juventus chiellini yi asla satmaz...bence dedikodudur bu..inşallah öyledir
juventus chiellini yi asla satmaz...bence dedikodudur bu..inşallah öyledir
Umarım bırakmaz Juve Chiellini yi...
skysport un gerçekleşen ve dedikodusu çıkan transfer haberlerine baktım..böyle bir haber göremedim...
Transfer döneminde adı bir süre G.Saray ile anılan Alman ekibi B.Münih'in Paraguaylı 25 yaşındaki golcü ismi Santa Cruz, Premier League takımlarından Blackburn Rovers yolunda. Temsilcimiz Tugay Kerimoğlu başarı ile formasını giydiği ekibi Rovers'ın teknik direktörü Mark Hughes yaptığı açıklamada 24 saat içinde Santa Cruz girişimlerinin olumlu olarak sonuçlanmasını beklediğini söyledi.
Santa Cruz ile birlikte Blackburn Rovers forvet hattı yeni sezonda Santa Cruz, Benni McCarthy, Jason Roberts, Matt Derbyshire ve yeni transfer genç isim Maceo Rigters şeklinde olacak. Etkili isim için başta Porto olmak üzere bir çok ekip transfer teklifinde bulunurken, Blackburn Rovers'ın son hamlesiyle Cruz ile prensip anlaşması sağladığı belirtiliyor.
Blackburn sevdigim bir camiadır, hayırlısı olsun!
Kalitesi çok yüksek olan bir adam ama istikrarsız da.
Chiellini fmnin en iyi sol bekijuve satmaz bence zaten defans bloğunda sıkıntıları var
Zaragozaya gitmedi mi Santa Cruz ?
Daha iyi bir takıma gidebilirdi... Hayırlı olsun....
Bayern'de kalmayacağı belliydi zaten.Hayırlı olsun...
Wilhelmsson Bolton'da
Premier Lig ekiplerinden Bolton, Nantes'ın İsveçli oyuncusu Christian Wilhelmsson'u 1 senelik kiraladı.
Bolton'ın çalıştırıcısı Sammy Lee, geçtiğimiz sezonu AS Roma'da kiralık geçiren kanat oyuncusunu transfer etmek için çok uğraştıklarını ve sabretmelerine değdiğini ifade etti.
27.07.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Ben de bu haberi az önce gördüm. Olursa süper olur.
Petrov'u da aldılar. 7 milyona..
Para bol İngilizlerde saç babm saç![]()
Hayırlı olsunlar tamam da daha gerçekleşmedi trasnfer.
Bence Rovers'tan iyisini bulabilir. Zaragoza'nın adı geçiyor..
Zaragoza daha iyi olur bence..
1 yıl kiralarlar. Bundan iyisini mi bulacaz deyip alırlar bonservisiule..
Bence süper oldu City'e gitmesi. Paşalar gibi de saygı görür İngiltere'de.
Aynı zamanda çok da iyi işler yapar bence.
yok arkadaşlar bu haberi goal.com da yazdı herhalde gerçekleşecek gibi gözüküyor.zaten juveninde satma nedeni varmış.o da city 14 m avro gibi çılgın bir teklifle gelmiş.juvede şimdi chiellinin yerine heinzeyi bitrmeye çalışıyormuş.city açısından da valla iyi oldu.sol kanat süper olur chiellini de gelirse.arkada chiellini önde petrov forvete de bianchiyi aldılar.city iyi yolda diyebiliriz.
Del Piero_10 söylemedikçe chiellini gidio diee bu sitede kim ne yazarsa yazsn inanmam ( Yönetimdemidir bizimi keklio nee her dediği çıkıo)
Uzun bir süredir Chelsea'de gündemi meşgul eden John Terry transferi Cuma günü gerçekleşti.
Chelsea ve İngiltere Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan Terry, 5 senelik sözleşmeye imza attı ve bu sözleşmenin ardından haftalık 150.000 Pound almaya hak kazandı.
Transferin ardından konuşan Terry, imzanın ardından spekülasyonlara son verildiğini ve Chelsea'de oynamaya devam edeceğinden dolayı mutlu olduğunu söyledi.
Chelsea'nin CEO'su Peter Kenyon ise, Chelsea için çok önemli bir imza olduğunu belirterek, uzun vadede takımı korumaya çalıştıklarını belirtti ve Terry'nin kendileri için anahtar bir oyuncu olduğunu sözlerine ekledi.
En iyisini yapmış Terry takımda kalmakla... Chelsea de çok seviliyor... Her 2 taraf içinde hayırlı olsun...
Akıllıdır Chiellini.Milli takım kariyerini çöpe atmaz.
Castillo İçin City’ye Yeşil Işık Manchester City’nin peşinden koştuğu bilinen Nery Castillo'nun kulübü Olimpiakos "15 milyon Avro’yu veren Castillo’yu kapar" dedi.
Manchester City'nin yeni hocası Sven-Goran Eriksson, takımı yeniden yapılandırma çalışmalarını sürdürüyor. Genç İtalyan golcü Rolando Bianchi'yi 15 milyon Avro'ya transfer eden İsveçli menajer, peşine düştüğü Castillo için de aynı rakamı gözden çıkarmak zorunda kalacak gibi görünüyor.
Meksikalı golcü Nery Castillo, konuya ilişkin Yunan basınına bir açıklama yaprak, "Kulüp yönetcilerim bana 15 milyon Avro’luk bir teklif gelmesi gidebileceğimi söylediler. Ben daha farklı şeyler umuyordum. Bugünlere Olympiakos’ta kalma hayalleriyle geldim. Fakat şu an herşey farklı görünüyor. Olympiakos’ta yapabildiğim herşeyi yapmaya çalışıyorum. Ancak, iki taraf arasında oldukça ciddi farklar bulunuyor. Bunu da hesaba katmak zorundayız. Şu anda kariyerim ve hayatımla ilgili oldukça ciddi bir konuyu konuşuyoruz" diyerek gönlünün City'den yana olduğunu saklamadı.
Hücumda Biancho'nun partneri olarak düşünülen Nery Castillo'nun, yüksek bonservis bedeline rağmen transfer edileceği konuşuluyor. Kulübün satın alınmasının ardından mali durumu oldukça düzelen Manchester City, önemli transferlerde kesenin ağzını açmaktan çekinmeyecek.
kaynak:goal
Sven-Goran Eriksson gelişyle City nin ismi her transfer de var nerdeyse...
Castillo ya 15m€ biraz fazla sanki ama... Bakalım neler olur...
Castillo 15 milyon euro değil 5 milyon euro etmezama bu ingiliz klüpleri meraklı paraları saçmaya
İngiltere Ligine patronlar girince zevki kaçmaya başladı ortalama takımlar bile bu kadar para harcıyor
evet gerçekten ortalama bir ingiliz takımı bile valencia gibi dünyaca ünlü ispanyol takımlarının takip ettiği bir futbolcuyu para bastırarak alıyor.bu da demek oluyor ki ingiliz takımları ile diğer avrupa takımları arasındaki fark iyice açılıyor.
castillo kesinlikle kötü futbocu değil copa americanın en önemli yıldızlarından biriydi gerçi 15 milyon euro biraz fazla ama kaliteli bir oyuncu
Adamı 200 bin Euroya aldılar, 15 m euroya gidiyor.
Castillo Copa America daki performansına bakılırsa bence 15 m Euro ya yakın bir değer eder.
B.Rovers Cruz gibi kaliteli bir santraforu diğer kulüplerin elinden kaparsa mükemmel bir transfer yapmış olur.
So what?
Saike
Ohh ohh çok iyi bir transferler yapıyor bu sene ManC.Aynen devam Sven.
So what?
Saike