Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 190 sonuç

Konu: Baş belası futbolcular

david villa basimin belasi 2 3 tane atmadan gecmiyor bana

2. Default

deivid gönderiorum gitmio:@

martinez tabikide

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by coNradAli View Post
    aynen bende de
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

belli futbolcu değilde adam hep sezondaki ilk gölünü bana mı atmak zorunda ona sinir oluyorum bide arkadaşlar 10 senedir menejerlik oyunları ile iç içeyim bu 2007 nin numarasını daha tam çözemedim çok güzel grafik çiziyorum hangi takımda olursam olayım ama maçlarda hep ilk göül karşı taraf atyor sonra eze eze yeniyorum adamları madem gerçekçi bizimkilerde moralmen çökme olması gerekmez mi gaza da getirmem hiç huyum değil futbolcularımda çok iyi tanınmış adamlar anlamadım ki neyse iyi akşamlar bu muhabbet bitmez

roben,david villa,cassano

ben stuttgart ile oynuyorum. ne zaman frankfurtla maç yapsam. meier mi ne var orda adam hep gol atıyo ya. normal bi gol atsa gam yemicem. hep uzaktan. uzun şutu 12-13 mü ne bana mısın demiyo.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

fm 2006'da lampard ve ballack uzaktan şutlardan feci çakıyorlardı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir Çarşı

yaw bu benjamin lauth tam bir bela ne zaman karsıma cıksa en az 2 tane sallayıp geciyor.. man marking de yapsam

ben sürekli ingilterede oynadığım icin başınızın belası doğal olarak çok oluyo
    ama en kıl oldum herif tevezdi şükür gitti ispanyaya kurtuldum adam her macımda bana son dakıka golu atmak zorundaymış gibi hasta ediyordu valla

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

yaw bu webo denilen adamın en sevmedigi takım real madrid heralde. adam bütün sezon boyunca 2-3 tane gol atabilio benim maçlara gelince coşuo 2 sezonda attıgı gol kadar atıo yaw

Talking

Quote Originally Posted by coNradAli View Post
    adam gereksiz zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

100. gölü o attı ama...

davıd vılla ya yok boyle bı topcu benı ıkı sezon avrupadan safdısı bırak tı lanet herıff

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

pancu bursa almıs bana bos gecmıyor ankara gücündeyim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

drogbaya gıcık oluyom her maçta gol atıyor bana

17. Default

inanmıcanız ama hakan şüküür adam bana her macta gol atıyoo yaa

Nesil
    2005
    Yer
    Dünya'dan

deivid..gitmiyo,serbest bırakılmıyo,sözleşme fesh etmiyo..yaw sevmiyorm adamı. ne akdar ii oynarsa oynasın..sevmiyorum işte

Talking

Quote Originally Posted by sabri35 View Post
    inanmıcanız ama hakan şüküür adam bana her macta gol atıyoo yaa
    abi hangi takımsın sen merak ettim ya

hakan sükür banada gol atiyo her macta ama ben galatasarayi aldigimda niye atmiyo ona sasiriyom cozemedim daha

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Stam en belalısı. 2tane serbest vuruştan (stama nasıl serbest vuruş attırırlar yahu), 1 tane penaltıdan, 1 tanede 40 metreden gol attı. bunları 2 maçta attı. ben Fenerbahçe'nin başındaydım.

Quote Originally Posted by ali105 View Post
    Stam en belalısı. 2tane serbest vuruştan (stama nasıl serbest vuruş attırırlar yahu), 1 tane penaltıdan, 1 tanede 40 metreden gol attı. bunları 2 maçta attı. ben Fenerbahçe'nin başındaydım.
    stam ın frıkıkten gol atması ne yaa

Ya 2013 Yilindayim Brezİlyali Alan Dİe Bİ Oyuncu Aldim Nalet Olasica 16 Mİlyon Dolara Aldim 100.000 Dolara Veremİorum.daha 23 Yasinda Ama Satamiorum.kontratta İptal Etmİor.patladi Elİmde((

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul/Güngören

premier ligteki bi cok kaleciye ayar oluyorum..onlarin yuzunden kac puan kac sampiyonluk kac kupa kaybettim...offf ooooooffffff bak yine daraldim...

25. Default

kimse bana baş belası olamaz kaleye akinfeev i koyarım Türkiye liginde kralı gelsin tanımam ama yine de en gıcığıma gidecek adamları söylicek olursam Gökhan Güleç e gıcık oluyom bi de nobre

necati ateş maçta 3-0 yenilmiştim hepsinide o atmıştı bunun yüzünden türkiye kupasını kaçırdım

ben galatasarayım...tuncaydan gıcık oluyorum..gerçekle ilgisi olmayan goller atıyor.............

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

ben suan birisine gicik olmuyorum da su ingilterede buyuk olayan kluplerin forvet oyuncularina biraz antipatim var mesela bent flan o tip adamlara bide fm 2005 te yken podolski daha ünsüzken köln 2. ligde ben bayern müihim her macta podolskinin golüyle yeniliyodum ama tatlı bi nefretti bu

Quote Originally Posted by KaRDiNaL View Post
    deivid..gitmiyo,serbest bırakılmıyo,sözleşme fesh etmiyo..yaw sevmiyorm adamı. ne akdar ii oynarsa oynasın..sevmiyorum işte
    aynen adam a ceza veriorum 2 hafta maaş vermiorum gine gitmio yapıştı kaldı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by FedeX View Post
    ben galatasarayım...tuncaydan gıcık oluyorum..gerçekle ilgisi olmayan goller atıyor.............
    katılmıyorum fenerbahce de oynadıgımda ya kafa topu yada ceza sahası ici ama seni bilemem

Nesil
    2005
    Yer
    Dünya'dan

hiç birisi değil..tuncay'ın keşfedilmemiş bir özelliği var..bunu ilk kez gsyi 6-0 yendiğimiz macta göserdi..ön direkte kafa topuna cıkıyo ve %95'i gol..tek önemli nokta korneri atan adamınızın ii olması..ön direğe ayarlayın korneri,tuncay da ön direkte dursun, çok maç çevirirsiniz çook..

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri