yeni sezonda şampiyon olursun bu arada liverpool reddedilir mi?![]()
yeni sezonda şampiyon olursun bu arada liverpool reddedilir mi?![]()
Ben-Haim Reading'te
Reading,Bolton'un yıldız defans oyuncusu Tal Ben-Haim ile 4yıllık sözleşme imzaladı..Bonservisine 5.5M€ veren Reading oyuncuya ise yılda 1.1M€ verecek..Ben-Haim'in defansta harika işler çıkaracağını söyleyem Murat,transferi gerçekleştirdikleri için yönetime teşekkür etti...
Carlos Garcia İmzaladı
Reading klübü Fransanın Bordeaux klübünde forma giyen İspanyol oyuncu Carlos Garcia ile 4 yıllık sözleşme imzaladı..Bordeaux'ya verielcek bonservis bedeli ise 2.1M€ olarak açıklandı...Garcia,Ben-Haim'le beraber defansta harikalar yaratacaklarını söyledi...
Son Yıldız Rochemback
Reading klübü transferde 3.bombayı Rochemback ile patlattı.... Middlesbrough'dan alınan Brezilyalı orta oyuncusu ile 3 yıllık bir anlaşma yapıldığı açıklandı..Klbüne ise bonservis bedeli olarak 3.4M€ veridliği resmi kişiler tarafında açıklandı...Rochembak transferinin sene sonu bedelsiz olarak klüpten ayrılan James Harper'ın yerini doldurması için yapıldığı belirtiliyor
Murat Chelsea'yi de Reddetti...
[SIZE="2"]Reading menejeri Murat yaptıgı açıklamada kendisine Chelsea'den teklif geldiğini dogruluyarak,Ada'da Reading'ten sonra çalışacağım tek klüp Man Utd'dır dedi...Liverpool ve Chelsea tekliflerini reddetmesini bu sebebe bağladı...[/SIZE]
![]()
chelsea yi bile reddetmişsin.. helal olsun!
bakalim onlardan teklif ne zaman gelecek
" Sizler işiniz değilsiniz.. Sizler paranız kadar değilsiniz.. Sizler bindiğiniz arabalarınız değilsiniz.. Kredi kartlarınızın limitleri değilsiniz.. Sizler iç çamaşırı değilsiniz.. Sizler dünyanın dans edip şarkı söyleyen pisliklerisiniz. "
Tyler Durden- Fight Club
Buyuk bir basarisizlik almasi lazim ManU'nun Ferguson'dan kolay kolay vazgecmezler bence. Umarim hedefine ulasirsin.
fm 2006 da oyun başladıktan 2 sezon sonra emekli oluyordu ferguson ama 07 de ManU bırakmaz kolay kolay![]()
çok iyi gidiyorsun bi kaç iyi transferle seneye şampiyonsun
keşke gitseydin chelsea'ye