bu galibiyet futbolcuları daha çok ateşler inş. böyle devam ederiz
bu galibiyet futbolcuları daha çok ateşler inş. böyle devam ederiz
hadi hadi gönlünüz olsun çoooooooook zor geçti
toplayın yerdeki kpkları![]()
neyse en azından tahmin oyununda 2 puan kazandım![]()
So what?
Saike
Goller için Stadyum'u bekliyorum.21:30'da vereceklermiş geniş özeti.Oradaki sunucu arkadaşın dediği gibi
Maç ya stadydumda ya da STADYUM'da izlenir![]()
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Goller ligtv nin sitesinde çıktı .. Oradan da izleyebilirsiniz ...![]()
Herkez Umit Karan'i macin yildizi ilan etsede, bu macin yildizi, ayaginda top gevelemeyen, kaptigi toplari ileriye dogru hep cok olumlu sekilde oynayan Okan Buruk idi.
Aylardir Ayhan'in top ayaginda iken ne yapacagini dusunmesini izledikten sonra Okan'in futbolu cok daha yaratici, cok daha akillica ve en onemlisi daha ayagina top gelmeden o top ile ne yapacagini onceden bilerek oynamasi idi.
Galibiyet zaten bekliyordum.. Niye diyeceksiniz? Çünkü biz Turksportallı Aslanlar tribündeydik..
Aslında Galatasaray fazla top oynamadı ama girdiği posizyonları çok iyi değerlendirdi. Ümit Karan'ın 4 gol atmasına ve gol krallığında iyi bir yere geçmesine sevindim. Güzel maçtı..
Ayrıca bugün stad süperdi. Yeni açık alt dahil her yer dolmuştu.. Stad full çekti.. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz..![]()
Okan Buruk'u bende çok beğendim bugün , aynı şekilde Sasa Ilic'de bugün iyidi.
Herkese 3-0 Alacaz dedim 4-0 aldık![]()
eray ben de maçtaydım.35 kişiydik biz=)) ua iku ile gitmiştim eski üniden arklar.sesim baya kısıldı.fena eğlendik tribünde...tezahüratlar acayip yaratıcıydı bu sefer ben de şaşırdım...
bu kadar kolay bir maç beklemioyrdum.necati sakatlanınca tabi iş kolaylaştı=)
Golleri izledım sımdı.Bu nasıl bır defanstır anlayamadım ya inanılmaz hatalar yapmıs Vestek defansı durmadan top kaybı yapıo,adam kacırıo tek keleımyel berbattı Vestel.
Mac guzeldi
Guzel macti umitin gecesi oldu bugun
maçtan geldik güzel bir maçtı ümit karan son vuruşlardaki ustalığını gösterdi ama galatasarayın oyununu çok beğendiğimi söyleyemem...özellikle tribünlerde yapılan tezahüratlar çok hoştu![]()
sen bole takimi anca cm de oynatabilirsin bu pankart superdi ya
insallah umit her mac boyle olur..
sen bole takimi anca cm de oynatabilirsin
süper ya
o laf zicoya değil ersun yanaladır çünkü o cm hastası![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
şu cm pankartını ben görmedim resmini bulabilen olursa eklesin bari![]()
haaa stadda zicoya diye solenti cikti da ... vay ersun vay o kadar cm oynamis ama bos oynamis bi dahaki takimina umiti alir artik
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
kapali ustte ortalara dogruydu kapalidan izlediysen gorememis olursun ben de de foto mak vardi keske cekseydim...
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Helal olsun Cimbama. Ümiti inş. bu sezon gol kralı yapıcaz...![]()
Ümit Karan geçtiğimiz günlerde Manisa'ya patlayacağım demişti.. Ligin ilk devresinde attığının yarısı kadarını attı.. Sözünü tuttu..
99 !
evet vestel bitti artık bu takımlar fos bir dönem parlarlar
(meduna yı unutacak kadar vefasız değiliz) diye pankart açmışlar bence bu pankart diğerlerine göre daha iyiydi ....