Genç oyuncu oynatma sayısı 2 olmalı benceYoksa Türk Basketbolu zor gelişir
![]()
Genç oyuncu oynatma sayısı 2 olmalı benceYoksa Türk Basketbolu zor gelişir
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
aslinda altyapida sorun yok hepsi avrupada iyi yerlerdeler ama yinede bu kural genclerin tecrube kazanmasi acisindan iyi olur bu kuralin koyulmama nedeni su galiba bazi 1 lig takimlarinin alt yapisi yok diyegecen sene tekelin yokdu mesela
Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Selçuk Üniversitesi (SÜ) Basketbol Takımı'na, Mutlu Akü yeniden sponsor oldu.
SÜ'den yapılan açıklamaya göre, yeni sezonda Play-Off'u hedefleyen Selçuk Üniversitesi, geçen yıl isim sponsoru olan Mutlu Akü A.Ş. ile 2 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.
Selçuk Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Yusuf Doğruer ile Yönetim Kurulu Üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Arslan, İstanbul'da Mutlu Akü A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erem Bilgin, Satış Müdürü Cüneyt Ersoy ve Mutlu Akü Konya Başbayii Işın Suvarıklı ile bir araya geldi.
Yapılan görüşmeler sonunda Beko Basketbol Ligi'nde mücadelesini sürdüren Selçuk Üniversitesi'nin geçen sezon isim sponsor olan Mutlu Akü ile 2 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı.
Mutlu Akü A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erem Bilgin, ''Selçuk Üniversitesi'nin Türk basketboluna yaptığı katkılara en üst düzeyde destek vermeye devam edeceğiz. Biz, firma olarak geçen yıl yaptığımız sponsorluktan istediğimizi aldık. Bu örnek takıma 2 yıl daha isim sponsoru olmaktan gurur duyacağız'' dedi.
Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Yusuf Doğruer ise isim sponsorları Mutlu Akü ile 2 yıllık sponsorluk nikahı tazelemekten mutlu olduklarını söyledi.
Doğruer, ''Takımımız bu yıl Beko Basketbol Ligi'nde Play-Off'u hedefliyor. Kadromuzu 2 yabancı ile takviye ettik. Yeni yabancı arayışımız da devam ediyor. Bu yıl ligde çok iyi sonuçlar alacağız. Konyalı sporseverlere seyir zevki yüksek maçlar izlettireceğiz. Salı günü çekilen fikstür yüzümüzü güldürdü. İkinci yarı evimizde daha çok maça çıkacağız'' diye konuştu.
09.08.2007
Kaynak : AA
selcuk bu senede lige zevk vericek bi universite takiminin 1 lig oynamasi buyuk zevk