Cok ilginc bu isler evren cok buyuk ben yalniz olamdigmizi dusunuyorum![]()
Cok ilginc bu isler evren cok buyuk ben yalniz olamdigmizi dusunuyorum![]()
İlgili arkadaşların şu kitabı okumaktan zevk alacaklarını düşünüyorum:
http://www.kitapyurdu.com/kitap/7430...euzayliatalari
Yazar kitap yazma konusunda biraz beceriksiz ama öne sürdüğü görüşlerin bilimselliği biraz havada kalsa da ilgi çekici. Size farklı bir bakış açısı kazandıracağını umuyorum.
Dünya'da bile birçok keşfedilemeyen canlı çeşidi var. Daha Dünya'da ki tüm canlıları keşfedemediysek, uzayda ki canlıları nasıl keşfedelim? Bence uzayda yaşam var. Ama bu tahmin ettiğimizden de fazla diye düşünüyorum. Ama bu içinde varlıklar yaşayan gezegenleri bulmak imkansız gibi birşey.
Bende konuya baska bir boyut getireyim uzaylilar FM oynuyor mu(nede olsa Fm formundayiz!
)
Uzaylıların dünyaya geldiği iddiasını dile getirdiği Tanrıların Arabaları adlı kitabıyla satış rekorları kıran İsviçreli yazar Eric Von Daeniken yine gündemde.
Yazara göre uzaylılar 23 Aralık 2012'de Noel gecesi Almanya'daki Köln Katedrali üzerinden dünyaya inecek. Araştırmacı yazar, uzaylıların düşman mı yoksa dost mu olduğunu bilmediğini ancak Eski Mısırlılar'a olduğu gibi bugünün insanına da yeni bilgiler öğretebileceklerini iddia etti.
Daeniken'in varsayımı şöyle:
Dünyanın en ileri medeniyetlerinden Mayalar'ın takvimi 2012'de bitiyor. O yıl Aralık'ta Güneş, Samanyolu Galaksisi'nde 26 bin yılda bir gerçekleşen çok özel bir konuma gelecek. Ayrıca Köln Katedrali Avrupa'da ki Vatikan ve İspanya'daki Santiago del Compostela ile kutsal Hıristiyan üçgenini oluşturuyor. Noel'de uzaylılar işte bu medeniyeti görmeye gelecekler.
32 dile çevrilen ve 64 milyon satan Tanrıların Arabaları'nın 71 yaşındaki yazarı, tüm dünyada UFO ve dünya dışı varlıklarla ilgili otorite olarak gösteriliyor.
Uzay'da bana göre yaşam var. Bu kadar gezegen bu kadar yıldız ve bir çok güneş sistemi sırf biz insanlar için değildir.
Birde işin ilgniç yanı nedense yüzyıllardır uzaylılar bizden gelişmiş olarak bakılıyor. Bu filmlerede yansıyor. Işık kılıçları Uçakları vs...
Uzaylılarda acaba dünyada hayat varmıdır diyolardır![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Onlar Kütahya porselen...
Onlar çoktan anlamışlardır. Bizim çöplerimiz uzaya gidiyor ve Dünya'nın şekli durmadan değişiyor. Denizler dolduruluyor ve kuraklık sayesinden sular çekiliyor. Ormanlar gidiyor... Bunlar uzaydan gözüküyordur. Ama en güzeli şudur, bizde deniz ve mehtap şarkısı onlarda kum ve dünyadır.
Kum ve Dünya Sordular Seni...
Neredesin?
Birzamanlar Marsın yaşamaya uygun olduğuna inanılıyordu ama olmadığı anlaşıldı.
Uzayda hayat olduğuna inanmıyorum... bana daha çok insanların kafasını meşkul etmek için yapılıyor gibi geliyor. Neyse bunlar çoook derin politik konular. Bu kadar derie girmeye hiçbirimizin bilgi ve becerisi yetmez.
Uzayda yaşacak yer aranmasının sebebi uzaylı bulak değil, içine zıçtıkları dünyayı bize bırakıp, kaçabilecekleri bir yer bulmak. Yapay ortamda meyve ve sebze yetiştiriyorlar zaten. Yani denendi ve başarıldı. Şimdi su bulurlarsa tamam olacak. Geri kalan herşey hazır zaten.
Bize, çocuklarımıza ve/veya torunlarımıza tüm kaynakları tüketilmiş, suyu pis, havası asitli/zehirli bir dünya bırakıp, çektirip-gidecekler Biraz bilim-kurgu olduğunu düşünebilirsiniz... ama bütün ipuçlarını bir araya topladığımda bu sonuç çıktı. Belki gerçekten senaryo yazıyorumdur.
Bazı şeylerin ne kadar derin olduğunu bilme şansımız yok. NASA'nın yaptığı araştırmaların neye yoğunlaştığına, ABD/NATO ordularını neye yoğunlaştığına dikkatlice bir bakın. Bakalım siz ne sonuç çıkartacaksınız.
Dan Brownun İhanet Noktası adlı kitabını okumuştum.Kitapta buzullarda çıkan bir göktaşı var.3 bin yıllık herhalde.Özellikleri falan göktaşının özelliklerini gösteriyor.Ama şaşırtıcı olan bu göktaşının arkasını çeviriyorlar ve bir böcek şekli çıkıyor.Buda uzaydan geldiğini gösteriyor.Yani uzayda yaşam olduğunu.Böyle bir kitaptı gerisini okumadım ama daha NASA birşeyler bulursa şaşırmayın derim.![]()
1- Uzayda hayat olduğuna bütüüün kalbimle inanıyorum.
2- Uzaylılar diye adlandırdığımız şeylerin bizden daha zeki ve güçlü oldukları görüşü aklıma yatmıyor. Neticede biz de uzayda araştırma yapmaya gidiyoruz, onlar da bize bu gözle bakıyor olabilirler. Ya da bakamıyor olabilirler, akıl denen şey onlarda olmayabilir
3- Eğer uzaylılar dünyayı ele geçirmek isteseydiler sanırım bunu şimdiye kadar çoktan yapmış olurlardı
Uzayla ilgili çevreden duyduğum şeylere yaptığım nacizane yorumlardır![]()
2 yıl önceki mesajımı tekrarlıyorum ben
''siz çok starwars,gora,dünyalar savaşı izlemişsiniz beyler yok uzaylıymış falan geçin bunları''
Bana hala inandırıcı gelmiyor.Bide herkes diyorya koskoca evren sadece bizim içinmi yapılmış diye bu lafı düşünüyorum aklımda binlerce yıl öncesini falan hayal etmeye çalışıyorum ilk insanlarda büyük ihtimallede o zamanlar acaba bu yaşadığımız yerde bizim gibi başkalarıda varmıdır diye düşünüyorlardır ama genilen noktada artık dünyayı 1-2 saatte dolaşabiliyorsun binlerce yıl sonrada evrenin bu halde biyer olmayacagını kim söyleyebilirki...
kur'an da yazıyor, konuşmaya bile gerek yok
diğerlerinin bilgileri bizden fazla olabilirAma akılları olmadıktan sonra ne yazar.
Akıl en önemli şeydir, bizi biz yapan şey.
Onlar Ufo yapabilirler ama gerizekalıdırlarbu kadar basit
Last edited by sentugo : 27.Temmuz.2008 at 03:34
Sentugo.
bende uzayda yaşam olduğuna inananlardanım ama bizi ziyaret ettikleri felan yalan dümen olduğunu düşünüyorum bir çeşit tezgahtır muhtemelen nitekim çoğu olayın fos olduğuda yakın zamanda ortaya cıktı biraz araştırırsanız karşılaşırsınız ayrıca eric von danikeninde insanların bu konudaki düşüncelerini sömüren popülarist bir yazar olduğuna inanıyorum kendisi açıklayamadığı her şeyi uzaylılara bağlamış bi adamdır kendisi aşagıdaki yorum alıntıdır ve aynen katılıyorum
"hımm bu piramitler çok acayip aletler, demek ki bunları uzaylılar yapmış", "bermuda şeytan üçgeninde nasıl oluyor da bütün gemiler batıyor, demek ki buranın altında uzaylılar grup seks yapıyor" gibi...![]()
Last edited by babba : 27.Temmuz.2008 at 03:47 Reason: yazım hatası
Pardon neresinde yazıyormuş Kur'an'ın merak ettim bak şimdi.kur'an da yazıyor, konuşmaya bile gerek yok![]()
Bir TV programında uzayda başka bir formda hayat olduğundan Kur'an 'da bahsettiğini söylüyorlardı. Ömer Çelakıl vardı sanırım konuk olarak.
Ömer Çalakıl'ın dediklerinin çoğu atmasyon zaten ona inanıp bu işlere alet olmayın derim ben.
bence atmasyon değil. Adam araştırıp buluyor gösteriyor.
Neyse var uzayda hayat... siz bana güvenin![]()
Ben inanmıyorum uzayda hayat olduğuna.
Hadi canım ne araştırmasıbence atmasyon değil. Adam araştırıp buluyor gösteriyor.Ebced hesabı denen bir hesap var sayılara verilen bir takım rakamlar işine gelince çıkarıyor işine gelince çarpıyor bölüyor elde etmek istediği sayıyı buluyor.
Uzaylıların varlığıyla ebced'in ne alakası var yahu?
Kur'an'ı okuyup sırlarını çözmeye çalışmaktan bahsetmiştim.
Kuran'ın sırlarını çözmeye çalışmış dediğin şey ebcedin ta kendisi işte.yoksa sır mır yok....
Ayda en fazla yürüyüş yapan adam (adını unuttum)açıklama yapmıştı "Nasa insanları kandırıyor aslında uzayda hayat var" diye...