Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 230 sonuç

Konu: Football Manager 2008 - Yorumlar

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

ben de yeni özelliklerden memnun değilim gibi. sonuçta biz yapımcılarından yeni özellik eklemelerini istemiyoruz, her sene yapılan transferleri eklemelerini istiyoruz. en azından ben böyle düşünüyorum. zaten 1-2 hafta sonra o özellikleri unutuyoruz bile. bunlar eklenince eski halini kaybediyor oyun, oynama zevki kalmıyor. cm'de öyleydi. ilk çıktığında herkes tarafından nasıl beğeniliyordu hatırlarsınız. fakat zamanla eklenen özellikler falan kendinden soğutturdu bizi. fm'de böyle olacak gibi...

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    ben de yeni özelliklerden memnun değilim gibi. sonuçta biz yapımcılarından yeni özellik eklemelerini istemiyoruz, her sene yapılan transferleri eklemelerini istiyoruz. en azından ben böyle düşünüyorum. zaten 1-2 hafta sonra o özellikleri unutuyoruz bile. bunlar eklenince eski halini kaybediyor oyun, oynama zevki kalmıyor. cm'de öyleydi. ilk çıktığında herkes tarafından nasıl beğeniliyordu hatırlarsınız. fakat zamanla eklenen özellikler falan kendinden soğutturdu bizi. fm'de böyle olacak gibi...

soylediklerine kesinlikle katiliyorum dostum yeni ozellikler adi altinda oyuna gereksiz ozellikler eklenmekte saha ebatini ayarlama ve takvim gibi
    bunun yerine goze hos gelebilicek bir kac ufak ozellikle oyun cok daha guzel olurdu taktik ekrani hala bildigimiz gibi ne diyelim bekliyoruz...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by WishbonE View Post
    Rakiplerinin bir adim onunde olmaya devam etmek icin yrni ozellikler eklemek zorundalar. Ayrica FM'i bir oyun olarak dusunmeyi birakmak lazim artik. FM bir simulasyon. Bir cok kisi icin egelence yonunu kaybediyor ancak bu nedenle de SI daha cok oyun olarak oynamak isteyenler icin farkli platformlarda daha oyunumsu ozellikleri tasiyan surumler cikartiyor.

arkadaşlar bu oyun sadece online mı oynanabilecek...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by muratgs_735 View Post
    arkadaşlar bu oyun sadece online mı oynanabilecek...
    O oyun Football Manager Live.

Nesil
    2004
    Yer
    GüzelYalı

sabırsızlıkla bekliyoruz..

bence herzaman yeniliklere acık olmak gerekir hıc.. Ancak bu yenılııklerınde abartısız olması gerekır ben suan ole fmde abartılcak bır yenlk gormuorm hersey gercek yasam gıbı.. gttkce dha gzl oluyor oyun ve dıkkat edersenız bnce gttkce de zorlasıyor.. Bu oyunda gerckten cok gzl olmusa benzıyor

Regenlerin yüzlerini gördükten sonra 3 boyutlu olmasından kıllandım.İnşallah olmaz.

yine keyifli günler bizi bekliyor.yeni eklenen özellikler şimdiden heyecan yarattı bende.oyun içinde taktiğin hızlanması çok iyi olcak öbür türlü işkence gibi geliyordu.çünkü aynı anda 3 ünü de değiştiriyodum bir daha girmemek için.MANAGER sevenlere hayırlı uğurlu olsun.....

Cool fm2008

ewet yeni bi baslangıç güzel ve eylenceli secenekler bi arada oyun simdiden gözüme hos geldi aralığı ssabırsızlıkla bekliyorum

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yeni gelen özelliklerle oyunun tüm eksikleri neredeyse tamamen kapanmış.özellikle kaptanlık mevzusu benim çok hoşuma gitti eksikliğini cm serisinden beri en çok hissettiğim özelliklerden bi tanesiydi.

primler de en sonun da eklenmiş oyuna.ben çok aramasam da bi çok kullanıcıyı sevindirecektir.taraftar günleri düzenleme olayı da oyuna düzgün aktarılırsa hoş sayılabilir.

taktiğe göre saha boyutu seçmek ise çok güzel düşünülmüş bir fikir ama başlarda kullanmak karar vermek zor olacak anlaşılan.

skin ise tam bir hayal kırıklığı.hala eli yüzü düzgün bir skin yapılamadı oyuna.en azından 2007deki gibi alternatifsiz olmaz umarım.

bir de sanki sıgames tamamen satıldıktan sonra oyun gerçekçilikten çok oyunda eğlence yönünü ön plana çıkarmaya çalışıyor.umarım 2007deki orjinal sürümdeki felaketleri tekrar yaşamayız.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yenilik şart yenilik olmasın diyen arkadaşlar fm 2007 yi oynasın editördende kendileri güncelleşmeler cıkartıp güncel oynasınlar oyunu..

Nesil
    2006

07'deki gibi Java eklentisi umarım aranmaz. Bu sebeple dilimizi değiştirmek zorunda kalmayız. Umarın geçen yılkine göre daha ucuz bir fiyata gelir.

maç motoru hakkkında bi resim göremedim ben en merak ettiğim yanı orası

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bende maçmotorunu merak ettim
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

heyecanla bekliyoruz birçok özelliği güzel

mac motorunda umarim kendinden tam ekran ozelligi yaparlar //

Nesil
    2006
    Yer
    ist/üsk

güzel olucağa benziyo her yeni versiyon gbb... herhalde çıkana kadar gözüme uyku girmeyecek

19. Default

çok fazla şeyle ilgilenmek zorunda kalıcaz gibi geliyo.saha boyutu çok gereksiz bir şey bence,takviminde ne işe yarayacağını kestiremedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by Alan Smith 17 View Post
    çok fazla şeyle ilgilenmek zorunda kalıcaz gibi geliyo.saha boyutu çok gereksiz bir şey bence,takviminde ne işe yarayacağını kestiremedim.
    Bence gayet güzel. Tıpkı Arsenal'in maçları küçücük sahada İtalyanların dev gibi sahalarda oynaması gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Eskişehir

umarım bu yılki manager de otomatik olarak türkçe dil destegi de vardır...hem yam hep yama nereye kadar...

boşuna umma

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    boşuna umma
    evet bencede

bunun bi çaressi yok muu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beyler her sahanın standard bi boyutu yokmudur? yani saha boyutu ayarlama saçmalık deil mi?? hemde bunu menajer ayarlamaz ki!??

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Beyler her sahanın standard bi boyutu yokmudur? yani saha boyutu ayarlama saçmalık deil mi?? hemde bunu menajer ayarlamaz ki!??
    Hangi maç olduğunu hatırlamıyorum ama Türkiye'nin bir maçında biz kanatları kullanamayalım diye karşı takımın teknik direktörü sahayı küçülttürmüştü...

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by ua_anil View Post
    Hangi maç olduğunu hatırlamıyorum ama Türkiye'nin bir maçında biz kanatları kullanamayalım diye karşı takımın teknik direktörü sahayı küçülttürmüştü...
    5-6 sene önce şampiyonlar liginde Galatasaray-Strum Graz maçında da böyle birşey olmuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by hakan sükürü View Post
    Soyle aydinlatayim sizi, belirlenmis sinirlar icinde klupler saha olculerini degistirebilir. Mesela genis alan seven ve hizli oyunculara sahip takimlar sahayi izin verilen en buyuk olculerde kullanirken, fizik gucu yuksek iyi pres yapan veya teknik olup dar alanda iyi paslasan takimlar ise izin verilen en kucuk sahayi secebilir. Mustafa Denizli mesela takimina gore sahayi ayarlatirdi hep. Saygilar.

beyler bu soyliceim ozelligin fm8de oluagini zannetmiyorum ama sonucta fmnin 2015 sezonuna kadar gitmesi garanti gibi..

benim dusuncem fm8den sonra ki oyunlarda basantrenorumuz nasil idman ve benzeri raporlar veriyosa bence artik biraz daha zevkli bi hale gelmesi lazim oyunun mesela futbolcularin ozel hayatlari hakkinda raporlar izinli gunlerde yaptiklari flort donemleri harcadiklari para antrenman disinda takim disinda yaptiklari faaliyetler hakkinda raporlar da gelse bence cok daha degisik bi oyun olur..

ornegin cok fazla para harcayan takimin starlarindan kendilerini lider goren oyunculara uyarilar maas kesintileri verebilirsiniz.. mesela yilda 5000MN€ kazanan tipte oyuncular ve bunlar gencse cok daha farkli olur ozel yasamlari..

Forever F=Manager..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by interCityFirm View Post
    beyler bu soyliceim ozelligin fm8de oluagini zannetmiyorum ama sonucta fmnin 2015 sezonuna kadar gitmesi garanti gibi..

benim dusuncem fm8den sonra ki oyunlarda basantrenorumuz nasil idman ve benzeri raporlar veriyosa bence artik biraz daha zevkli bi hale gelmesi lazim oyunun mesela futbolcularin ozel hayatlari hakkinda raporlar izinli gunlerde yaptiklari flort donemleri harcadiklari para antrenman disinda takim disinda yaptiklari faaliyetler hakkinda raporlar da gelse bence cok daha degisik bi oyun olur..

ornegin cok fazla para harcayan takimin starlarindan kendilerini lider goren oyunculara uyarilar maas kesintileri verebilirsiniz.. mesela yilda 5000MN€ kazanan tipte oyuncular ve bunlar gencse cok daha farkli olur ozel yasamlari..

Forever F=Manager..
    bu türden bir oyun arıyorsan fifa manageri öneririm ben en son 2004te çıkan oyununu oynamıştım orada oyuncumun çocuğu oldu diye bir haber geldiğini hatırlıyorum

Sayfa 5 / 8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri