Sayfa 5 / 16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 462 sonuç

Konu: Elhadji Maxi Update Full (v2)

1. Default

Arkadaslar yamayi indirdim rar li dosyadan dizine cikart deyip acilan pencerede Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2007\db cikarttim ama turkce olmadi hala ingilizce sorunum nedir ?

bu zaten Türkçe yama değil ki

3. Default

Hadi ya sabahtan beri bunla ugrasiyorum olmuyodu demekki turkce yama degil he hay allahim ya pff

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

bu arada benim biir sorum olacak beşiktaşın alt yapısındaki muhammet soyadını tam bilmiyorum dataya eklenecekmi __?

Herkese merhabalar en son güncelleme Blackmask'a ait olan mı ? Hangisini kurmalıyız ?
    Yada FM'yi DVD'sinden kurduktan sonra kurmamız gereken güncellemeler hangileridir ?

Quote Originally Posted by mc_eagle View Post
    bu arada benim biir sorum olacak beşiktaşın alt yapısındaki muhammet soyadını tam bilmiyorum dataya eklenecekmi __?
    Muhammet Demirci
    Eklenecegini sanmiyorum. Cünkü Muhammet Besiktas'in A Genc dedigimiz U18 yada Paf dedigimiz U20 takiminda degil. Yanilmiyorsam 1. Minik takimda oynuyor Muhammet.

nasil oluyo anlatin lutfen ayrintisiyla

Arkadaşlar transfer sezonu yarın saat 18.00'de kapanıyor sanırsam.Son dakiklarda yapılacak transferler olur.Yani yama belki yarın çıkmayabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bencede ama 4 Eylülde çıkabilir.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Salı gecesi mi çıkar acaba

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

yaa yarın gece çıkabiliirr saat 6da kapanıoyosa geceye hazır olur bugüne kadarki transferler işlenmiş yenilikler yapılmış son yarın nolcaksa 5transferde konulur ve geceye mis gibi updateimizle oynuyo olabiliriz yanılıyomuyum yarın gece elimizde olsun lütfenn elhadji..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar biraz sabırlı olun. Transfer dönemi bitsin o dakikadan sonra son eklemelerde yapılıp en kısa zamanda (Kendi tahmini 4 veya 5 Eylül'de) güncelleştirme elimizde olacak.

Güncelleştirmenin eksikleri varsa onları da hep birlikte düzelteceğiz.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Güncelleme bugün çıkmayabilir.Ama 1-2 gün içerisinde kesin olarak çıkar
    [SIGPIC][/SIGPIC]

inşallah akşama çıkar yama hemen oynamak için sabırsızlanıyorum!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet yani dogru bugunde transferler olabılır bence yarın gece cıkması daha mantıklı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sabırsızlanıyorum hemen çıksında oynayalım

Dün yeni bi transfer daha OLdu.. Galatasaray Hakan Balta ile anlastı..Hakan Balta'ya karşılık manisa'ya Ferhat Öztorun'u bonservisiyle, Aydın Yılmaz'ı 2 yıl kiralık ve artı 750 bin Dolar olarak anlaşmaya vardı..

Quote Originally Posted by vLKn34 View Post
    Dün yeni bi transfer daha OLdu.. Galatasaray Hakan Balta ile anlastı..Hakan Balta'ya karşılık manisa'ya Ferhat Öztorun'u bonservisiyle, Aydın Yılmaz'ı 2 yıl kiralık ve artı 750 bin Dolar olarak anlaşmaya vardı..
    ole sey olmaz zaten imza atilacaksa bugun atilir atildiktan sora yamaya konur imza atmadan ekleme olmaz..gerci insallah olmaz aydin verilirmi ya kaka gibi dripling atio adam

dün Adnan Polat ve manisaLı yöneticiler doğruladı ama imza yarına atıLıyormus ben sadece haberiniz oLsun dedim oyunda olsada olmasa da farketmio hatta oLmasın daha iyi ferhat ile aydın oyunda tam bi gelecek vaadediyor

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yamayı bekliyorum sabırsızlıkla

Quote Originally Posted by vLKn34 View Post
    dün Adnan Polat ve manisaLı yöneticiler doğruladı ama imza yarına atıLıyormus ben sadece haberiniz oLsun dedim oyunda olsada olmasa da farketmio hatta oLmasın daha iyi ferhat ile aydın oyunda tam bi gelecek vaadediyor
    yarin dedigin bugün mü? Transfer sezonu bu aksam kapaniyor yarin imza atilamaz

Hangi tarihe kadar geçerli?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ha pardon.olayı anlayamamıştım.Arkadaşlar saat 17.10 da sunulsun.En iyisi o

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Evet arkadaslar oncelikle ilginiz icin cok tesekkur ediyorum. Gerek özel mesajlarla gerek msn ile sürekli ilginizi taze tuttunuz. Çok beklediniz ama beklediiğinize değecek. Az kaldı bugun 18 de trasnferler sonlanacak yarın akşama doğru ya da en geç 5' inde yama sizlerle olacak
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

o Burak Abİ Çok Sabirsizlanmaya BaŞladim.

Emeğinize sağlık SÜPER bi çalışma olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bugune kadar hepimiz sabrettik. 1-2 gun daha sabredemeyecek deiliz. geç olsunda guç olmasın. en güzel haliyle oynayalım yeterki

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Şu an kriterlere göre Lig A oyuncularını girme işlemine geçtim. Hakemler konusunda yardım edecek arkadaşlar varsa çalışmasını yapıp bana mesaj atsınlar lütfen.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

dün gece sanki bu updatele yeni kariyer aciim die 2016 yılında oldugum kariyerim hata wermeye başladı...sabırsızlıkla bekliyorm...

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

necati ve orhan ak 1 yıllığına ankarapora kiralanmıştır bilginiz olsun.

Quote Originally Posted by mc_eagle View Post
    necati ve orhan ak 1 yıllığına ankarapora kiralanmıştır bilginiz olsun.

Az önce EMRE ASIK'ı da verdiler...

Quote Originally Posted by Sporx.com View Post
    Ankaraspor, Galatasaray tarafından kadro dışı bırakılan Necati Ateş, Orhan Ak ve Emre Aşık'ı sezon sonuna kadar kiraladı. Mavi-beyazlı yönetim, bu oyunculara karşılık olarak sezon sonunda genç yıldızı Özer Hurmacı'yı 1.5 milyon Euro karşılığında Galatasaray'a verecek.

Sayfa 5 / 16 İlkİlk ... 3456715 ... SonSon

Mesaj Yetkileri