Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 248 sonuç

Konu: Almanya Ligi [Bundesliga] 2008-2009

Halil taraftarı ile barıştı

Şampiyonlar Ligi'nde Schalke 04'ün Valencia'ya 1-0 yenildiği maçtan sonra yaptığı açıklama ile Schalke taraftarlarının tepkisini çeken, Bielefeld maçında ise ıslıklanan milli futbolcumuz Halil Altıntop, Duisburg deplasmanında attığı golle taraftarın gönlünü aldı.

Golden sonra Schalke taraftarları milli futbolcumuzu "Altıntop, Altıntop" tezahüratlarıyla ile alkış yağmuruna tuttular. Milli futbolcumuz, Valencia maçından sonraki açıklamalarının yanlış algılandığını, bunun sonucunda da taraftarın kendisine tepki gösterdiğini söyledi.

Altıntop, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hiç futbolcu kendi taraftarları tarafından ıslıklanmak istemez. Duisburg maçında atmış olduğum golden sonra taraflarımız tekrar 'Altıntop, Altıntop' diye tezahürat yaptılar. Alkış yağmuruna tuttular. Bu beni son derece mutlu etti. Bir anlamda taraftarlarımız beni bağrına bastı ve barıştılar. Ben herşeyi şu aşamadan sonra unuttum. Her zaman olduğu gibi sahada Schalke için her şeyimi vereceğim“ dedi. Schalke Menajeri Andreas Müller de artık bu olayın kapanması gerektiğini söyleyerek, "Halil Schalke'nin öz çocuğu. Schalke'yi çok seviyor ve Schalke için her şeyini veriyor. Kaldı ki, taraftarların bu tür tepkileri bütün takıma yansıyor ve takımımızı olumsuz etkiliyor" dedi.

Milli futbolcumuz Halil Altıntop, Valencia'ya 1-0 yenilmesinden sonra "Maçta taraftarın yeterli desteğini hissedemedik" şeklindeki açıklamasından taraftarların arası açılmıştı. Bielefeld maçında da Schalke taraftarları milli futbolcumuzu ıslıklarla protesto etmişti.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Birisi Bayern`i, Ribery ve KLose yi durdursun aLmanyada adamLar aLdıLar başLarını gidiyorLar.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Valla Bayern süper bu sene. Klose gollerini yine çakıyor. Hamit önceki Schalke maçlarından çok daha farklı ve güzel oynuyor....

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Schalke penaltıyla: 1-0

Bundesliga'nın 8. Hafta açılış mücadelesinde Schalke 04, kendi sahasında konuk ettiği Hertha Berlin'i, 44. dakikada Rafinha'nın penaltıdan attığı golle, 1-0 mağlup etti.

Cezasahası içerisinde Jermaine Jones'un, Steve von Bergen tarafından düşürülmesinin ardından maçın hakemi penaltı noktasını gösterirken, Rafinha topun başına geçti.

Bu sezon çalınan 3. kez penaltı vuruşunun kullanan Rafinha 3.'sünde de topu filelerla buluşturmayı başarırken, toplam gol sayısını da 3'e yükseltti.

Sporx TV'den canlı yayın mücadeleden galip ayrılan Schalke 04, puanını 16'a yükselterek maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi.

Lider Bayern Münih, Cumartesi günü haftaya ikinci sırada giren ama Schalke'nin galibiyetiyle 3. sıraya gerileyen Bayer Leverkusen'e konuk olacak.

Cumartesi gününün programı:

Leverkusen - Bayern Münih 16:30
    Werder Bremen - Arminia Bielefeld 16:30
    Hansa Rostock - Stuttgart 16:30
    Hamburg - Wolfsburg 16:30
    Hannover 96 - Duisburg 15:30
    Karlsruhe - B. Dortmund 16:30
    Bochum - Nurnberg 16:30
    Energie Cottbus - E. Frankfurt 15:30
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Schalke güzel bir galibiyet aldı...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Werder Bremen 6-1 Arminia Bilefeld

Dakika daha 70

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Bayern Luca Toni'nin golüyle maçı 1-0 önde götürüyor...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bremen uçmuş be. 6-1

Werder Bremen maçı 8-1 oldu

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

İşte o atmaktan bıkmayan Bremen geri döndü.Sevindirici gelişme
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Bremen coştu coştu

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bremen çoştu ama Münih zorlu deplasmanda puan kaybetmedi Beyern çoğu zor maçını bitirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bremen' arkayı 8'ledi

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006

Keşke e2 Münich maçı yerine Bremen maçını göstermeyi tercih etseydi. Çünkü Münich maçı sıkıcı geçti. En kötü Bremen maçında gol izlerdik.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Bayern'den beklenen sonuç.

Bremen aşmış yahu CL den belliydi Real maçındada bomba gibilerdi 2. olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Yok artık Werder: 8-1
    Bundesliga'nın 8. hafta mücadelesinde Werder Bremen evinde Arminia Bielefeld'i 8-1 mağlup etti.

Internet üzerinden yayın yapan Sporx TV'den canlı yayınlanan maçta Weserstadion'u dolduran futbol severler tam 9 gol izledi. Bremen'de oynanan maçta ev sahibi ekibin gollerini 17. dakikada Niemeyer, 35 ve 89. dakikalarda Hugo Almeida, 41 ve 44. dakikalarda Sanogo, 60. dakikada Mertesacker, 65. dakikada Markus Rosenberg, 86. dakikada Brezilyalı yıldız Diego kaydetti. Konuk takımın tek sayısı 37. dakikada Wichniarek'ten geldi.

Kaynak: Sporx.com

Yok Artık Werder

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bremen gol yağdırdı: 8-1
    Werder Bremen Bundesliga'nın 8. haftasında konuk ettiği Arminia Bielefeld'i 8-1 mağlup etti.

Almanya Bundesliga’nın 8. haftasına, oynanan 6 karşılaşmayla devam edildi.

SV Werder Bremen evinde Arminia Bielefeld'i 8-1'lik bir skorla yendi. SV Werder Bremen, bu skorla lig tarihinde aldığı en farklı galibiyeti egale etti. Bremen, 1983 yılında Offenbach'ı da aynı skorla mağlup etmişti.

Werder Bremen'i fark götüren golleri, Sanogo , Almeida , Niemeyer, Mertesacker, Rosenberg, Diego kaydederken konuk ekibin tek sayısı Wichniarek'ten geldi.

FC Bayern Münih ise, deplasmanda Bayer 04 Leverkusen'i, Luca Toni'nin 40. dakikada attığı golle 1-0 yenerek liderliğini korudu. Karşılaşmada 90 dakika forma giyen Hamit Altıntop, özellikle ikinci yarıda orta alanda mükemmel oyunuyla bu hafta da göz doldurdu.

FC Hansa Rostock da evinde geçen sezonun şampiyonu VFB Stuttgart'a 2-1 galip geldi.

VFB Stuttgart'ta Yıldıray Baştürk, Avrupa Şampiyonlar Ligi maçında hazır olması için bu karşılaşmada forma giymezken, Serdar Taşçı ise karşılaşmanın 52. dakikasında sarı kart gördü.

Hamburg SV, sahasında VFL Wolfburg ile 2-2 berabere kalıken, Karlsruhe SC de BV Borussia Dortmund'u 3-1 yendi.

FC Schalke 04, haftanın açılış maçında Hertha BSC Berlin'e Rafinha'nın penaltı golüyle 1-0 üstünlük sağlamıştı.

Bundesliga'da FC Bayern Münih, 20 puanla liderliği sürdürürken, FC Schalke 04, 16 puanla 2., Karlsruhe SC de 15 puanla 3. sırada yer alıyorlar.
    Bencede yok artık Werder

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Arminia Bielefeld 0-0 Hamburger Sv

Duisburg 1-1 Werder Bremen

Hertha Berlin 0-0 Cottbus

Schalke 04 0-0 Karlsruher Sc

Stuttgart 0-1 Hannover

Wolfsburg 0-0 Hansa Rostock

25 dakikalar oynanıyor..ayrıca Stuttgart dk 7'de 10 kişi kaldı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Stuttgart 0-1 Hannover

Bugünün sürprizi olur böyle biterse.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Stuttgart 0-2 Hannover oldu dk 56..

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Hannover coştu ya buneböle

Stuttgart bitmis yahu.Bu ne bicim futbol anlayisi.Bu ne bicim oyun.Resmen bitmisler.Iddaada 0 vermistim bu maca,Stuttgartin kazanamayacagini adim gibi biliyordum ama Hannover`in kazanacagini da düsünmemistim.

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Gercekten beklemedigim bir skor ama bunda stutgartın yedigi kırmızı başrolde.

Schalke :0-2 Karlsruhe

Al birde buradan yak.Süpriz sonuclar aliniyor bugün Bundesligada.Ama Karlsruhe bu senenin cikista takimlarindan,bu takima dikkat edelim.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Alman Liginde idda oynanılır mı be abi.

Her zaman bu ligde süper 1 takım çıkar gider CL ye veya Uefa ve ondan sonraki sene batar. Bu sayade Alman takımları Avrupada biraz düşüşte oluyor.

ne oluyor yahu ev sahibi olmasına rağmen Schalke de Stuttgart da yenilmiş...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

valla iddaada schalke'yi yazıcaktım ligtv de Mehmet Özkan Schalke ligin ikincisi Karlsruhe'de 3.sü 1.25 çok az dıyınce vazgeçtimburdan Mehmet Özkan'a teşekkur edıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    -

Bayern 3-0 kazandı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    valla iddaada schalke'yi yazıcaktım ligtv de Mehmet Özkan Schalke ligin ikincisi Karlsruhe'de 3.sü 1.25 çok az dıyınce vazgeçtimburdan Mehmet Özkan'a teşekkur edıyorum
    Yok yahu o adam en garanti maça bile 2 sonuç söylüyor öyle biliyor.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

6 maç 4 gol ortalaması

1i münih'i durdursun..

Sayfa 5 / 9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri