yüksek dribling degerleri yükseks adamlar war .fakat oyunda dikkatimi çeken şey finishing degerleri düşük oyuncuların fazla gol atması mesela robinho bunların başında ayrıca fernando torresde geçen oyuna göre değerleri biraz düşmüş finishign değeri 17 den 15 e düşürülmüş ama fazlasıyla gol atıolar drogba da bu yüzden forvette sadece finishinfe önem wermemk gerekiyo sanrım

oyunda benimde bi kaç tane bulduğum oyuncu war listede bi kısmı wr bi kısmı yok mesela ronald zubar ,vanden borre ,marcelo,ratinho, ben arfa,guzman ,wason renteria vs... daha aklıma gelemeyenler war bunlar listede war

benim listede görmediklerim şu isimler :
    bu oyucnular barcelonada rahatlıkla oynayabiliyo artık diğer takımlarda nası oynarlar düşünemiyorm

Thiago Ribeiro ST (tuncay ve Etoo nun yedeğidir pek oynatma fırsatı bulamasamda değleri ortada ayrıca fiyatı sizi yanıltmasın oyun başlangıcında 4mlyon euro felan)
    http://img390.imageshack.us/my.php?image=ribeirozd6.jpg

Edcarlos DC(Tek kelimeyle mükemmel defansta Puyoldan daha iyi performans sergiliyo kesinlikle oyundaki en iyi defans.bu oyuncuda 4 milyon euro felan ilk başta)
    http://img390.imageshack.us/my.php?i...dcarlospa2.jpg

urby Emanuelson D/WB/ML(değeri ucuz fakat Ajax altyapısında yetiştiği için ucuza alınmıyo çok sağlam ve süper performans gösteriyo)
    http://img390.imageshack.us/my.php?i...nuelsonsc4.jpg

Giorgio Chiellini D/WBL (Juventus oynuyo çok kalteli 22 yaşında ucuza transfer ediliyo)
    http://img175.imageshack.us/img175/4...ielliniwk7.jpg

Bojan ST(oyun başlangıcında 16 yaşında ve Barcelona C takımında yer alıo oyunda oyuncuların boylarıda uzadığını bu oyuncuda farkettim ilk 16 yaşındayken 172cm 17 yaşına geçince 177 cm oluyo dahada uzar heralde)
    http://img167.imageshack.us/my.php?image=bojanbm4.jpg

Gustavo Cabral DC (Bu elemanıda her an alabilirm Edcarlostan sonra en iyi defans bence )
    http://img488.imageshack.us/my.php?image=cabralkg3.jpg

Pedro Junior FC (maradona gibi bişe bu adam sadece finishingi düşük ama diğer değerler imkansız iy bakın görün)
    http://img488.imageshack.us/my.php?i...ojuniorbj9.jpg

şimdilik bu kadar arkadaşlar bakalm bu yazdıklarım ne kar rağbet görcek ona göre diğer bulduklarımıda tanıtıcam
    umarım bu yazdıklarımdan bikaçı 3 tane !!! alırlar

Susuz kalın FM siz kalmayın

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyler yazilan oyuncularin hepsi mevcut lutfen eger yazilmadiysa yazin degisik oyuncular olsun

Oyuncu paylasirken lutfen biraz guzel yazin guzel gorunumlu olsun

Quote Originally Posted by anakonda52 View Post
    beyler yazilan oyuncularin hepsi mevcut lutfen eger yazilmadiysa yazin degisik oyuncular olsun

Oyuncu paylasirken lutfen biraz guzel yazin guzel gorunumlu olsun
    şu yazdığım 8 oyuncunun hiçbiri mevcut değil arkadaşm .

Carlinhos oyundaki en iyi sol bek gerçekcen inanılmaz bakın görün marcelo dan bile iyi bu adam tek kelimeyle Carlinhos fiyatı da çok ucuz 3milyon euro yaş 20

Carlinhos

Uyruk:Brezilya
    Mevki: D/WBL
    Fiyat : 3 milyon Euro

bu adam inanılmaz gerçekten iptal yani

Nesil
    2006
    Yer
    İST

bakacam fm ye baslıyom bugun arsenale alacam bunlardan en iyilerini

dostum benden sana tavsiye

edcarlos
    zubar
    vanden borre
    ratinho
    carlinhos
    marcelo

bu adamlari kesin al defansinda problem yasamassin gelecek icin

2b ve 2a takımları için: serkan gedik,furkan bastan,ufuk süer,benhur,sadettin demirtas,fatih uzun,bulent belat,kasim cıkla, benc çok iyi ve bedava oyuncular

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BeX View Post
    dostum benden sana tavsiye

edcarlos
    zubar
    vanden borre
    ratinho
    carlinhos
    marcelo

bu adamlari kesin al defansinda problem yasamassin gelecek icin
    saol gercekten güzel oyuncular

elazığsporun 18 yas altında war mustafa emir genc yıldz

Nesil
    2006

F.Bahçe'nin alt yapısında Basel Burcağ diye bir oyuncu var onyedi yaşında ofansif sağ kanat oyunuyor ve özelikleri ilk başta kötü gözükse bile inanılmaz bir verim alıyorsunuz bütün Football Manager oynayanlara tavsiye ederim.

17. Default

kardeş hepsi çok ii de freddy guarin yok sanırım . bide shalkede oynayan rafinha var defans sağ kanat süper bi oyuncu fiyatı da fazla değil onu tavsiye ederim . dagoberto ve pedro junior da harika forvetler çok hızlılar

18. Default

bu arada carlinhos ve edcarlos un kulüplerini söylerseniz sevinirm adamları bi türlü bulamadım

sefa aygün, ferdi ünal, cihan ilker, erol ilker, kemal tokak, murat akça, okan oktay, serdar aydin, ümit soner, ziya erdoğan genç oyuncular biraz sabır!!!

Quote Originally Posted by Gangsta_Kral View Post
    bu arada carlinhos ve edcarlos un kulüplerini söylerseniz sevinirm adamları bi türlü bulamadım
    Carlinhos Santos'ta
    Edcarlos Sao Paulo'da

21. Default

eyw kardes gusel calisma ama turklere biraz daha ağırlık vermek lazım nede olsa yabancı sınırlaması çoğumuzun canını sıkıyo!

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Simon Vukcevic

Doğum Tarihi: 29 Haziran 1986
    Ülke:Sırbistan Karadağ
    Klüp:Saturn (Rusya)
    Mevki :AMC

Mutlaka almanızı öneririm...
    Koray Dusova making tactical change...

23. Default

eğer galatasaray ile oynuyorsanız, yabancı kontenjanı açacağım diye marcelo carrusca'yı gönderirseniz bi 10 maç sonra a$ırı pi$man olabilirsiniz

ben carrusca yerine tomas'ı gönderdim. tomas çok agresif bu oyunda. bilmiyorum, ailevi nedenler herhalde
    carrusca da sezon bitmeden 6.75 milyon $'a kadar değer kazandı.

vukcevic de fm 2006'daki en büyük ke$fimdi benim. saturn'de oynuyor. fiyatı çok ucuz diyemesek de, ucuz.. hangi takıma koyarsanız koyun, i$ yapacağı garantisini ben veriyorum.

amlc kendisi

arkadaşlar bu cem sultan harika bakın bu adamı takip edin bi sezonda enn az 25 gol atıor harika bi adam geleceğin golcüsü arkadaşlar

Karim Benzema , gonzalo higuain, leandro lima, anderson, artabe, sinan bolat, ferhat bıkmaz, erkan ferin, kerlon, veli kavlak, umut kocin

arkadaslar ii gizel de bu yasi kucuk olan oyuncular her oyunda farkli acilio hayal kirikliina ugrayacakmisiz gibi gelio bana ozellikle turkler

Maicosuel'in potansiyeline baktım scout programıyla gelişimini tamamlamış gibi onu alırsak yerinde sayarmı yoksa potansiyelinin üstüne çıkarmı

Exclamation Kesfedilen Gencler!!!

tonton zola mokokoyu cm de ilk kesfeden benim

keşfetme denmez..ilk cm yi 97 yılında oynamıştım bundan yaklaış 9-10 sene evvel o zaman terry henry i monacodaydı..hatirliom sol kanat oyuncusuydu.sağdada oynayabiliordu.her gittiğim takma aliodum.yetiştirmeye çalışıodum.tabi ozamanlar pilot takım falan yoktu.hey gidi günler hey...

keşfetme denmez..ilk cm yi 97 yılında oynamıştım bundan yaklaış 9-10 sene evvel o zaman terry henry i monacodaydı..hatirliom sol kanat oyuncusuydu.sağdada oynayabiliordu.her gittiğim takma aliodum.yetiştirmeye çalışıodum.tabi ozamanlar pilot takım falan yoktu.hey gidi günler hey...

Sayfa 5 / 27 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri