Arkadaslar yamayi indirdim rar li dosyadan dizine cikart deyip acilan pencerede Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db cikarttim ama turkce olmadi hala ingilizce sorunum nedir ?
Arkadaslar yamayi indirdim rar li dosyadan dizine cikart deyip acilan pencerede Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db cikarttim ama turkce olmadi hala ingilizce sorunum nedir ?
bu zaten Türkçe yama değil ki![]()
Hadi ya sabahtan beri bunla ugrasiyorum olmuyodu demekki turkce yama degil he hay allahim ya pff![]()
bu arada benim biir sorum olacak beşiktaşın alt yapısındaki muhammet soyadını tam bilmiyorum dataya eklenecekmi __?
Herkese merhabalar en son güncelleme Blackmask'a ait olan mı ? Hangisini kurmalıyız ?
Yada FM'yi DVD'sinden kurduktan sonra kurmamız gereken güncellemeler hangileridir ?
nasil oluyo anlatin lutfen ayrintisiyla
Arkadaşlar transfer sezonu yarın saat 18.00'de kapanıyor sanırsam.Son dakiklarda yapılacak transferler olur.Yani yama belki yarın çıkmayabilir.
Bencede ama 4 Eylülde çıkabilir.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Salı gecesi mi çıkar acaba![]()
yaa yarın gece çıkabiliirr saat 6da kapanıoyosa geceye hazır olur bugüne kadarki transferler işlenmiş yenilikler yapılmış son yarın nolcaksa 5transferde konulur ve geceye mis gibi updateimizle oynuyo olabiliriz yanılıyomuyum yarın gece elimizde olsun lütfenn elhadji..
Arkadaşlar biraz sabırlı olun. Transfer dönemi bitsin o dakikadan sonra son eklemelerde yapılıp en kısa zamanda (Kendi tahmini 4 veya 5 Eylül'de) güncelleştirme elimizde olacak.
Güncelleştirmenin eksikleri varsa onları da hep birlikte düzelteceğiz.
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Güncelleme bugün çıkmayabilir.Ama 1-2 gün içerisinde kesin olarak çıkar![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
inşallah akşama çıkar yama hemen oynamak için sabırsızlanıyorum!
Evet yani dogru bugunde transferler olabılır bence yarın gece cıkması daha mantıklı.
Sabırsızlanıyorum hemen çıksında oynayalım![]()
Dün yeni bi transfer daha OLdu.. Galatasaray Hakan Balta ile anlastı..Hakan Balta'ya karşılık manisa'ya Ferhat Öztorun'u bonservisiyle, Aydın Yılmaz'ı 2 yıl kiralık ve artı 750 bin Dolar olarak anlaşmaya vardı..
dün Adnan Polat ve manisaLı yöneticiler doğruladı ama imza yarına atıLıyormus ben sadece haberiniz oLsun dedimoyunda olsada olmasa da farketmio hatta oLmasın daha iyi ferhat ile aydın oyunda tam bi gelecek vaadediyor
Yamayı bekliyorum sabırsızlıkla
Hangi tarihe kadar geçerli?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ha pardon.olayı anlayamamıştım.Arkadaşlar saat 17.10 da sunulsun.En iyisi o
Evet arkadaslar oncelikle ilginiz icin cok tesekkur ediyorum. Gerek özel mesajlarla gerek msn ile sürekli ilginizi taze tuttunuz. Çok beklediniz ama beklediiğinize değecek. Az kaldı bugun 18 de trasnferler sonlanacak yarın akşama doğru ya da en geç 5' inde yama sizlerle olacak
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
o Burak Abİ Çok Sabirsizlanmaya BaŞladim.
Emeğinize sağlık SÜPER bi çalışma olmuş.
bugune kadar hepimiz sabrettik. 1-2 gun daha sabredemeyecek deiliz. geç olsunda guç olmasın. en güzel haliyle oynayalım yeterki![]()
Şu an kriterlere göre Lig A oyuncularını girme işlemine geçtim. Hakemler konusunda yardım edecek arkadaşlar varsa çalışmasını yapıp bana mesaj atsınlar lütfen.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
dün gece sanki bu updatele yeni kariyer aciim die 2016 yılında oldugum kariyerim hata wermeye başladı...sabırsızlıkla bekliyorm...
necati ve orhan ak 1 yıllığına ankarapora kiralanmıştır bilginiz olsun.