Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 339 sonuç

Konu: Antrenman Paketleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by PİTBULL_1978 View Post
    bu ıkı antremanın sakatlıga yol acmasından dolayıdır tahmınım
    sonra adamlarımız rüzgarda uçmasın

yukledim deniyecegim..saol simdiden

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

sağolasın dostum deniycem

4. Default

saol serhat indirdm inclycem

sen bu iste 1 numarasin kardes saol

Cok tesekkürler

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bide ben bakarım

abi ellerine sağlık mükemmel olmuş.Saol...

kardes sen bu ant programini kendinmi yaptın ?

ya serhat kardes programi inceledim ben.bi kac sorum olacak sana.bu senin kendi taktigine gore ayarlamis oldugun bi programmi.cunku taktige gore bazen bazi mevkilerdeki oyunculara daha farkli ozellikler yuklemek isteyebilioruz/ikincisi sence fizik kondisyon onemli degil mi.ayrobik ve strenght programlarini dusuk tutmaya calismissin.oyuncular sonlara doru sismez mi/bide mesela defans oyuncularinin streghtini dusuk yapmissin bu defans oyuncusunda olmasi gereken bi ozellik degil mi sence.ayni sey ortasaha ve kanat oyunculari icin de gecerli.mesela kanat oyuncusu icin ayrobik ve ball control cok onemli die dusunuodum ben ama sen bole yaptigina gore vardir bi bildigin.ayrica shooting antremani oyuncularin bitiriciligini gelistiriyo die biliorum ama sen forvet oyuncularinda bunu kismissin.baya bi soru sordum be.beni aydinlatirsan sevinirim.hadi eyvallah.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by fikom View Post
    ya serhat kardes programi inceledim ben.bi kac sorum olacak sana.bu senin kendi taktigine gore ayarlamis oldugun bi programmi.cunku taktige gore bazen bazi mevkilerdeki oyunculara daha farkli ozellikler yuklemek isteyebilioruz/ikincisi sence fizik kondisyon onemli degil mi.ayrobik ve strenght programlarini dusuk tutmaya calismissin.oyuncular sonlara doru sismez mi/bide mesela defans oyuncularinin streghtini dusuk yapmissin bu defans oyuncusunda olmasi gereken bi ozellik degil mi sence.ayni sey ortasaha ve kanat oyunculari icin de gecerli.mesela kanat oyuncusu icin ayrobik ve ball control cok onemli die dusunuodum ben ama sen bole yaptigina gore vardir bi bildigin.ayrica shooting antremani oyuncularin bitiriciligini gelistiriyo die biliorum ama sen forvet oyuncularinda bunu kismissin.baya bi soru sordum be.beni aydinlatirsan sevinirim.hadi eyvallah.
    fizik antremanları ne kadar fazla olursa o kadar sakatlık oluyor istersen taktiksel antremanları azaltıp fiziksel antremanları cogal 1 ay sonra elinde oynatacagın bir defans kalmayabilir

kardes belgeleri sports interactive ordan schedules atcaksin

c - p. files - sport interactive - fm 2007 icine acilmicak mi bu dosya
    boyle yazilmis boyle yaptim, icine attim indirdigim dosyayi ama oyuna girip antreman ayarlicagim zaman bu dosyanin icini boş gosteriyor.

14. Default

dosyayı yukledim denicemde saolasin serhat kardes

c - p. files - sport interactive - fm 2007 icine acilmicak mi bu dosya
    boyle yazilmis boyle yaptim, icine attim indirdigim dosyayi ama oyuna girip antreman ayarlicagim zaman bu dosyanin icini boş gosteriyor

kardes ole deil
    belgelerim sports intreactive-fm 2007 schedules dosyasinin icine atacaksin

allah razi olsun senden ehueh

su anda yeni indirdim denicem emegin icin sagol ama sezon basindayim fiziksel antremanlari artirayim mi artircaksam bi de sezon oncesi antreman paketi yapsaniz tam super olacak neyse cok saol

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Guzel biseye benzior bakalim indirelim sonra yanit weririm

19. Default

emeklerin icin tesekkurler. indirip deniyorum. 2. ligde bakalim nasil olucak

beyler sakatlıgın sebebi medium war ortada eger onu gecerse bar demekkı futbolcularınız risk altında ben kendi antrenmanımı yaptım mediumun ustunde tutmaya calıstım barı cunku mediumu gecınce futbolcular yanlıslıkla sakatlanıolar meesela agarlık kaldırırken ayagını burkuyo o yuzden ve futbolcular bı sure sonra sıkayet edıolar agır dıe antrenmandan oyuncunun profilinde training var orda overwieve bakın orda unhappy with this training schedule der o zaman butun ozellıklerı kızarır ve yapmanız gereken lig basladıktan ıkı ay sora ozaellıklerı mediuma cekmenız o zaman oyuncularınız ne duser ne sakatlanır hadı ıı oyunlar...

teşekkurler ihtiyacım vardı zate

22. Default

saolasin kardes inan cok yararli oldu 2 sezondur kullaniyorum o kadarda sakatlik vermedim sadece arada maclarda adamlarim sakatlaniyor o da karsi takimin adamlarinin ha$inliginden sanirim emegine saglik

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Deneyeceğim. İnşallah bu özellikleri düşürmez.

tesekkurler

KARDES saolasın yaw ne zamandır bunu arıyodum cok cok saol.

hileliymis gülüydüm araya gitmesin bende görür görmez tesekkür ediyorum hata bende deneyip öyle yorum yapacm neyse hileli diye indirmek isteyen arkadaslar mümkünse indirmesinler.

Nesil
    2006
    Yer
    BURSA&EVDEN

hile bize uymaz...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

hile yaptiktan sonra gir data ya istedigini yap oylesi daha kolay ugrasma full olsunlar diye

Quote Originally Posted by cemil_vtec View Post
    hile yaptiktan sonra gir data ya istedigini yap oylesi daha kolay ugrasma full olsunlar diye
    haklisin hileye ne gerek vardimi

Nesil
    2007
    Yer
    Old Trafford

aynen hile bozar bizi.
    Art arda kaç zemheri.Kuş uyur kurt uyur zindan uyurdu.Bir ben uyumadım kaç leylim bahar.Haretinden prangalar eskittim.Şaçlarına kan gülleri takayım..Bir o yana,bir bu yana...

Sayfa 5 / 12 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri