Alamadıgım o kadar cok oyuncu var kı hangı bırını yazıyım bılmıorum.Bi ara valdes benı cıldırttı.2 yıl boyunca buffon ve cech ı kovaladım ama bı turlu alamadım.Cok moralk bozucuydu.BEn de akınfeev ı aldım.
Kallstrom u gıttıgım her takıma mutlaka alırım
arkadaşlar bu oyuncu teknik olarak zayıf ama mental ve fiziksel olarak çok iyi nedersiniz alınırmı sizce ve dikkatinizi çekerim ortalama puanı 7 den aşağı deil böle oyuncular işe yararmı acaba
Arkadaşlar ben defans oyuncu alcam ikisinin arasında kaldım para mühim değil en ii hangisi Kompany daha mi ii yoksa S.Ramos mu hangi alıyım
f.torres oyuna basladiginizda geliyo hatta ara donemdede geliyo hemde fazla parada istemiyorlar almak kolay yani
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
elbette s. ramos
tuncay sanli umit karan
puyol mu rio ferdinand mı yoksa anton ferdinand mı yıl 2008
matias fernandez-jose sosa hangisi daha gelecek vaad eden olabilir hangisini alayım?
messi ve sergio agüero messi barcelonada bir gol attı maradona nın ingiltereye attığı gol gibi milleti ipe dizdi, ve sergio agüero şu anda oyunda potansiyel rankı 82.2 chelsea ye gitti herifff
Arsenal deyim.Henry yalnız kaldı . Bir türlü Martins ve Juventusun forveti Tru..alamadım adamı.
gerard messi ronaldinhoya dünyanın parasını veriorum kulüpleri kabul edior oyuncuların kendileri takımı bırakıp gelmiolar ben interi yönetiyorum
bence zaten mevcut yıldızlar yerine genç yıldız kesfedip satmak daha güzel oluyor bide yıldız oyuncuyu alamk istediniz takım onemli kimse barcayı bırakıpta daha alt snınf bi takıma gelmez degilmi
ya ben marcelo ya teklif werioyrum gelmiyo yaaa
Biraz ilginç olacak belki ama Cem Sultan,Fiorentina'ya gelmeyi kabul etmedi.Yıl 2008...
Forumlarımıza 1'den fazla hesap ile üye olunamaz. 1'den fazla hesabı bulunan üyelerin kullandığı tüm hesaplar kapatılır
ya arkadaslar acil cevap bekliyorum CELSINHO mu yoksa KEVIN LARSEN mi
YA o CARLOS VELA beni deli ediyo aldığının kaç katı para veriyorum yinede gelmiyo velet.....
Marcelo'ya aldığının 6 katını veriyorum ama 3 senedir Rizeye getiremedim
ben hep daniel de rossi yi isemişimdir ama hiç alamamışımdır ve inatla romaylada hiç oynamamışımdır adam gelimiyo romadan ayrılmak istemiyomuş efendi
kaka bir türlü türkiyeye getiremedim adamı ya
I'm back...
bende bir türlü galatasaray'a delgadoyu alamadım..