david villa basimin belasi 2 3 tane atmadan gecmiyor bana![]()
david villa basimin belasi 2 3 tane atmadan gecmiyor bana![]()
deivid gönderiorum gitmio:@
martinez tabikide
belli futbolcu değilde adam hep sezondaki ilk gölünü bana mı atmak zorunda ona sinir oluyorum bide arkadaşlar 10 senedir menejerlik oyunları ile iç içeyim bu 2007 nin numarasını daha tam çözemedim çok güzel grafik çiziyorum hangi takımda olursam olayım ama maçlarda hep ilk göül karşı taraf atyor sonra eze eze yeniyorum adamları madem gerçekçi bizimkilerde moralmen çökme olması gerekmez mi gaza da getirmem hiç huyum değil futbolcularımda çok iyi tanınmış adamlar anlamadım ki neyse iyi akşamlar bu muhabbet bitmez
roben,david villa,cassano
ben stuttgart ile oynuyorum. ne zaman frankfurtla maç yapsam. meier mi ne var orda adam hep gol atıyo ya. normal bi gol atsa gam yemicem. hep uzaktan. uzun şutu 12-13 mü ne bana mısın demiyo.
fm 2006'da lampard ve ballack uzaktan şutlardan feci çakıyorlardı
yaw bu benjamin lauth tam bir bela ne zaman karsıma cıksa en az 2 tane sallayıp geciyor.. man marking de yapsam
ben sürekli ingilterede oynadığım icin başınızın belası doğal olarak çok oluyo
ama en kıl oldum herif tevezdi şükür gitti ispanyaya kurtuldum adam her macımda bana son dakıka golu atmak zorundaymış gibi hasta ediyordu valla
yaw bu webo denilen adamın en sevmedigi takım real madrid heralde. adam bütün sezon boyunca 2-3 tane gol atabilio benim maçlara gelince coşuo 2 sezonda attıgı gol kadar atıo yaw![]()
100. gölü o attı ama...
davıd vılla ya yok boyle bı topcu benı ıkı sezon avrupadan safdısı bırak tı lanet herıff![]()
pancu bursa almıs bana bos gecmıyor ankara gücündeyim
drogbaya gıcık oluyom her maçta gol atıyor bana
inanmıcanız ama hakan şüküüradam bana her macta gol atıyoo yaa
![]()
deivid..gitmiyo,serbest bırakılmıyo,sözleşme fesh etmiyo..yaw sevmiyorm adamı. ne akdar ii oynarsa oynasın..sevmiyorum işte![]()
hakan sükür banada gol atiyo her macta ama ben galatasarayi aldigimda niye atmiyo ona sasiriyom cozemedim daha
Stam en belalısı. 2tane serbest vuruştan (stama nasıl serbest vuruş attırırlar yahu), 1 tane penaltıdan, 1 tanede 40 metreden gol attı. bunları 2 maçta attı. ben Fenerbahçe'nin başındaydım.![]()
Ya 2013 Yilindayim Brezİlyali Alan Dİe Bİ Oyuncu Aldim Nalet Olasica 16 Mİlyon Dolara Aldim 100.000 Dolara Veremİorum.daha 23 Yasinda Ama Satamiorum.kontratta İptal Etmİor.patladi Elİmde((
premier ligteki bi cok kaleciye ayar oluyorum..onlarin yuzunden kac puan kac sampiyonluk kac kupa kaybettim...offf ooooooffffff bak yine daraldim...
kimse bana baş belası olamaz kaleye akinfeev i koyarım Türkiye liginde kralı gelsin tanımamama yine de en gıcığıma gidecek adamları söylicek olursam Gökhan Güleç e gıcık oluyom bi de nobre
![]()
necati ateş maçta 3-0 yenilmiştim hepsinide o atmıştı bunun yüzünden türkiye kupasını kaçırdım
ben galatasarayım...tuncaydan gıcık oluyorum..gerçekle ilgisi olmayan goller atıyor.............
ben suan birisine gicik olmuyorum da su ingilterede buyuk olayan kluplerin forvet oyuncularina biraz antipatim var mesela bent flan o tip adamlara bide fm 2005 te yken podolski daha ünsüzken köln 2. ligde ben bayern müihim her macta podolskinin golüyle yeniliyodum ama tatlı bi nefretti bu![]()
hiç birisi değil..tuncay'ın keşfedilmemiş bir özelliği var..bunu ilk kez gsyi 6-0 yendiğimiz macta göserdi..ön direkte kafa topuna cıkıyo ve %95'i gol..tek önemli nokta korneri atan adamınızın ii olması..ön direğe ayarlayın korneri,tuncay da ön direkte dursun, çok maç çevirirsiniz çook..