Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 187 sonuç

Konu: Transfer Kaynağı! Hilesiz para bulma yolu !..

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karışık

çok bilinen birşey zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşı Köşeden

vala bence cok guzel yol ama cok buyuk takimlar gelemzler herhalde nese onalrada biz para veririz azcicik napalim

Bİ YÖntem De Feeder Club Bulun Amreİkadan Veya UzakdoĞudan... Aylik Ortalama 5-6 Mİlyon Dolar Extra Gelİo.. Ayrica 2-3 Tane Olursa Bunlar Varin Gerİsİnİ Sİz DÜŞÜnÜn d:d

Nesil
    2006
    Yer
    Internet Explorer

Saol işimize yarayacak
    TÜRKİYE'Nİ SEVİYORSAN BURAYA TIKLAYIP 1 DAKİKANI VERMEN YETERLİ... HAYDİ!!!
    !!!RapMania-AntHipHop-AnthiPhop-HekiL-SiwriSneck-Ufaklik-Hackan-Hacky!!!

guzel taktık ama ne gerek war bu kadar luzuma
    arsenal ıle 175m dolar wardı c ronaldo aldım hala 40 m dolar war

ewet feeder clubtanda gelir geliyo

tuttum bu fikri. bi deniyim bakiyim.

feeder club secerkende forumlarda gosterilen taktikle 4 tane secebilirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

ben büyük takımlarla 6-7tane hazırlık maçı ayarlıorm ozmanda turnuvaya oranla az olmasına rağmen herkes rahatça kabul ettiğinden gene bi 4-5 mil euro civarı para transfere gelior kafanız ağrımıyo kabul etti etmedi ancak trurnuva olayı çok daha paralı tabi..

zaten para icin sirf yoksa cekilmiyo hic beklemek turnuwalari

Nesil
    2006

Kalbur üstü takımlarla oynamışsın en kötü seyirciden para gelecektir. İyi bir yöntem ama bu kadar maç yapana kadar transfer sezonu biter.

3 mac 3gun suruo zaten

saol ...........
    gerçekten işe yarıyorr ama kulüpten ek bütçe istemen lazımm

kafadan 10 milyon dolar

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

denemak lazim ama turkiyede kolay olmaz liger 2 hafta erken baslioooooooo

ewet tr de biraz zor geliyo bide takimlar ama yinede zorlarsaniz oluyo

17. Default

ama genede bence cok etkili bi yontem tesekkurler

bence cok gusel bır paylasım allah razı olsun kardesım

Bu denemeyi ben FM2006'da yapmıştım. Şu an 2012 yılındayım. Ve Saraçoğlu Stadı'nın kapasitesi 68000 şu anda. Elimdeki para da 170Milyon Euro... Her sene en az 8-10 Milyon Euro gelir sağladım bu turnuvalardan. Paylaşımın için sağol Görkem kardeş...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Haa sölemeyi unuttum bana özellikle AC Milan, İnter Milan, Juventus, FC Bayern, Barcelona ve Real Sociedad mutlaka geldi. Sağolsun hiç ikiletmediler...

çok doğru bir tespit. En temiz para kazanma yollarından biridir bu. Biraz zaman alıyor bu maçları ayarlaması ve oynaması ama eğer para lazımsa hile yapmadan bu yolu deneyin.

Olabildiğince güçlü takımları davet edin, eğer gelmezlerse onlara gelirden daha fazla pay verin, tarihleri değiştirin.

Sezon öncesi (ligine göre) en az 3 turnuva yapıcak vaktiniz olur.

As oyuncularınızı maç formuna sokucak kadar oynatın, onun dışında ne kadar yedek/genç/merak ettiğiniz varsa onlar oynasın. bu maçların skoru önemli değil, oyuncularda kaybedilse bile fazla etkilenmiyor. Maksat sakatlık olmasın.

tek dezavantajı antreman programınızı olumsuz etkiliyebilir ve ne kadar dikkat etsenizde sakatlık olabilir. Ama zaten kırılıcak ayak bacakta durmaz, o maçta kırılmaz da ilk lig maçında kırılır.

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

ah yaw gec gordum bunu ben sezona basladim coktan kabul etmiyorlar devre arasi teklif yapsam olur mu bu arada saol yontem gercekten saglammis

aradada gelio bazi takimlar ama ingiltere takimlari gelmio mesela orda ara olmadii icin..

Gerçekten güzel uygulama.Bide paralı turnuvayı takımların kabul etmesi için takımınızın da popularitesi yüksek olması lazım

ewet dooru

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Saol denicem!
    (/s)

bunun disinda baskanda ek para werio.. diger topic te bakabilirsiniz

Nesil
    2006
    Yer
    -

biliyordum ama saol

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

bilgi için saol ben bunu kullanıoyurm zaten ama tsl için ve dier küçük lgiler için pek faydası olmuo büyük liglerdeki takımlar için güzel bi olay bu ekonomik katkı baya sağlıo

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

iyi guzel cok hoş bi olayda o kadar yuksek gerilimli maclarda garanti 2-3 ciddi ilk 11 oyuncusunu 2-3 aylıgına kaybedersin yani en azından bende oyle olacaktır sizi bilmem...
    ayrıca ben de bi mevzu önermek isterim özellikle premier lig'de ortası sıra takımları diye tabir ettigimiz kuluplerde uzun vadeli bir butce istiyorsanız ilk 2-3 sezonda transferlerde ucmayınız(zaten aldıgımız adamlar belli genc ve ucuz pahalı transfere gerek yok).. Örnek vermek gerekirse ben 11 sezondur Blackburn ile oynuyorum ... hic bir sene aldıgım adam sayısı 4ü gecmedi gecse bile toplam ödedigim para sezonda 20m paundu zor buldu(6,7,8,nci sezonlardan bahsediyorum...Zaten oyun basında 5 milyon transfer butcesi verio)...transferde biraz cimrilik yaptım tanınmıs oyuncu almadım (cardenas,enyeama,elias,zarate,rodallega için ise zaten en fazla kişi basına 3milyon paund verdim) en pahalı transferim fabregas oldu...(14.5m paund) boyle bi durumda eger sportif basarı da saglıyorsanız ki şuphesiz saglıyoruz o zaman gercek futbol dunyasındaki gibi kulup butceniz cok hızlı bi sekilde gelisio...özellikle transferde abartma yapmaz iseniz kulup çok cömert davranıyo...şu an 2016-2017 sezonundayım.. seneye 80m paund transfer butcesi ile basladım sonra kulup 20 daha arttırıp yuz yaptı... oyun basında ise 5 milyon paund ile baslamıstım...95 milyon paundluk bir gelisim var 10 senede... ayrıca arkadaslarımın da daha onceden belirttigi gibi dunyanın degisik yerlerinden pilot kulup olayıda cok iyi para getirio

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Valla hiç aklıma gelmemişdi daha önce bi denemek lazım...

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri