millet burayı maç kavgasına bulaştırmayın
millet burayı maç kavgasına bulaştırmayın
maç kavgası değilki,teknik direktör kavgası bu yeni jenerasyonOriginally Posted by inquisitor
![]()
![]()
![]()
Beyler Bayanlar Buyrun Ayse Baceogluyla Olan Bi Resmim Ayse ile en son Altin Kelebek Ödül Töreninde Karsilastik Turksportal Ailesine Selami Var....
![]()
Bunlari Eklemeyi Unutmusum....
![]()
FilippoInzaghi, bu Aysu gerçek hayatta da (nası desem de kaba olmasa) böyle yamukmu ?![]()
![]()
hayir yemin ederim verdigi pozlardaki halinden bile daha güzel ve yamuk degil foto icin oyle durdu
gerçekten de çok kötü çıkmış ama neyse boş ver allah ana babasına bağışlasın...
hakkaten ya şaşıymış bide.tüm mankenlerin suratları rezil.fizikten kazanıyorlar.1ton makyajdan sonra ben bile ayşeden daha güzel olurum![]()
+1Originally Posted by sardokar
ben ist oturuyorum avrupa yakası kumkapı
Galiba yanlis yere mesaj yazdinOriginally Posted by recepural
![]()
![]()
+111Originally Posted by FilippoInzaghi
Sallamayın çok güzel çıkmış![]()
osmanozcilingir10, eee senin resimler nerede? Benden resim istiyon ama once senin resimler hadi hadi...![]()
inzaghi varya benim sakaryalı bir asker arkadaşım vardı tıpatıp ona benziyon he![]()
benmi resimi varsa eklesene yaww
walla şu an yanımda yok ewde askerlik resimlerinin arasnda vardırda bakiiyim ekleyebilirsem ekliyecem
bunları geçen bir cafe de çektim baktım şaane çıkmış koyayım dedim en son halimi
![]()
e_mali senden bir ricam war bu resimleri photoshopta düzeltebilirmisin ben anlamam o işlerdende![]()
abi resimlerin çözünürlükleri düşük çok fazla düzeltme olmaz...
Bu halleri de iyi..
Ama illa ki bişiler yap diyosan yapayım![]()
walla fena olmaz hani sana zahmet.
bu tarafa geldiğinde(istanbul)bir hediyemiz olur sana![]()
Yav bende scanner fln yok ama bizim lisenin sitesi açılıyor ve bizim sınıfın resmi çekildi düzgün ve net çıkarsam inşallah koyarım..Originally Posted by e_mali
yav ben bi türlü yapıştıramıyom resmimi
resim nerde ? eğer Pc'deyse yapışmaz![]()
ya da başına sonuna [img][/img] koymadığındandır.![]()
uzantısınamı yazcaz
buyroon![]()
hayır resmin internetteki adresinin önüne ve arkasına boşluk bırakmadan [img] [/img] koy.Originally Posted by kabus81
yok kardeşim photoshopla yapmışlar yok öyle bi şey, hep e_mali'nin altından çıkıyor bunlarOriginally Posted by Tarzania
![]()
Hani bir sinema organizasyonumuz olmuştu, işte oradan çıkınca bir cafeye gitmiştik istiklal'in ara sokaklarında...Originally Posted by FrancescoTotti
Bu arada merak edenler için; en alttaki resimde sağdan sola: Cengiz, Fırat Düzgün, Şahin Güvenilir, Pyromancer(Hemi), diğer arkadaşta bir okur olacaktı.
[img]C:\Belgelerim\WebCam Album\Image000.jpg[img]