ben ciddiyim bu 2 li cok iyi anlasiolar hatta bennim oyunda edu yu real barca falan istedi ciddiyi yhani
ben ciddiyim bu 2 li cok iyi anlasiolar hatta bennim oyunda edu yu real barca falan istedi ciddiyi yhani
Song-Tomas veya Gökhan Zan-İbrahim toraman (bu ikili süper)
Avrupada ise tabiki Sergio Ramos-Cannavaro
suan fb deyim edu-lugana kral oynuyo![]()
micah richards-felipe
Steven Taylor - Richards
Birleştirdim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Arkaşlar ben gsden iliç inamoto ve tomas ı satmak istiyorum 1 sezondur satılacaklar listesindeler ama bir türlü transfer teklifi alamıyorum..sizin önerileriniz nelerdir?????**![]()
bazen bana da oluyor bir de kulübün ihtiyacı yok seçeneğini işaretleyerek dene
Demekki gerçekten kötü oyuncularmış da kimse almıyor![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sabit başlıklarda FM oyuncu tartışma-sohbet adlı konuyu göreceksiniz. Onunla birleştiriyorum.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Hepİmİzİn BİldİĞİ Eddİe Johnson'i Fb İle İkİncİ Sezonumda Transfer Edecektİm.free Transferdeydİ,yabancilardan Edu'yu Satmayi Bekliyordum Sezon Sonu Gs Ile Anlasmisti.2 Ya Da 3 Ay Sonra 1 Sezon Sonu Geliyordu.ama Saolsun Eddie Johnson Futbolu Birakma GereĞİ Hİssettİ.adam 21 Yasinda Futbolu Birakti.hani Bahtsiz Bedevi Colde Kutup Ayilariyla Karsilasir Ya Basima O Geldi Resmen..)
bende de olmuştu bikaçkez oynatmayınca morali kötüken falan 18 19 20 yaşında bile bırakabiliyolar
27 yaşında bırakanı gördüm. 18 yaşında bırakanı da.
Arkadaslar Fenerbahcenin alt yapisinda yabanci uyruklu ama Turk vatandasligi olan elemanlar var. Nasil oluyo? Herif Brezilyali ama Turk vatandasligi varVarsa bi yolu bi zahmet biri anlatabilir mi?
Antrenörlerin yabancıysa bazen böyle regen oyuncular çıkabiliyor.Senin elinde olan bişi değil