Super Lige terfi ettigimiz bir sezonun ardindan yeni sezon icin calismalara baslamistim.Herkes tatile cikmisti ancak ben transfer calismalari dogrultsunda ucuz,kaliteli futbolcular ariyordum.Yonetim bana transfer icin cok komik bir para ayirmisti.
Tabiki yeter bu para diyip yerime oturmayacaktim.Butceyi rahatlatmak icin hemen genis capli bir liste hazirladim,ve bazi oyuncularimi satilik listesine koydum.

Giden oyuncular arasinda beni en cok sasirtan Taner Demirbas olmustu.Bana mutsuz oldugunu gitmek istedigini soyledi.Cok etkilenmistim acikcasi.Iste Tanerle olan son konusmamiz
Taner Demirbas::Hocam merhaba iyi gunler,
Mert Ceken::Aa Taner,sen tatile cikmadinmi?
Taner Demirbas::Yok hocam daha degil.Ben sizinle birsey konusacaktim.
Mert Ceken::Buyur,seni dinliyorum..
Taner Demirbas::Hocam(Gozleri dolar

)ben takimdan ayrilmak istiyorum yonetimle konusup beni satilik listesine koydurtururmusunuz?
Mert Ceken::Ne nasil?

Niye??
Taner Demirbas::Mutsuzum hocam yapamiyorum,

Lutfen anlayis gosterin
Mert Ceken::Peki sen bilirsin..Kalan futbol hayatinda basarilar diliyorum
Satilan futbolculardan sonra butce epey rahatlamisti.Ancak 2 MN $ gibi bi para klubun mali yapisini duzeltmek icin kullanilmisti.Yani bize transfer yapmak icin 1.8 MN $ para kaliyordu.Iste yogun arayislarim sonucunda aldigim futbolcular..

Fenerbahceden Gurhan Gursoyuda bedelsiz olarak renklerimize bagladik
Kalan paramla kaliteli bir yabanci ortasaha oyuncusu almayi dusunuyorum.Boylece transferi kapatmis olurum(Simdilik)
Hazirlik kampi bitti..Iste hazirlik maclari raporu..

Kotu sonuclar almistik hazirlik maclarinda.Ama oynadigimiz futbol ilerisi icin umut veriyordu.
-------------------------------------------------------------------------
Not:Ligin ilk macinda Manisasporla karsilasacagiz.