çok saol:d
Liverpool(Oghuse)
ManU(Fenerbahce_1907)
Arsenal(blackeagle3992)
çok saol:d
Şampiyonlar liginde tamam mı devam mı? Lyon maçı birazdan..
Liverpool Asistan Menajerini Buldu.. Ben...şaka şaka...:muhaha.,...
Bende MANU nun asisstant manager ı olmak isterim,ama acemiyim...Kendime güveniyorum.Takımdaki bu güzel sinerjiyi daha da büyütebileceğimi biliyorum.Takımı barlara discolara striptiz kulüplere götürerek motivenin dibine vuracağız![]()
Bayağı güzel bir ortak kariyer mücadelesi oluyor.En son puan durumunu öğrensek iyi olurdu.
So what?
Saike
Bizim için kolay bir maç oldu
Ve kariyerdeki ilk yenilgimle tanıştım.Bu maçta takımın başında ben yoktum.Oyunda oluşan bir hata yüzünden maça müdahale edemedim bir baktım 2-0 yenilmişim ama sağlık olsun.Fakat bir şeyden eminimki bu maçta takımın başında ben olsam sonuç böyle olmazdı
Carlin Cup'da en zor rakip bana gelmişti fakat penaltılarla güldük ve yolumuza devam ettik
Şampiyonlar Liginde kolay bir maç oynadık futbolcularım kendilerini pek zorlamadılar gerekeni yaptılar.
West Ham maçını da elimde olmayan sebepler yüzünden kaybetmesek her şey çok daha güzel olcaktı ama yine de takımımdan çok memnunum özellikle de Henry'den....Hedefimiz çok büyük:Sezonu 4 kupa ile kapatmak
![]()
CL Grup Maçı Lİverpool - Lyon
Bu maç şampiyonlar liginde şansımızı düşürdü.Kalan maçlar kazanılmak zorunda.
Barclays Premiership Newcastle - Liverpool
Lİgte Newcastle maçında zorlansakta 3 puanı almasını bildik.
Carling Cup maçları birazdan
Barclays Premiership Puan Durumu
Carling Cup Brighton - Liverpool
Yedek ağırlıklı çıktığımız maçta rahat kazandık.
favorim fenerbahce_1907.Bide benim bir önerim olucak.Lİgde gol kralı,en çok asist yapan kişi,en iyi ortalamaya sahip oyuncu vb.özelliklerin fotolarını koyarsanız daha bi çekici olur kariyer![]()
Diego hangi İngiliz Devine gidicek!!
Werder Bremen’İn superstar ı Diego için 3 büyük İngiliz kulübü Man.Utd,Arsenal ve Liverpool büyük bir yarısa girdi.
Seneye Rosicky,Van Persie ve Reyes gibi oyuncuları satıcak olan Arsenal kulübü burdakı boslugu doldurmak için en iyi oyuncunun Diego oldugunu düşünüyor genc superstar için 25 milyon €’yu gözden cıkaran Arsenal transfer sezonunun acılmasını bekliyor.
Man.Utd ise seneye Saviola ve Cassano kulüplerine geri döneceği için orta saha arayıslarına şimdeden basladı.Orta saha için en ideal oyuncunun Diego olacagını düşünen Mertcan Dönmez bu transferi bitirmek için Diego’nun eski takım arkadası ManU’nun oyuncusu Klose’yı devreye soktugu söyleniyor bu yüzden Diego’ya en yakın takım ManU olarak gösteriliyor.
Liverpool’sa bu sene cok sıkıntı cektıgı orta saha mevkiisene Kaka,Ronaldinho gibi oyuncuları alamayınca Diego’ya döndüğü söylenen haberler arrasında.
![]()
ŞOK ŞOK ŞOKArsenal para krizinde!!!
Kerem Çağan'ın arkadaş sohbetlerinde mali krizden söz ettiği hatta oyuncuların maaşlarının geciktiğini belirtti.
ManU Taraftarı Şokta.
Takımın yıldız forveti Klose’nin 3 ay sahalardan kalıcağı haberini öğrenen kulüp taraftarı Klose’nin sitesi www.Klose.com.tr.net.gen adresini mesaj bombardımanına tutu Klose’ye acil şifalar dileyen taraftarlar o bizim en önemli oyuncumuz insallah bir an once iyileşir dedi.
Barclays Premiership Puan Durumu
![]()
[B]Barclays Premiership
Basın Toplantısı
Cok iyi oynadık bu macta ama şansızlık peşimi bırakmadı yine.İlk yarı Chelsea’ye nefes bile aldırmadık ama Cech öle kurtarıslar yaptı ki adeta bize tek basına direndi 2. yarıda ise oyunda yine üstün olmamıza ragmen Cech’I gecemedık ve maglubiyet kacınılmaz oldu.
Barclay Premiership Middlesbrough - Liverpool
![]()
liverpool kötü gidyor
Maçı tek kale oynadık rakip 2 kez kaleye geldi onlar da gol oldu zaten böyle bir şans olamaz.Robinson doping yapmış olabilir
Geçen maçın şanssızlığından ardından bu maçta adeta patladık.Oyuncularımı tek tek tebrik ediyorum
Carling kaptı rakibimiz kolaydı.Yolumuza devam ettik
Bir ara düşüşe geçtik ama Bolton maçı ile tekrar çıkışa geçmeyi umuyorum.Geçen Machester derbisindne tüm askilikler bizi buldu 4.dk 10 kişi kaldık maçın başlarında Henry 2 go lattı ve sakatlandı bu rağmen inanılmaz bir mücadele gösterdik ve maç 4-4 bitti.10 kişi olmamıza rağmen galbiyet kaçıran taraf bizdik.Bu arada Henry Manu maçında sonra 1 ay sahalardan uzak kalcak
Liverpool Asistan Menajerini Arıyor!!!Bu konum için bir çok kişiyle özel olarak görüşülmüş ancak anlaşma sağlanamamıştır.İlanımız devam etmektedir.
Aranan şartlar basittir taktik konuda yeterli bilgiye sahip ve oyuncu bilgisi iyi kişiler aranmaktadır.
Bu koltukta sizde oturabilirsiniz.
Açıklama
Teknik Direktöründe dediği gibi çok iyi oynadık..Rakibimizi yenebilirdik ancak kişisel hatalardan dolayı golleri yedik..Ve kaleci Cech'i geçemedik..Sonradan Öğrendikki RakiplerimiZ Cech'e para vermişler..Ama bizi Kimse Durduramaz..Mert'e verdiğim taktiklerle yeniden fırtına gibi döneceğiz...
Manchester United Asistan Menajeri...