Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 153 sonuç

Konu: Football 2007 Türkçe Kurulum Klavuzu ( Resimli Anlatım )

Hybrid View

selam bendede aranan dosya bulunamadi diyo ne yapmaliyim sen'n bel'rtt'['n folder dosyasini buldum ama ne yapmam gerektigini anlayamadim

bu yamayı yapan herkese çok teşekkurler ellerine sağlık

fakat yama yukledikten sonra ilk açışınızda sorun olmuyo ama sonra açınca sadece maç yazıları turkçe diğer yazılar ing. oluyor

arkadaslar kusura bakmayin sacma sapan bi sorum olucak ama ya uykumdan dolayi bulamiyorum yada site karisik ya turkce yama sorunlari turkce yama calismio filan diosunuz ama nerden indirilio bi onu bulamadim NERDEN INDIRILIOOOO football manager 2007 turkce yamasi ?

Arkadaşlar...uygulama bulunamadı demesının sebebi,kendi almış olduğunuz Fm07 nin tak-kullan olmasıdır...Sorun tamamen daha az yer kaplaması bakımından yeni moda "kopya"cılar tarafından rezil edilmiş bir FİYASKOdur..Oyunu alırken"bana tak kullan olmayan bir sürüm ver" diyin.O zaman uygulama bulunamadı demez..Zaten data menager de çalışmaz o tür sürümlerde.En iyisi yeni bir CD yada DVD alın.

arkaşdaşlar ben türkçe yamayı indirdim fakat bendeaçmaya kalktığım zaman birlikte aç yazısı çıkıor exe dosyası olarak çıkmıor yani neden olabilir cvplarınızı bekliorum

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by cezaaaaa View Post
    arkaşdaşlar ben türkçe yamayı indirdim fakat bendeaçmaya kalktığım zaman birlikte aç yazısı çıkıor exe dosyası olarak çıkmıor yani neden olabilir cvplarınızı bekliorum
    Winrar'i bilgisayarina kurunuz..

Arkadaslar benim isletim sistemim vista. Vista ya uygun bir cozum warsa lutfen soleyin.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by yurtoglu View Post
    Arkadaslar benim isletim sistemim vista. Vista ya uygun bir cozum warsa lutfen soleyin.
    FM 2007 Vista Problemi İle İlgili Açıklama!

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=37716

ya bana birisi bu turk.e kurulumu atabilirmi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ya bana birisi bu turkce kurulumu atabilirmi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by henrybaba View Post
    ya bana birisi bu turk.e kurulumu atabilirmi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Buradan temin edebilirsiniz.

Tikla

bende neden olmuyor arkadaslar ayni sekilde anlatildigi gibi yaptim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbLue

Türkçe yi yukledim ama fm calistir deyince failed to find a default database to use.gibi bisi yazio oyunu turkce oynayabilmem icin ne yapmam gerek?

aynı sorun bendede gösterio yardımcı olursanız sevinirim

14. Default

ben tükçe 1. version değilde 2.version indirdim sanki.o da böyle ama olmuyor gibi oyun başlamıyor...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by BlackGok View Post
    ben tükçe 1. version değilde 2.version indirdim sanki.o da böyle ama olmuyor gibi oyun başlamıyor...
    Oyunun baslamamasi Turkce ile alakali degildir Bir sorun vardir nasil oyun baslamiyor biraz daha bilgi verirseniz yardimci olabiliriz.

16. Default

kurdum oyunu da açtım ama oyun başlamıyor.
    isim yazdırıyor.sonra görünyü aynı kalıyor oyun devam ediyor.bazı yerlerde de bir hata veriyor ama unuttum hatayı yazarsam yardımcı olur musunuz?
    oyunda sanki bişeyler eksik gibi (görüntü falan)

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by BlackGok View Post
    kurdum oyunu da açtım ama oyun başlamıyor.
    isim yazdırıyor.sonra görünyü aynı kalıyor oyun devam ediyor.bazı yerlerde de bir hata veriyor ama unuttum hatayı yazarsam yardımcı olur musunuz?
    oyunda sanki bişeyler eksik gibi (görüntü falan)
    Sorununuzu aynen buraya yazarsanız yardımcı olabilirim !

arkadaslar ya ben v2.1 ı yükledim.açılan pencerede dil klasörü ıstıyo hangı klasör bu..yardımlarınızı bekliyorm....

tesekkürler de benim ki run time error path not found dior ne yapmam gerekiyo

arkadaşlar öncelikle çok özür diliyorum belki bu soruyu çok kişi sormuştur ama ben gerçekten bulamadım çözümünü türkçe v2.1 ine tıkladığımda böylebir hata veriyor ne yapmalıyım? Setup Application bir sorunlakarşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz.

Nesil
    2003
    Yer
    Kayseri

turkce versiyonu kurdum.ancak turkce fm calistir tusuna bastigimda "fm 2007 uygulama dosyasi bulunamadi diyor. Acaba problem nedir

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by ZIP_ZIP View Post
    turkce versiyonu kurdum.ancak turkce fm calistir tusuna bastigimda "fm 2007 uygulama dosyasi bulunamadi diyor. Acaba problem nedir
    C/Program Files/Sports İnteractive/Football Manager 2007/

ArkadaŞlar Öncelİkle Herkese Selam Ben Uzun Zamandir Fm Oynuyorum BÜtÜn Senelerİnİ Ve Benİm Pc'ye Yamayi İndİrdİm Hem De Yenİ Surumunu Ama Fm.exe Yİ Bulamiyorum C.dİsk Program Fİles Ta İse Oyunun Klasoru Yok..lutfen Yardim Edİn Fm Oynamak İstİyorum ..!!!

slm. ilk sayfada "Türkçe Fm Çalıştır" dediğimde uygulama dosyası bulunamadı diyor.Ne yapmalıyım?
    Mustafa Budak imzalı mesajı okuyun;
    http://forum.turksportal.net/vb/show...9&postcount=60
    link verilmiş işte burda setup içinde folder diye bir dosya olması lazım denmiş ama yoksa ne yapılacagı acıklanmamış, bende yok oyunda ing. olarak oynanısda bir sorun yok ,ama tr. oynamak farklı tabi, yardım ederseniz sevinirim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    anlasılan bizi sallayan olamamıs.

run time 76 sorununu nasil cozebirim

arkadaslar bendede uygulama dosyasi bulunamadi diyor denilen herseyi yaptim ama calismiyor.yamayida denedik arkadasin bilgisayarda onda calisti bende calismadi acil yardim...

aabiii ya su run hatasinin ben !
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    aabii ya linki indirin diosunus ee indirioss gene ayni run hatasi weriooo ! bi sey bilmiosanziz disari !

28. Exclamation yardım

selam ben Türkçe yamayı yükledim ama açarken kayıt dosyası bulunamıyor diyor bana mail atarsan sevinirim [email protected] ayrıntılı olursa süper olur

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by manettino View Post
    selam ben Türkçe yamayı yükledim ama açarken kayıt dosyası bulunamıyor diyor bana mail atarsan sevinirim [email protected] ayrıntılı olursa süper olur
    Gerekli ayrintili bilgiyi ilk mesajimda vermek durumundayim , ilk sayfayi ve ilk mesajimi bir goz gezdirin.

Olmadi profilimde msn adresim yazili ozel olarak bana ulasabilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by hunter1905 View Post
    slm arkadaşlar ben oyunu kurdum dil seçeneklerini yaptım ***** ı yaptım türkçe fm 2007 yi kurdum bu siteden aldıgım regedit te ki folder dosyasını da buldum ama türkçe yi bir türlü acamadım daha önce den acmıştım ama şimdi hatırlayamıyorum adresi yazıorum fm.exe olarak dosyayı değiştiriyorum bir türlü acılmıor elimde 2 cd var ikisindede aynısını söylüyor yardım edin acill:::
    Turksportal Kuralları derki;

Turksportal, SIGames' in Football Manager Türkiye Resmi Araştırma Sitesi' dir. Forumlarımızda c.rack veya benzeri yöntemleri sormak, hakkında bilgi verici konular açmak, cevaplar vermek yasaktır..

Quote Originally Posted by ilter88 View Post
    arkadaşlar maç spikeri türkçe deyil bende 1.0.55 versiyn var bende normalmi yoksa benmi yanlış kurdum yardım ederseniz sevinirim

Arkadaşım zaten Türkçe Yaması çıkartıldığında spiker Türkçe değil idi..

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri