Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 135 arası toplam 135 sonuç

Konu: FM 2007 Oyuncu Tartışma, Soru-Cevap ve Sohbet

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben ciddiyim bu 2 li cok iyi anlasiolar hatta bennim oyunda edu yu real barca falan istedi ciddiyi yhani

Song-Tomas veya Gökhan Zan-İbrahim toraman (bu ikili süper)

Avrupada ise tabiki Sergio Ramos-Cannavaro

suan fb deyim edu-lugana kral oynuyo

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

micah richards-felipe

Steven Taylor - Richards

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Birleştirdim.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Default Satma Problemi

Arkaşlar ben gsden iliç inamoto ve tomas ı satmak istiyorum 1 sezondur satılacaklar listesindeler ama bir türlü transfer teklifi alamıyorum..sizin önerileriniz nelerdir?????**

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

bazen bana da oluyor bir de kulübün ihtiyacı yok seçeneğini işaretleyerek dene

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Demekki gerçekten kötü oyuncularmış da kimse almıyor
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sabit başlıklarda FM oyuncu tartışma-sohbet adlı konuyu göreceksiniz. Onunla birleştiriyorum.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Default HİÇ BaŞiniza Geldİ Mİ?

Hepİmİzİn BİldİĞİ Eddİe Johnson'i Fb İle İkİncİ Sezonumda Transfer Edecektİm.free Transferdeydİ,yabancilardan Edu'yu Satmayi Bekliyordum Sezon Sonu Gs Ile Anlasmisti.2 Ya Da 3 Ay Sonra 1 Sezon Sonu Geliyordu.ama Saolsun Eddie Johnson Futbolu Birakma GereĞİ Hİssettİ.adam 21 Yasinda Futbolu Birakti.hani Bahtsiz Bedevi Colde Kutup Ayilariyla Karsilasir Ya Basima O Geldi Resmen.. )

bende de olmuştu bikaçkez oynatmayınca morali kötüken falan 18 19 20 yaşında bile bırakabiliyolar

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

27 yaşında bırakanı gördüm. 18 yaşında bırakanı da.

Question Alt Yapidan yabanci uyruklu genc eleman cikarma

Arkadaslar Fenerbahcenin alt yapisinda yabanci uyruklu ama Turk vatandasligi olan elemanlar var. Nasil oluyo? Herif Brezilyali ama Turk vatandasligi var Varsa bi yolu bi zahmet biri anlatabilir mi?

Antrenörlerin yabancıysa bazen böyle regen oyuncular çıkabiliyor.Senin elinde olan bişi değil

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri