Sayfa 5 / 16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 465 sonuç

Konu: Eskişehirspor Kariyeri(cekochan)

Default Devam...

Ordu maci;

Ilk yarida Ordudaki mac cok zor gecmisti.Suphesiz bu macta boyle olacakti.Maca hizli basladik ancak Ordu bizden daha iyi oynuyordu

45.dakikada sagdan kullanilan kornere kafayla cikan Hakki das takimina galibiyet getiren tek gole imza atti.0-1..

Bu mactan sonra Ligde 8 mac sonra yenilgi ile tanistik

ORDUNUN DERELERII....
    Eskisehirspor ligde 8 mac sonra yenilgi aldi Bu galibiet serisinden sonra herkes ciftci Mert ile ilgili gariplikler seziyor,ciftci hakkinda garip dedikodular ortaya atiyorlardiAma ciftci Mert 8 mac sonra Ordu"ya yenilerek iste ben buyum dedittirdi kendine

Belediye maci;

Bu hafta genc bir kadroya sahip olan Istanbul b.b ye konuk oluyorduk.I.B.B maca hizli basladi.

38.dakikada tecrubeli forvet Umit inalin ayagindan gelen bir golle Belediye one gecti 1-0..

Devre arasi

Mert Ceken::Arkadaslar daha 1 mac once guzel,uzun bir seri yakalamistik..Yine seri yakaladik ancak bu sefer yenilgi serisi olacak gibi
    Omer Riza::Hocam forvette cok yalniz kaliyorum...
    Mert Ceken::Tamam evladim..Taner duydun arkadasini forvette yalniz birakma
    Taner Demirbas::Dogrudur hocam yalniz kalirsa kaybolur o oralarda
    Mert Ceken::Kes zevzekligi Hadi cikin sahaya alin su maci..

2.yari baslar...

46.dakikada Belediyenin hatalarindan firsatciligini konusturan Omer Riza takimina beraberligi sagladi 1-1...

50.dakikada tecrubeli defans oyuncusu Ahmet Yildirim ile kornerden buldugu bir golle one gectik.. 1-2...

Hemen 2 dakika sonra Omer Riza farki 2 ye cikardi...1-3....

62.dakikada Volkan Yaman uzaktan vurdugu set bir vurusla topu aglara gonderdi....1-4

10 dakika sonra Belediyeden Bekir Gur macin skorunu ilan etti.2-4

NOT:Birazdan 3 mac daha yazacagim sonrasinda da puan durumunu verecegim

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Belediye maçı hakikaten güzel maç olmuş. Ayrıca galip geldiğin için tebrik ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    -

güzel gidiyorsun başarılar

Default Devam...

Karsiyaka maci;

Alsancaktayiz..Rakip Karsiyaka.Ev sahibi ekip maca cok hizli basliyor ve Yasar Aydinin ayagindan bir gol buluyor 1-0...

Devre arasi....

Mert Ceken::Arkadaslar,bilmiyorum ne yaptigininiz farkindamisiniz?
    Taner Demirbas::Hocam valla 45 dakikadir top oynuyorduk simdi devre arasindayiz,taktik vermenizi bekliyoruz
    Mert Ceken::Ben ondan bahsetmedim sen sus!! Arkadaslar bu macta alacagimiz bir yenilgi bizi ilk 2ye girme hedefimizden sasirir haberiniz varmi?
    Fısıltılar artmaya baslar
    Mert Ceken::Eğer bu maçtan bı puan kaybınızı göreyimm,gozükmeyin gözüme!!

2.yarı baslar....

71.dakikada Taner Demırbas sagdan Mehmet Topalın pasında fırsatcılıgnı konusturarak topu aglara gonderdi 1-1

Bu mac sonunda 2.siraya yukseliyorduk

Ve Lider Malatya macimiz...

Lider Malatya ile puan farkini azaltma firsatini hafta icinde defalarca vurguladigim icin Eskisehir halki maca akin etmisti.Maca hizli basladik. 14.dakikada Emrullah Guvenc uzun bir aradan sonra golle bulustu1-0..Bu gol bize galibiyeti getiren gol oldu ve Liderle aramizdaki puan farkini 8 e indirdik.

Antep B.B maci icin Antepteyiz....

Futbol kalitesi acisindan vasat bir mac seyrediyordum.Antepte ilk yari pozisyonsuz,golsuz bitiyordu..2.yarida Antep B.B bir anda bastirmaya basladi.Yaklasik 30 dk. boyunca kalemizi tehlikeli pozisyonlarla yokladilar.84.dakikada Suleyman Varliktan gelen gol Antep B.B ye 3 puan kazandirdi.. 1-0

Bu mactan sonra Lider Malatya ile olan puan farki 9 a cikti

Iste Bitime 5 hafta kala Turk Telekom Lig A" puan durumu

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

aslanim ordu helal sana
    iyi gidiyorsun kardes

Nesil
    2006
    Yer
    -

bi mardin'e de el atsana

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kardeş çok ii gidiyor
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

harika bir kadron var..özellikle Serkan Gedik ve Mehmet Topal..

çok güzel gidiyosun 2. lik için savaşmaya devam et!

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Harikasın Mert. Dikkat et sonun FB'ye benzemesin. Malatya'yı yenmen iyi olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

dönüyor dönüyor eskişehir dönüyor

bravo dostum güzel gidiyor
    I'm back...

Kadrolar;

Mac tempolu basladi.Elazig Muzaffer Bilazerle surekli pozisyon buluyordu.Bizde Taner Demirbas ve Cafer Aydinla pozisyona giriyorduk.Iki takimda yakaladigi firsatlardan yararlanamadi ve mac golsuz berabere bitti.

Samsun maci

Ilk 11Ler;

Samsun gecen hafta aldigi Altay maglubiyeti ile Lig B ye dusmeyi garantilemisti. Samsunun bu maca fazla asilmayacagini dusunuyordum.Fakat bekledigim gibi olmadi.Ilk yari golsuz bitti..

Ikinci yarinin henuz basinda Cafer Aydin ilerleyen yasina ragmen tecrubesini konusturuyordu ve cok guzel bir gol atti..0-1.

Gokhan Kabanin soldan actigi ortaya gelisine vuran Serkan Dokme beraberligi yakaladi 1-1.

71.dakikada Mehmet Turkmehmet soldan atilan kornere kafa ile yukselerek takimini one gecirdi.1-2.

4 dakika sonra Samsunun yenetekli cocugu Caner Altin takimina bir kez daha beraberligi sagladi.2-2.

Macin bitimine dogru Taner Demirbasin sert vurusunda Aziz das"in ayagina carpan top aglara gitti 2-3.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Artık playofflar garanti gibi bişey. Umarım 1. lige yükselirsin...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

hadi yksel artık
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Kadrolar;

Ilk yaridaki 5-4luk maci hepimiz hatirliyoruz.Maca hizli basladik.Ancak Telekom henuz 5.dakikada Tunc Kip ile one gecti 0-1..

8.dakikada Taner Demirbas sagdan kale onune geldi ve guzel bir vurusla topu aglara yolladi1-1..

Ilk yarida baska gol olmadi..

50.dakikada defansin arkasina atilan topta kaleci ile karsi karsiya kalan Taner Demirbas plase bir vurusla fileleri sarsti..2-1..

67.dakikada Soldan Cem Karacanin kullandigi serbest vurusa kafa ile yukselen Mehmet Topal farki 2ye cikartti..3-1..

70.dakikada Cem Karaca uzaktan kullandigi serbest vurusu gole cevirdi 4-1..

Bu golun hemen sonrasinda Emrullah Guvencin attigi golle Super Lige terfi edisimizi kutluyorduk sanki..5-1..

Telekom Tunc ve Salihin ayagindan buldugu gollerle umutlansalarda maci biz kazanmistik5-3..

Diyarbakirspor maci..

Kadrolar;

Super Lig takimlari bilir.Diyarbakirspor maclari her zaman zor olmustur.Bugun bizim icinde oyle olacak gibiydi.Maca hizi baslamistik.Taner Demirbasa pozisyonlar buluyorduk.Karsilikli atilan gollerden sonra D.Bakir deplasmanindan 1 puanla ayrildik2-2..

---------------------------------------------------------------------------------------------
    Not:Bundan sonraki macimiz sezonun 34.hafta maci olan OFTASspor maci .Buraya kadar okudugunuz icin tesekkurler OFTASspor macinda gorusmek uzere

Nesil
    2006
    Yer
    -

oh be diyarbakır'ı yenememişsin

Default Oftas maci;Lig A'ya veda Super Lıge merhaba

TÜRK TELEKOM LİG A 34.HAFTA

Kadrolar;

Mac öncesi..

Muhabir::Mert Bey siz 1 sezon içinde Eskişehirde inanılmazı başardınız ve bu tarihi klubu yeniden Süper Lige çıkarttınız.Bugunkı OFTAS maçı ile ilgili düşüncelerinizi alabilirmıyim?
    Mert Ceken::Acısıyla tatlısıyla bir sezonu geride bıraktık,Süper Lige çıkacağımız için mutluyuz.Klubu nerelerden nereye getirdik.OFTAS maçını kazanacağımızı düşünüyorum..

Maça hızlı başladık.Henüz ilk dakikada Serkan Gedik'in ayağından buldugumuz golle öne geçtik0-1.

Bu gole OFTAŞspor 27.dakikada Serkan Atakla cevap verdi 1-1

51.dakikada Hasan Gostak sağ kanattan vurdugu sert şutla topu ağlara gönderdi.2-1.

68.dakikada Taner Demirbaş ile beraberligi yakalayan golu attık..2-2..

84.dakikada Serkan Gediğin Süper Lige merhaba golü bütün Eskişehir halkını sokağa dökmüştü 2-3...

ÇİFTÇİ EFSANEYİ SÜPER LİGDE ESTİRECEK
    Çiftçi Eskişehirsporu Süper Lige çıkardı.Halk Eskişehirsporla ve Çiftçi ile gurur duyuyor.Peki nerden geldi bu çiftçi ismi.Basın ona bu sözlerinden dolayı çiftçi lakabı takmıstı
    Muhabir:Eskisehirspor ilk 2 macinda da galibiyetle tanisamadi.Sizce onumuzdeki gunler neler olacak...
    Mert Ceken:Evet kazanamadik ama umut veren bir furbol oynadik.Bu takim bastan asagi yenilendi.Oyuncularin birbirine alismalari icin uyum surecini atlatmalari gerekiyor.Calismalarimizin meyvesini ilerleyen gunlerde alacagimizi dusunuyorum.
    Muhabir:Tesekurrler iyi gunler
    Basının üzerine gemesi onu yıldırmadı ve Türk futbol tarihinde köklü bir geçmişe sahip Eskişehirsporu Süper Lige çıkardı.İşte gazetemiz muhabirlerinden Can Kurtaranın olay teknik adamla yaptığı roportaj:
    Muhabir::Mert Bey öncelikle tebrikler,Bir sezon boyunca çalıştınız çabaladınız Süper Lige çıktınız.Neler söyleyeceksiniz?
    Mert Ceken::Vallahi bende tahmin etmiyordum buralara geleceğimizi. Biz bir sene boyunca çalıştık ve Süper Lige çıktık.Süper Ligde yapacağımız kaliteli transferlerle İntertoto için mücadele vereceğimizi düşünüyorum.Yani artık hedef Avrupa..
    Bu kelimelerle sözlerini bitiren Mert Ceken acaba Süper Ligde bu hedefini başarabilecekmi?
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Süper Lige diğer çıkan takımlar Malatyaspor ve Kocaelispor olurken Gaziantep Büyükşehir Belediyespor,Uşakspor ve Samsunspor İddaa Lig B ye düştü..

Çok hareketli bir sezon yaşandı bu sene Lig A'da.Serkan Gedik 22 golle gol kralı olurken takipçileri Hasan Özer 19 golde Fatih Şen 18 golde kaldı.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Gelecek sezon için kimlerle anlaştık?Sezon öncesi hazırlık kampı,hepsi sadece burada olacak.2007-2008 sezonunda Süper Ligde yapabilecegimizin en iyisini yapmaya çalışacagız.Şimdilik görüşmek üzere

Nesil
    2006
    Yer
    -

çoooook mükemmelsin

19. Default

Yeni sezonunu takip edeceğim artık..

efsane döndü..tebrikler iyi bir sezon çıkardın..bütçen iyi olursa yabancılarla birlikte daha iyi işler yapabilirsin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

süüpersin dostum
    Futbolcu Bilgileri

tebrikler super lige cikmissin gelecek sene icin kaliteli transferler yapmalisin

Helal olsun sana

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

hll guzel basari... artik bi iki tane de gercek anlamda yildiz alirsin ligde de eskisehir eski gunlerine doner

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

ooooooooooooo Eskişehir oley Eskişehir oley Eskişehir oley
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

çok iyi oyuncu takip etmen gerekiyor artık. Çünkü yabancısız süper ligde tutunamassın gibime geliyor. Ucuz ve kaliteli yabancı gerekiyor umarım bulabilirsin.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mert gerçekten güzel bir şekilde devam ediyorsun, tebrikler. Bakalım Süper Lig için nasıl bir kadro oluşturacaksın, alacağın yabancıları merakla bekliyoruz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    -

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    çok iyi oyuncu takip etmen gerekiyor artık. Çünkü yabancısız süper ligde tutunamassın gibime geliyor. Ucuz ve kaliteli yabancı gerekiyor umarım bulabilirsin.
    o bulur abi

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bekliyoruz. Mali durumunu yazarsan belki oyuncu bulabiliriz.

Default 2007-2008 sezonuna merhaba artik TSLdeyiz....

Super Lige terfi ettigimiz bir sezonun ardindan yeni sezon icin calismalara baslamistim.Herkes tatile cikmisti ancak ben transfer calismalari dogrultsunda ucuz,kaliteli futbolcular ariyordum.Yonetim bana transfer icin cok komik bir para ayirmisti.

Tabiki yeter bu para diyip yerime oturmayacaktim.Butceyi rahatlatmak icin hemen genis capli bir liste hazirladim,ve bazi oyuncularimi satilik listesine koydum.

Giden oyuncular arasinda beni en cok sasirtan Taner Demirbas olmustu.Bana mutsuz oldugunu gitmek istedigini soyledi.Cok etkilenmistim acikcasi.Iste Tanerle olan son konusmamiz

Taner Demirbas::Hocam merhaba iyi gunler,

Mert Ceken::Aa Taner,sen tatile cikmadinmi?

Taner Demirbas::Yok hocam daha degil.Ben sizinle birsey konusacaktim.

Mert Ceken::Buyur,seni dinliyorum..

Taner Demirbas::Hocam(Gozleri dolar )ben takimdan ayrilmak istiyorum yonetimle konusup beni satilik listesine koydurtururmusunuz?

Mert Ceken::Ne nasil? Niye??

Taner Demirbas::Mutsuzum hocam yapamiyorum, Lutfen anlayis gosterin

Mert Ceken::Peki sen bilirsin..Kalan futbol hayatinda basarilar diliyorum

Satilan futbolculardan sonra butce epey rahatlamisti.Ancak 2 MN $ gibi bi para klubun mali yapisini duzeltmek icin kullanilmisti.Yani bize transfer yapmak icin 1.8 MN $ para kaliyordu.Iste yogun arayislarim sonucunda aldigim futbolcular..

Fenerbahceden Gurhan Gursoyuda bedelsiz olarak renklerimize bagladik
    Kalan paramla kaliteli bir yabanci ortasaha oyuncusu almayi dusunuyorum.Boylece transferi kapatmis olurum(Simdilik)

Hazirlik kampi bitti..Iste hazirlik maclari raporu..

Kotu sonuclar almistik hazirlik maclarinda.Ama oynadigimiz futbol ilerisi icin umut veriyordu.
    -------------------------------------------------------------------------
    Not:Ligin ilk macinda Manisasporla karsilasacagiz.

Sayfa 5 / 16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri