Halil taraftarı ile barıştı
Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04'ün Valencia'ya 1-0 yenildiği maçtan sonra yaptığı açıklama ile Schalke taraftarlarının tepkisini çeken, Bielefeld maçında ise ıslıklanan milli futbolcumuz Halil Altıntop, Duisburg deplasmanında attığı golle taraftarın gönlünü aldı.
Golden sonra Schalke taraftarları milli futbolcumuzu "Altıntop, Altıntop" tezahüratlarıyla ile alkış yağmuruna tuttular. Milli futbolcumuz, Valencia maçından sonraki açıklamalarının yanlış algılandığını, bunun sonucunda da taraftarın kendisine tepki gösterdiğini söyledi.
Altıntop, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Hiç futbolcu kendi taraftarları tarafından ıslıklanmak istemez. Duisburg maçında atmış olduğum golden sonra taraflarımız tekrar 'Altıntop, Altıntop' diye tezahürat yaptılar. Alkış yağmuruna tuttular. Bu beni son derece mutlu etti. Bir anlamda taraftarlarımız beni bağrına bastı ve barıştılar. Ben herşeyi şu aşamadan sonra unuttum. Her zaman olduğu gibi sahada Schalke için her şeyimi vereceğim“ dedi. Schalke Menajeri Andreas Müller de artık bu olayın kapanması gerektiğini söyleyerek, "Halil Schalke'nin öz çocuğu. Schalke'yi çok seviyor ve Schalke için her şeyini veriyor. Kaldı ki, taraftarların bu tür tepkileri bütün takıma yansıyor ve takımımızı olumsuz etkiliyor" dedi.
Milli futbolcumuz Halil Altıntop, Valencia'ya 1-0 yenilmesinden sonra "Maçta taraftarın yeterli desteğini hissedemedik" şeklindeki açıklamasından taraftarların arası açılmıştı. Bielefeld maçında da Schalke taraftarları milli futbolcumuzu ıslıklarla protesto etmişti.