Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 152 sonuç

Konu: Yeni Roma İmparatoru

Hybrid View

Quote Originally Posted by samasti View Post
    fredı alma bence gereksız bı transfer olur yedek forvet dıosun 4 tane forvet soyluosun eger yedekte 4 forvetın varsa fredı alıp akılsız ıs yapma derım ben.ama ılla fderı alcam dıosan once yedektekılerı sat yedege ıkı forvet yeter
    kimi alayım o zaman
    Daha önce banlanmasına rağmen tekrar üye olduğu için bu hesabı da kapatılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

forvet alma derım ben kadronu koyarmısın bı bakalım yada daha onemlı eksıklerını soyle orta saha veya defans

İversen'i bu sezon sonu büyük ihtimalle yollayacağım.O yüzden Kafa toplarına hakim bi forvet lazım.İşte kadro:

ŞOK! Roma'nın aradığı forvet bulundu mu?

Roma takımı hava toplarına hakim forvet arayışı içinde.İşte bir aday.Rolando Bianchi!
    Daha önce banlanmasına rağmen tekrar üye olduğu için bu hesabı da kapatılmıştır.

Alma bence boş transfer olur:!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bende onu soyluyorum amamadem forvet arıyosun ben sana soylıyım gianpaolo pazzini fşorentşnada isini fazlasıyla gorur en fazla 10MN verırsın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bencede alma....illa da forvet isterim dersen:

dmitri sychev......lokomotiv moscow...yaş 22...suan bende...ajax chelsea porto fln ısrarla istiyo...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kafa Toplarina Hakip bi oyuncu ariyorsan Berbatov u öneririm : Bende Su an harikalar yaratiyor .

fred ıyı adamdır.ama bıanchıden daha ıyısını al.sychev,pazzını,JO(BENIM ADAMIMDIR) BUNLARDAn bırını al.

Pazzini'yi alabilirim.Syvhev 'i beşiktaş almış satmıyolar.Jıo'ya da bi bakıyım saol.Maçlar birazdan geliyo

macları beklıyoruz.JO YA KEFILIM hangı takıma gıtsem alırm.bende avrupada en cok gol atan oyuncu olmsutu.basarılaır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

şiddetle tavsıye edıyorum pazzını olmadı jo mutlaka ıkısınden bırını kardona kat onlar olmassa juveden palladino yu alabılırsın

şiddetle tavsıye edıyorum pazzını OLMADI jo mutlaka ıkısınden bırını kardona kat onlar olmassa juveden palladino yu alabılırsın

aynen pazzınıde ıyı adam.bence JOyu al OLMADI pazzınıyı al

Maçlar:

Lig Durumu:

Şampiyonlar Ligi rakibimiz:

Gol krallığı:

Yorum:
    Ligde süper gidiyoruz.Özellikle Fiorentina'yı yendiğimiz çok iyi oldu.Cisse gidince onun yerinde süper bi forvet alacağız.ŞL. de ise Rakibimiz Liverpool'u yeneceğimizi düşünüyorum.

Roma Pazziniyle İlgileniyor.

Forvet sıkıntısı çeken ve Owen'a partner arayan Roma bu sene çıkış yakalayan Fiorentina takımının golcüsü Pazziniyle ilgileniyor.Pazzini'nin devre arası veya sezon sonu getirileceği söyleniyor.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Flaş! Roma yönetimi Pazziniyle anlaşamamasının üzerine Rolando Bianchi'yi transfer etti.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

pazzini yi alamamıssın.olsun bianchi de ıyı oyuncu ıs yapar roma da bu arada lıgdekı durumun gayet ıyı devam

bence valencianin altyapisindan yetisen gelecegin oyuncusu olarak gosterilen aaron niguez i alsaydin yedek olarak adam super daha 18 yasindayken manchester united a attigi gol var hala unutamam super bir oyuncu 47 macta 34 gol atti

pazzini yi alamamıssın.olsun bianchi de ıyı oyuncu ıs yapar roma da bu arada lıgdekı durumun gayet ıyı devam
    Demek beni küçümsüyon haasezon sonu pazzini'yi almayan...

Quote Originally Posted by carrey View Post
    bence valencianin altyapisindan yetisen gelecegin oyuncusu olarak gosterilen aaron niguez i alsaydin yedek olarak adam super daha 18 yasindayken manchester united a attigi gol var hala unutamam super bir oyuncu 47 macta 34 gol atti
    Ok saol bakıyım bi oyuncuya

Bu arada İşte Bianchi'nin ilk maçı İtalya kupası çeyrek final İlk maç:

Owen'la süper bir ikili oluşturdular.İlk golü o attı.Leo franco ve Pique sakat olduğu için 2 gol yedim ama olsun.Owen'da herzamanki gibi coştu.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada İşte Aaron Niguez:

Bu yaşta olmasına rağmen çok pahalı.Almayı düşünmüyorum çünkü onun yerine çok forvetim var vede bu yaşta bi oyuncuya bu kadar para...

alsan hic pisman olmassin tabi senin tercihin gerci ben almadim valenciada oldugum icin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bianchi ii futbolcu ama Berbatov a da bi baksaydin keske..

Bir de senin bu kullandigin temanin adi ne bende tema ariyorm da hosuma gitti

Berbatovu vermiyorlar.Skinin adı Metropol

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Jermaine Defoe da ıyı bır santrafor olabılır..

Arkadaşlar sezon sonu 2 forvetimi satıp şu oyunculardan birini alıcam
    *Guseppe Rossi

*Pazzini

*Berbatov

*Jo

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Berbatov icin tum sinirlari zorla derimm.. bende Tottenham da takimi o surukluyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

hepsı cok ıyı bunlardan bırını alda hangısını alırsan al

valla artık gınaa geldi düzgün bir forvet bulamadım yav sezon sonu bitirecem bu işi

berbatov yerine david villayi al bitir isi fmnin en iyi forveti

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Berbatov tek kelime süper.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

berbatov superde villa cok super

İşte sonuçlar:

Buda Lig Durumu:

Yorum:
    Sonuçlar pek iç açıcı değil.Ama yinede şampiyonum.Beni tek üzen şey İtalya kupasında İnter'e elenmem oldu.İnşallah Ligde ve şampiyonlar liginde başarı elde ederim.Özellikle Milan galibiyeti süper oldu.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Arkadaşlar Marttan haziran'a kadar Tatile çıktım İşte Lig durumu:

Gol Krallığı:

Şampiyonlar Ligi:

Gördüğünüz Gibi İnter bu sene tüm kupaları topladı ve banada bu sene avcumu yalamak düştüAma seneye intikamım acı olacak...

Yinede 2.lik iyi.Seneye kesinlikle şampiyonluk bekliyoruz...

Bianchi Villareal'de!

Daha önce Roma'dan Cisse'yi renklerine katan Villareal şimdide Bianchiyle sözleşme imzaladı.

ŞOK!Klose Roma'da!

Ve Roma bombayı patlattı.Alman golcü Klose Roma'ya imzayı attı.

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri