ST MIRREN YANLIS TAKIMA KAFA TUTTU
![]()
ST MIRREN YANLIS TAKIMA KAFA TUTTU
![]()
iyi gidiyorsun,transferde higüaini keşke bonservisi ile alsaydın ilerki yıllar için ama gelmesi zor ilk başta ama kiralıkta iyi olabilir,eddie johnsonın biraz takıma alışması lazım sonra golleri atacaktır kalede enyeama yerine ustari veya marcelo groheyi tercih ederdim ama eyneamada iyi sayılır bazen çok salak goller yiyior ama olsun,defanstada iyi isimler var ,bu sene ligi götürürsün ama şl de en az çeyrek yada bi yarı final olabilir neden final olmasın dicem ama 1.seneden şl zor gibi yinede başarılar bol şans
çok iyi kariyer oluyor..bir de diğer kariyerlerin gibi kısa olmaz umarım aga.......
Çok iyi gidiyorsun böyle devam et![]()
AKINFEEV YA DA KAMENI KESIN BASARILAR AGA...
Arsenal mçını istiyoruz!
Bu kariyer harika oluyor tam bir Rosicky yapımı![]()
BEKLENEN MAC GELDI CATTI ARSENALMI YOKSA CELTIC MI BU MACI KAZANAN LIDERLIK KOLTUGUNADA YERLESICEK BU HAFTANIN EN GUZEL MACI OLMASI TAHMIN EDILIYOR
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BU ARADA COK KIBARSIN THX
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
CELTICCCCCCCCCCCCCCCCC\arsenal
ARKADASLAR MACI KENDI TAKIMIM DIYE SOLEMIYOM AMA BIZIM HAKKIMIZDI EN AZ 20 GOL KACTI DIREKTEN 3 SUT DONDU NAKAMURANIN YEDIGIMIZ GOL OFSAYTTI YEMIN EDERIM NE GOLLER KACTI AMA BERABERE KALDIK IKIMIZIN PUANIDA 13 AMA ARSENAL LIDERLIK KOLTUGUNDA ILK MACTAN DOLAYI
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BUDA ARTIK ABONESI OLDUGUM AYIN MENAJERI ODULU
![]()
basarılar...cok guzel gıdıyosun takıpcınım.
oha 5-0 diğer maçları bekliyoruz
bence artik sampiyonuz hade yorumlar beyler
![]()
lıgın bıtımıne kac hafta var madem sampıyon oldun kutlayalım.![]()
iskocyada takimlar 3 kez karsilasiyo 1 tur daha kaldi ama o taktikle bilegimiz zor bukulr clde yeni galatasaray olcam 2000 ruhunu celtice yansitcam cl artik tek hedef
Bncede Şampiyonsun. Neden hep kolay takımlar seçiyorsun. İnter ,Celtic..
valla aklima hangi takimgeliyosa hemen alip oynuyom buyuk kucuk farketmiyor
3 kere karşılaşıyorsun. Bir de ilk 6 ya girenlerle son 6 aralarında oynuyor.
Son puan durumu öyle çıkıyor. 38 maç var sezonda..
Güzel kariyer. Celtic'e sempati duyarimzaten yillardir. Ligde güzel gidiyorsun basarilar
aga çok iyi gidiosun iskoç lii çok heycanlı dieceğim ama senin için değil gibi nese başarılar şl dikkat et para kazan ss leri bekliyoruz
buda cl rakibim
INVERNESS YINE KAYIP
HEARTSA SANS OPUCUGU
FALKIRKE HAYAT OPUCUGU
KILMARNOCKUN YIKILDIGI AN
BUDA YINE ODUL ARTIK VERMEYIN KOYCAK YER YOK
![]()
hadi başarılar son turdada
bravo yusuf can ıyı gıdıyosun ıkıdır odul kazanıyosun.bu arada hearts macı guzel olmus valencıanın senı zorlayacagını sanmıyorum takımın ıyı bır cıkıs yakalamıs valencıa macıyla bu cıkısa devam edersın.
2 Kez De'l Oncedende Aldim Ama Koymadim 5 Veya 6 Oldu
ewt arkadaş aralık aynın manejeri olarak seçilmiş ama değil tüm sonbaharın menajeri takım çok iyi gidiyo arsenal'i bu kadar zorladıysan valencia'yı geçersin CELTİC PARK'ta arsenal'lilere yapılan mezarlar valencialı'lar içinmiş mezar taşlarının üstünü kazı SAYGI DEĞER VALENCİ TARAFTARI BU MEZAR SİZE ÖZEL YAPILMIŞTIR MEZARIN ÖZELLİĞİ TOPRAK RENGİ KARA DEĞİL YEŞİL BEYAZ DIR İYİ UYKULAR yazın hem hoş hemde bi ilk olur
__________________________________________________ __________________________
BU ARADA BANA TAKIM ÖNERİR MİSİNİZ ALLAH İÇİN LÜTFEN TAKIM BULAMIYORUM SIKILIYORUM TAM BAŞLADIM DİYORUM Bİ SORUN ÇIKIYO LÜTFEN Bİ TAKIM BULUN LÜTFEN
Zaten Tek Hedef Celtic Parkta Valenciayi Hezimete Ugratip Ispanyada Isi Bitirmek Mert Sende Hemen Oldurdun Onlar Bize Lazim Daha Deplasman Macinda Sov Var Celtic Parka Gomer Tekrar Cikarir Isp/ GOMERIZ Sorun Deil
Valencia zor ama imkansiz degil
abicim nettün ya helal olsun namağlupsün![]()