Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 149 arası toplam 149 sonuç

Konu: Sizce tecrübeliler mi? Genç oyuncular mı?

genc derım baska bısey demem
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    alı sıze gencler kaleci enyeama mukemmel bır kaleci.sherman cardenas mkemmel bı kanat oyuncusu ve bayern2 den denız yılmaz adam harıka

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Genç oyuncular

Nesil
    2006
    Yer
    İSTANBUL

Başarıyı planlıyorsan yaşlılar gençlere ligde de tecrübe kazandırabilirsin

ST ve DM de tecrube konusur digerlere genc de uyar...! Belki DC lerden biri de tecrubeli olabilir..

bence ikisi de olur cunku tecrübelilerin yedeği geçler olduğunda bence o takım durdurulmaz ama genç oyuncuda arda turan tuncay şanlı gibi oyuncular olmalı

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

benim kurduğum takımlarda yaş ortalaması genelde 23 filan oluo

bence genç derim en iyisi

kesınlık le yas ortalamısını 23 24 te tutacaksınn en guzelı kendı yetıstırdıgın genc oyuncular dusunsenıze oyuncunun hayran olduhu kısılerde ısmınız yazıyo takımdan ayrılsanız bıle genede sıze hayran olarak devam edıyo bu benım mcok hosuma gıdıyoo....

9. Default

ikisi de onemli

tecrübeli oyuncular

tecrübeli gençlerde wardır rooney,messi

genclerin onemi buyuktur kayberdersek genclerle kaybedelimkazanirsak genclerle kazanalim onemli olan futbol kazansin

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

eğerki takımım ilk 5 sene beni zorlamadan kafaya oynayayım dersen tecrübe yok hayır ben save leye save leye gidemcem yenemediğim takımı oyundan çıkıp tekrar girip yenecem diyorsan genç bu oyundaki en pahalı genç bile tökezliyo muhakkak

14. Default

Karma en güzeli!

Normalde tabiki Tecrübeliler.Ama ben gençler diyorum.Alıp oynatıyosun ve sürekli gelişiyorlar!

Kalecim İbrahİm Terzİ 18 Yasinda,sag Bek Fatİh Bayram 18 Yasinda,sol Bek Samet Acar 20 Yasinda,stoper Mustafa Ömer 18 Yasinda,atİla(brezİlyali) 23 Yasinda,saĞ Kanat Enİs GÜl 22 Yasinda,sol Kanat Chrİstİan Gaİtan 19 Yasinda,orta Saha Alİ Volkan 18 Yasinda Veee Bomba Alex Yas 36 Forvet Sobİs 29 Batuhan Karadeniz 23 Yasinda... Arkadaslar Ne Kadar Da Genc Olsa Gene De Tecrubeli Olsun En Guzeli.alex 36 Yasinda Ama 20 Macta 9 Gol 9 Asist 9 Macta Da Macin Adami Secildi.en Kritik Anda Halledior.36 Yasinda Ama Gene De 2 Senelik Kontrat Imzaladim Adam Oynuyo Kardesimmm...

valla bence 1.orta yaslilar
    2.gencler
    3.yaslilar(mondragon haric)
    neden derseniz orta yaslilar hem tecrubeli hemde kondisyonlari iyi oluyolar gencler ii bi antrerman programi ile ancak super ola biliyolar yaslilar ise bence kondisyonlari kotu oldugu icin adamlar iki mac oynuyo kondisyonu dusuyo verim alamiyosun ben 06 da sergen i almistim tahminimce yasi 34-35 filandi ama sayilari muthisti harikaydi dr'bling crossing finishing first touch pas penalti
    frikik teknik sut hepsi yemin ediyorum 16 17 den asa degildi ama sonuc vahim

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul Favori Personel: Edgar Davids Favori Menajer: Jose Mourinho

aslından dengede tutmak gerekio takımı ama bana göre gençler daha ii seçim

Gençler ama Tecrübeliler kadar sakin olmuyorlar.Her an hata yapacak gibiler!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yabancı transferı ıcın tabıkı genç alırım yetıstırırım. ama hepsınıde genç alırsan olmaz basarın düşer her sene yabancı hakkımdan birini mutlaka gençlere ayırırım. 27 yaşından sonra yabancı oyuncu transferi için para harcamam bedelsiz ise alırım

Quote Originally Posted by barkinto View Post
    Karma en güzeli!
    katılıyorum bir takıma genç alırsın ve o genç tevrübelilerle çalışmaktan gurur duyar her zaman karma!

tecrubeli genç olursa daha ii olurr...

Wink

Bence Tecrübe..

bence her ikiside çok önemli karıstırmak daha mantıklı derim

25. Default

Takıma bağlı eğer düşmesi muhtemel veya alt küme takımı isen tecribeli futbolcular daha çok işine yarar.
    Orta sıra takımı veya büyük takımsan aralara koyabileceğin birkaç iyi genç ilerde çok işine gelecektir.

yaş ortalamam ilk sene 22 üstüne çıkmaz 2006 da baya gitmiştim ilerlemiştim sene yanlış olmasın 2013 filandı yaş ortalamam 18 di bütün kalemde 16 yaşında futbolcu oynatıyodum gençlerin önünü her zaman açmalıyız

bir takımda hem tecrübeli hem genç oyuncular olmalı tek genç olurlarsa onların hatalarını kapatcak abileri olmadığından işler ii gitmez

Oyuncu alırken yaşa bakmam, (34-35 değilse tabe ) baktığım 2 yön vardır biri mental özellikler (buda genelde yaşlı oyuncularda yüksek olur) diğeride fiziksek özellikler ( buda genelde genç yada orta yaşlardaki oyuncularda iyi olur). Mental benim için çok önemli olduğundan 27-32 yaş arası benim için ideal fakat genç oyuncu bulup onu geliştirmekte ayrıbir zevk...

Nesil
    2006
    Yer
    Artık fener ıcın calısıom

Eşit biraz genc biraz tecrübeli.....Dengeli

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri