Abi Benim 9 puanım olması lazım sanırım.. :S
Abi Benim 9 puanım olması lazım sanırım.. :S
Açıklama geliyor bekleyin![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
bende gözle görülür bir artış sözkonusubende artış yok rakiplerimde düşüş var ama baya tırmanıs yaptım
![]()
Zirveye baya bi uzak kalmışım.25 puan.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Tamam arkadaşlar, kusura bakmayın. Yeni sistemi de düşünürken, eskisinin nasıl hesaplandığını unutmuşum.
Bu nedenle özür diliyorum, 1 puanı eksik olanlar joker maçı doğru bilmiş olanlar. O maçı 3 puan diye hesapladım. Joker maçı doğru tahmin edip 1 puanı eksik 22 arkadaş var, listesi elimde, bir boş vaktimde düzelteceğim.
Bursaspor-Trabzonspor maçı 3 puan olarak hesaplandığı için bu hata oldu, tekrar özür dilerim.
"YÜCE ATATÜRK"
ortalamalar cok dusuk kalmis,surprizler olunca tabii
5 puan la 63.siradan listeye girmisim. daha iyi olabilirdi...
67 kişiden 24.'yüm. Çok iyi!
yahu ben göremiyorum benim sonucu biri söyleyebilirmi???
I'm back...
En zor macları bildim en kolay maclar yatırdı![]()
Şu hafta liderlik koltuğuna oturduysam tutmayın beni.
15.'likten 35.'liğe düşmüşüm. Süpeeer![]()
![]()
anaaaa üçüncüymüşümSüper yahu ama bu hafta için 8 puan kötü 3 büyükler yaktı beni
![]()
I'm back...
zauhzau 5 puan almışım bu hafta. hep son dakikalardan yattık yav![]()
Ben Rize ve GaLatasaray maçLarını biLdim ama 2 puanım var![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
http://forum.turksportal.net/vb/show...1&postcount=61
Gönlünden beraberlik geçmiş Galatasaray maçı için sanırım ama klavyen 2 yazmış.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Bu hafta çok kötüydüm buna rağmen bir sıra yükseldim.İnşallah hedefim 1. bitirmek.
Bu arada Thehampion'un 20 puan alıp diğer hafta 0 puan almasıda çok ilginç gerçekten.
So what?
Saike
Bende dedim abi benim 13 puanım olması lazım dedim 12 yazmıssın abi açıklama yapmışşın joker maçı için 1 puan daha ekleyecekmişşin.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Serkana o kadar para teklif ettim kabul edip de beni bir hafta lider yapmadı şurada. Hırs yaptım görürsünüz siz 8 hafta sonra liderim burada.![]()
http://forum.turksportal.net/vb/misc...posted&t=50244
Yok Coşkun, konuya hiç mesaj atmamışsın.
"YÜCE ATATÜRK"
Yeni puanlama sistemi çok karışık olacak... Hesaplayana kolay gelsin![]()
Bu hafta lider olmuşum.Toplamda 3. yükselmişim çok iyi..
Biliyorsunuz puan hesaplamada yeni sisteme geçtik. Kısaca hatırlayacak olursak;
Artık joker maçı biz belirlemiyoruz. En az doğru tahmin edilen maça en yüksek, en çok doğru tahmin edilen maça en düşük puanı veriyoruz.
En yüksek puan 4, en düşük puan 1 olup, tahmin sayısına göre 2 maç belirlenip puanlama yapılıyor.
Diğer 7 maç, eski sistemde olduğu gibi galibiyeti bilene 2, beraberliği bilene 3 puan olarak hesaplanmaktadır.
Öncelikle puan durumunu veriyorum;
Şimdi de istatistiklere bakalım;
Bu hafta oyunda bulunan 68 kişiden 54 kişi tahminde bulundu.
Ankaraspor-Beşiktaş 0 14/54
Denizlispor-Kasımpaşa 2 3/54
Sivasspor-G.Oftaşspor 1 38/54
Fenerbahçe-Çaykur Rizespor 0 3/54
Trabzonspor-Ankaragücü 0 16/54
Büyükşehir Belediyespor-Bursaspor 1 3/54
Gaziantepspor-Kayserispor 1 1/54
Gençlerbirliği-Manisaspor 2 4/54
Galatasaray-Konyaspor 1 49/54
En az doğru tahmin edilen maç, sadece 1 doğru tahminle Gaziantepspor-Kayserispor maçı oluyor. Tek doğru tahmini eXcitinG yapmıştır. Kendisini tebrik ediyoruz.
En çok doğru tahmin edilen maç, 49 doğru tahminle Galatasaray-Konyaspor maçı oluyor. Bu maçı doğru tahmin edenler 1 puan aldılar.
Bu hafta geçen haftadan da kısır geçti. 10'dan fazla puan alan yarışmacı yok. Ayrıca en fazla 4 maç doğru tahmin edilmiş. Takımlar hepimizi yanılttı bu hafta.
Bu hafta liderliği 4 kişi paylaştı. emurafu, dnz009, yunusgs ve eXcitinG. Dördünü de tebrik ediyorum.
Ard arda 3 hafta tahmin yapmayan yarışmacılar oyundan çıkarılır.
Bu kurala göre 3 haftadır tahmin yapmayan WishbonE yarışmadan çıkarılmıştır.
Bu hafta dakara ve omerdinho tahminlerini yapmazlarsa oyundan çıkartılacaklardır.
5. hafta da liderliği kaptırmayan inorax'ı tebrik ediyoruz.
Not:Geçen hafta joker maçı doğru tahmin edenlerin puanlarını hesaplarken hata yapmıştım. Onu da düzelttim.
Hata olduğunu, yanlış hesaplandığını düşünenler varsa bana ulaşsınlar hatayı giderelim.
"YÜCE ATATÜRK"
Rezil olmuşuz yaa
3 puanla![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Bu yeni puanlama iyi oldu.Artik liderlik öyle kolay olmayacak (:
Bu bir devrim Serkan abi![]()
![]()
Bu hafta genel bir kısırlık var. 3 puan topladık çok az.