Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 168 sonuç

Konu: 30.Hafta Sivasspor-Beşiktaş

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

off ya hala sinirliyim
    balili macta dalga bile gecti

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Allah kahretsin yine kazandık...

Çok pis GEL!YORUZ

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

ben söylüyorum bjk şampiyon gs2. fener 3. fener çok inatlaşıyor ceza yağacak ve çok kritik şeyler olacak

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

3 puan iyi gerisi hikaye...

Quote Originally Posted by Burak Duran View Post
    ben söylüyorum bjk şampiyon gs2. fener 3. fener çok inatlaşıyor ceza yağacak ve çok kritik şeyler olacak
    mumkundur. maci izlemedim ama bizde bu bal varken biz seneye sampiyonlar ligi kupasini da aliriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by remake View Post
    mumkundur. maci izlemedim ama bizde bu bal varken biz seneye sampiyonlar ligi kupasini da aliriz.
    orada sans cok zor her macta boyle mahkum oynarsanız avrupada affetmezler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Güzel bir galibiyet. Golü Akın'ın atması anlamlı olmuş.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Golü keşke başka biri atmış olsaydı Akın'ı kahraman ilan ederler şimdi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HeLaL oLsun kartaLıma yine kazandıLar herşeye ve herkese rağmen kazanıyorLar.TbrkLer.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Uygun: "Futbolun adaleti yok.."

Beşiktaş'a uzatma dakikalarında yediği golle 1-0 yenilen Sivasspor'da Teknik Direktör Bülent Uygun futbolun adaleti yoktur

Bülent Uygun: "Tabii ki galip gelmek istiyoduk. İstanbul'da Beşiktaş'ı yenmiştik. Burada oynadığımız futboldan memnunuz, futbolun adaleti yok. Adalet ararsan yanlış olur. Adaleti olmayanlar da var. İstedik, arzuladık, savaştık ama olmadı. Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum. Maç öncesinde dedikodu üretenler, önce kendi bahçelerini temizleyecekler. Keşke dedikodu çıkaranlarla oturup konusak da Türk futbolunu temizlesek onlardan. Sakarya maçına dediler yendik, Rize dediler yendik, Beşiktaş'ı İstanbul'da yendik. Sivasspor bu ortamlarda hiç olmayacak ve benim bulunduğum ortamlarda da böyle şeyler söz konusu değil. Ben ofsayt taktiğini futbolcularım tam yapamadığı için kızdım. Bazı pozisyonlarda yaptık ama hava şartları, saha şartları da tam yapmamızı engelledi."

Sivasspor'u iyi oyunundan dolayı tebrik ederim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Her sey Skora bakar, ve skor gosteriyoki BJK 3 puani aliyor. BJK boyle devam etsin, bu sene onlarin sampiyonluklarini istiyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bende macın 35 dakikasını falan izledim gol falan olmadı dakika 88 falandı çıktım geldim gol olmuş

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Tigana'dan Fenerbahçe'ye!

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Sivasspor galibiyeti sonrası futbolcularını kutlarken, "Futbolun spor olduğunu herkes bilmeli. Rakibe de saygı duymayı bilmeli" diyerek Fenerbahçe'ye göndermede bulundu

oyuncularımızı kutluyorum. Son ana kadar mücadele ettiler son terlerine kadar birbirlerine destek oldular.
    Fenerbahçe’yle önemli maçımız var onun için çalışmalara başlayacağız, tabi ki spor kuraklarının içinde. Çünkü baya bir tahrik var. Futbolun spor olduğunu herkes bilmeli. Rakibe de saygı duymayı bilmeli. Her şey sahada olur sahada biter.

İbrahim Akın’ın gol atmasından çok memnunum. Bir ceza dönemi oldu ama çok iyi bir şekilde geri döndü. Çok iyi çalışmaya başladı ve bende bunu gördüm.

Sonuna kadar yarışı bırakmayacağız. Kupada da final oynayacağız. Geçen sene Fenerbahçe iki kulvarda da sonuna kadar mücadele etti ama ikisini de kaybetti. Bunun için kulüpte herkesin konsantre olup bu dönemi çok iyi geçirmesi gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

bulunsun bakayım göndermedeÇok şanslı yahu bu BJK

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bu kadar şans olmaz be ne ballı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

"Kulağımızı kapattık"
    Sivasspor karşısında İbrahim Akın'ın 90.dakikada attığı golle haftayı 3 puanla kapayan Beşiktaş'ta Jean Tigana karşılaşmadan sonra düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın kendileri açısından çok zor geçtiği ve karşılarında çok diri bir takım bulduklarını söyledi.

Hafta arası Fortis Türkiye Kupası'nda 120 dakikalık bir maç oynadıklarını ve bütün oyuncularının mental olarak yorgun olduğuna değinen Jean Tigana buna rağmen oyuncularının Sivasspor karşısında gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ettiği söyledi. Hafta sonu Fenerbahçe'yle hayati bir önem taşıyan maç oynayacaklarını söyleyen Jean Tigana, Fenerbahçe'nin kendilerini ciddi anlamada tahrik ettiğini ve bu tahriklere asla kapılmayacaklarını söyledi.Futbolun kurallarının olduğunu, herkesin bunları bilerek davranmasını belirten Tigana herşeyin sahada olup bittiğini açıkladı.

Geçen sene Fenerbahçe'nin yaptığı hataları yapmayacaklarını söyleyen Jean Tigana, kalan 4 maçlarının hepsini kazanıp mutlu sona ulaşacaklarını belirtti..

Basın toplantısının son bölümünde Ali Güneş'in kadro dışı kalmasına da değinen Jean Tigana, Ali Güneş'in 120'ye yakın idmana katılmadığı ve son üç deplasmana gelmek istemediğini söyledi. Ali Güneş'in antrenmanlarda isteksiz olduğunu belirten Tigana, kendisinin profesyonel olduğunu ve profesyonellerle çalışmak istediği açıkladı

her hafta kötü oynuyorlar her zaman da yorgunlugu mana ediyor olmaz böyle birsey ya

18. Default

ehueheu yendik gene ne desen bos hadi denizli forza denizli!

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

her hafta kötü oynuyorlar her zaman da yorgunlugu mana ediyor olmaz böyle birsey ya

Neden kıskanıyorsunuz ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

zar zor BJK yenmiş umarım akşam FB kaybederde BJK şampiyonluğa bir adım daha yaklaşır
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Neden kıskanıyorsunuz ?
    neyini kiskancam sizin sonra bu maci canli izledinmi ben aynen olanlari soyluyorum maci izleyen varsa zaten katilir bana ki katilan bir cok arkadas var

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Bu son dk golu beşiktaşa şampiyonluğu getirir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    neyini kiskancam sizin sonra bu maci canli izledinmi ben aynen olanlari soyluyorum maci izleyen varsa zaten katilir bana ki katilan bir cok arkadas var

Evet canlı izledim.

Katılanların çoğu zaten Beşiktaşlı değil...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

geçen yılın takrarı gibi.bizde son dakika golleri buluyorduk.Bu yılda bjk aynı golleri buluyor.bugünde en ummadık adam attı golü...

Ya ne yapalım iyi oynayıp geride kalıcamıza kötü oynayıp Şampiyonluga oynayalım... Herkes Tigana dan Şampiyonluk bekliyo güzel oyun degil...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by EmRe1905 View Post
    Bu son dk golu beşiktaşa şampiyonluğu getirir.
    Bana kalırsada öyle.Bu gol şampiyonluğu getirir.

Aynısı geçen sene BJK-GS maçında olmuştu Hasan Kabze 90.dakikada gol atmıştı o zamanda söylemiştim şimdide söylüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post

Evet canlı izledim.

Katılanların çoğu zaten Beşiktaşlı değil...
    peki canli izledinde bana niye hakvermiyorsin anlamiyorum yalanmi konusuyorum cogu maclarda kotu oynuyor besiktas bugunde kotu oynadi hatta 2. yari sahada hic yoktu sadece rico nun topu direkten dondu o kadar hep tek kale

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Kötü oynadık veya oynamadık.3 puanımızı aldık o kadar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bjk'nin balına diyecek yok vallahi .Zor kurtuldular ellerinden

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş şansınında yardımıyla, şampiyonluğa doğru gidiyor ..

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri