off ya hala sinirliyim
balili macta dalga bile gecti![]()
off ya hala sinirliyim
balili macta dalga bile gecti![]()
Allah kahretsin yine kazandık...
Çok pis GEL!YORUZ
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ben söylüyorum bjk şampiyon gs2. fener 3. fener çok inatlaşıyor ceza yağacak ve çok kritik şeyler olacak
3 puan iyi gerisi hikaye...![]()
Güzel bir galibiyet. Golü Akın'ın atması anlamlı olmuş.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Golü keşke başka biri atmış olsaydı Akın'ı kahraman ilan ederler şimdi![]()
HeLaL oLsun kartaLıma yine kazandıLar herşeye ve herkese rağmen kazanıyorLar.TbrkLer.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Uygun: "Futbolun adaleti yok.."
Beşiktaş'a uzatma dakikalarında yediği golle 1-0 yenilen Sivasspor'da Teknik Direktör Bülent Uygun futbolun adaleti yoktur
Bülent Uygun: "Tabii ki galip gelmek istiyoduk. İstanbul'da Beşiktaş'ı yenmiştik. Burada oynadığımız futboldan memnunuz, futbolun adaleti yok. Adalet ararsan yanlış olur. Adaleti olmayanlar da var. İstedik, arzuladık, savaştık ama olmadı. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum. Maç öncesinde dedikodu üretenler, önce kendi bahçelerini temizleyecekler. Keşke dedikodu çıkaranlarla oturup konusak da Türk futbolunu temizlesek onlardan. Sakarya maçına dediler yendik, Rize dediler yendik, Beşiktaş'ı İstanbul'da yendik. Sivasspor bu ortamlarda hiç olmayacak ve benim bulunduğum ortamlarda da böyle şeyler söz konusu değil. Ben ofsayt taktiğini futbolcularım tam yapamadığı için kızdım. Bazı pozisyonlarda yaptık ama hava şartları, saha şartları da tam yapmamızı engelledi."
Sivasspor'u iyi oyunundan dolayı tebrik ederim.
Her sey Skora bakar, ve skor gosteriyoki BJK 3 puani aliyor. BJK boyle devam etsin, bu sene onlarin sampiyonluklarini istiyorum.
Bende macın 35 dakikasını falan izledim gol falan olmadı dakika 88 falandı çıktım geldim gol olmuş![]()
Tigana'dan Fenerbahçe'ye!
Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Sivasspor galibiyeti sonrası futbolcularını kutlarken, "Futbolun spor olduğunu herkes bilmeli. Rakibe de saygı duymayı bilmeli" diyerek Fenerbahçe'ye göndermede bulundu
oyuncularımızı kutluyorum. Son ana kadar mücadele ettiler son terlerine kadar birbirlerine destek oldular.
Fenerbahçe’yle önemli maçımız var onun için çalışmalara başlayacağız, tabi ki spor kuraklarının içinde. Çünkü baya bir tahrik var. Futbolun spor olduğunu herkes bilmeli. Rakibe de saygı duymayı bilmeli. Her şey sahada olur sahada biter.
İbrahim Akın’ın gol atmasından çok memnunum. Bir ceza dönemi oldu ama çok iyi bir şekilde geri döndü. Çok iyi çalışmaya başladı ve bende bunu gördüm.
Sonuna kadar yarışı bırakmayacağız. Kupada da final oynayacağız. Geçen sene Fenerbahçe iki kulvarda da sonuna kadar mücadele etti ama ikisini de kaybetti. Bunun için kulüpte herkesin konsantre olup bu dönemi çok iyi geçirmesi gerekiyor.
bulunsun bakayım göndermedeÇok şanslı yahu bu BJK
bu kadar şans olmaz be ne ballı
"Kulağımızı kapattık"
Sivasspor karşısında İbrahim Akın'ın 90.dakikada attığı golle haftayı 3 puanla kapayan Beşiktaş'ta Jean Tigana karşılaşmadan sonra düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın kendileri açısından çok zor geçtiği ve karşılarında çok diri bir takım bulduklarını söyledi.
Hafta arası Fortis Türkiye Kupası'nda 120 dakikalık bir maç oynadıklarını ve bütün oyuncularının mental olarak yorgun olduğuna değinen Jean Tigana buna rağmen oyuncularının Sivasspor karşısında gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ettiği söyledi. Hafta sonu Fenerbahçe'yle hayati bir önem taşıyan maç oynayacaklarını söyleyen Jean Tigana, Fenerbahçe'nin kendilerini ciddi anlamada tahrik ettiğini ve bu tahriklere asla kapılmayacaklarını söyledi.Futbolun kurallarının olduğunu, herkesin bunları bilerek davranmasını belirten Tigana herşeyin sahada olup bittiğini açıkladı.
Geçen sene Fenerbahçe'nin yaptığı hataları yapmayacaklarını söyleyen Jean Tigana, kalan 4 maçlarının hepsini kazanıp mutlu sona ulaşacaklarını belirtti..
Basın toplantısının son bölümünde Ali Güneş'in kadro dışı kalmasına da değinen Jean Tigana, Ali Güneş'in 120'ye yakın idmana katılmadığı ve son üç deplasmana gelmek istemediğini söyledi. Ali Güneş'in antrenmanlarda isteksiz olduğunu belirten Tigana, kendisinin profesyonel olduğunu ve profesyonellerle çalışmak istediği açıkladı
her hafta kötü oynuyorlar her zaman da yorgunlugu mana ediyor olmaz böyle birsey ya
ehueheu yendik gene ne desen bos hadi denizli forza denizli!
her hafta kötü oynuyorlar her zaman da yorgunlugu mana ediyor olmaz böyle birsey ya
Neden kıskanıyorsunuz ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
zar zor BJK yenmiş umarım akşam FB kaybederde BJK şampiyonluğa bir adım daha yaklaşır
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu son dk golu beşiktaşa şampiyonluğu getirir.
geçen yılın takrarı gibi.bizde son dakika golleri buluyorduk.Bu yılda bjk aynı golleri buluyor.bugünde en ummadık adam attı golü...
Ya ne yapalım iyi oynayıp geride kalıcamıza kötü oynayıp Şampiyonluga oynayalım... Herkes Tigana dan Şampiyonluk bekliyo güzel oyun degil...
Kötü oynadık veya oynamadık.3 puanımızı aldık o kadar.
Bjk'nin balına diyecek yok vallahi.Zor kurtuldular ellerinden
Beşiktaş şansınında yardımıyla, şampiyonluğa doğru gidiyor ..