4 dk uzatma verdi hakem
Hadi yaa bitsin tamam Manisa'da atmasın![]()
So what?
Saike
son 2 dk maçta
Lanet olsun !
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hep böyle Fb seri beraberlikler bekliyoruz senden![]()
So what?
Saike
Sezer Öztürk'ün 30 metreden sert şutu direğin üstünden az farkla dışarı çıkıyor...
So what?
Saike
veeeeeeeee maç bitti...
Oh bee sonunda bitti bu hafta fark açılmadı en azından![]()
So what?
Saike
Helal Manisa helal![]()
Bu hafta da çok ilginç skorlar oldu gerçekten .. Fenerbahçe çok büyük bir fırsatı tepti .. Son haftaya kadar bişey belli olmaz bence .. Çok ilginç bir lig oluyor ..
işte bu hadi geçmiş olsun![]()
![]()
oh be maç bitti. bizim için ve bjk için güzel oldu. hep böyle fenerbahce...![]()
Oleyyy beAh yenseymişiz ne güzel olacaktı
![]()
Bu hafta en çok Galatasaray'a yaradı..
Ayrıca tebrikler Fevzi, tebrikler Manisa, tebrikler Giray hoca, tebrikler Vestel, tebrikler Manisa, tebrikler vs. vs.
Mertcan'ın rüyası tutmadı![]()
So what?
Saike
Yazıklar olsun size be! Zavallı Manisaspor'u yenemiyorsunuz daha!
Beşiktaş diyor resmen al şampiyonluğu diye, Fenerbahçe "Yok sağol, 32. hafta belli olsun şampiyon." diyor.
Kahroldum valla, bu sene hiçbir takım şampiyonluğu haketmiyor, hele Fenerbahçe hiç haketmiyor.
Zico gibi bir hoca gelirse olacağı bu, 100. yılımızı rezil ettiniz yönetim, tebrikler!
tebrikler sezeriyi oynadi bugun
Maç bitti 0-0
Zico Zico Diyorduk Zico istenilen kadroyu çıkardı sonuç ne değişen hiç birşey yok.
Deivid Kezman'dan Daha etkili oldu oyun'a girdikten sonra.Alex'in adını 2.yarın hiç duymadım.
En Yakın Rakibimizin puan kaybettiği hafta da galibiyet beklerken bizde puan kaybediyoruz.Bu saatten sonra şampiyonluk giderse kimse ağlanmasın Sen elindeki fırsatları tepersen olucağı sonuç bu olacak.
Böyle devam edersek Şampiyon geçen seneki gibi gider,Biran evvel kendimize gelip galibiyetler almalıyız.Yoksa sene sonunda büyük bir hüsran yaşarız..
tüh yaa avantajı kaybettik
tam süper olduhep böyle fenerbahçe
Tebrikler Manisa![]()
Manisalı futbolcular 1 km aşağıda sahilde bulunan Haldun Taner Şehir Tiyatrosuna gitsin. 1 mayısta seçmeler varmış garanti seçilirler. Bir takım bu kadar mı rol yapar. Her oyuncu pozisyona girmeden sakatlanıyor büyük başarı. Zaten yaptıkları çirkeflikler saymaya gerek yok. Manisa ligden düşmeli hak etmiyor bu ligde olmayı.
Eğer bu takımıda yenemiyorsak bırakın şampiyon olmayalım. Yazıklar olsun. %70-75'e varan top ile oynadık ama hala anlamadılar kanatlarda Manisa zayıf kanatlardan saldırmak gerekiyor. Maçın en iyi ismi Önder Turacıydı.
Ya Şimdi Beşiktaşın Puan kaybedip bizimle arasındaki puan farkını Düşürmemesine mi sevineyim Yoksa Beşiktaşla Aramızdaki Puan Farkını Çıkartamadığımıza mı Üzüleyim..
Bu Böyle gitmez Kendi Saha ve ( Müthiş Seyirci Desteği ) Olan Bir Stad'da Manisa gibi bir takıma hemde kötü günler geçirdiği halde 1 puan veriyorsan Şampiyonluk Senin Neyine Git Sen Kümeye Oyna Vestel Çıksın Şampiyonluk mucadelesi versin..![]()
Ben ilk yarı gördüm..
Ama 2.yarı Görmedim Bence haklı Seyirciler Puan Farkı Yükseleceğine Aynı Puan farkı oldu.
Artık Derbiler'e kaldı iş 4 puan öndeyiz Ama böyle giderse Sene Sonu hüsran yaşarız.Zico istenilen takımı çıkardı ama Yine hiç bir fark yok beşiktaş maçında Alex'ş oynatmadı diye Tepki alan Zico Bu sefer oynattı Alex'i ben 2.yarı hiç görmedim Duymadım..
Zico'nun Tek görevi Var futbolculara işin ciddiyetini öğretmektir futbolcular böyle devam ederse işimiz çok zor.
Olur olur, fark olsun, psikolojik olarak da öne geçelim dedik, olmadı. Çok pozisyon vardı ama gol gelmedi. Sağlık olsun, kötümserliğe kapılmamak gerek ama Zico'yu da ciddi şekilde uyarmalı. Fark hala 4, derbilere kadar önde oluruz, derbilerde de şampiyon belli olur. BJK de puan kaybettiği için fazla üzülmeye gerek yok...
"YÜCE ATATÜRK"