tekinin sınavı var..
teki de kaybettikçe istifa edecem diyip duruyor.
bu kariyer de bitiyor![]()
tekinin sınavı var..
teki de kaybettikçe istifa edecem diyip duruyor.
bu kariyer de bitiyor![]()
Transferimi bitirmeme izin vermeyenler sağolsun.
Haahahaha
Sol bek yüzünden bıraktın yani![]()
Ya başkasını alın dedin doğru..
Lütfen lafımı çarpıtma
aynen böle dedimatın o zaman beni oyundan başkasını alın
yav arkadaşlar o kdr emek var bu işin içinde..hemen bırakmamanızı tavsiye ediyorum..ayrıca Göktug nun ilerleyen haftalarda daha iyi olacagına da eminim...
Ya Emir zaten buradan sonra yok. Bir kişi eksilmişken bırakma vakti gelmiş olabilir. Belli de olmaz. Belki devam ederiz.
Ertuğrul seni bir gün alıcam elime sopayı girişeceğim sana !!!
Her ortak kariyerinde, sorun çıkıyor.Lütfen daha sakin ve anlayışlı ol !!!
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
guzel baslayan kariyerin boyle bitmesi uzucu
Tamam bitmemesi için çalışacağım.
Göktuğ ile de konuşup 3. kişiyi de bulruz inşallah.
Ka-ri-yer
De-vam
E-de-dek !
HADI BAKALIm basarılar tekrar![]()
Devre arasında büyük bir takas olabilir. Bekleyin.....
Portsmouth Wigan deplasmanındaydı. Üstünlüğü sağladılar ama koruyamadılar. Ardından berbaerlik ve 1 puana razı oldular. John Utaka bu takımın yükünü sırtlayan isim olmaya devam ediyor.
Utaka - Maçın Adamı
Boro evinde büyük bir sürprize imza attı. Şampiyonluğun en büyük adayı Chelsea karşısında şiir gibi futbol oynadılar. Robbie Keane inanılmaz goller kaçırdı. Cech'in yıldızlarşıtı ikinci ayrıda oyuna giren Hugo Rodallega, Keane'nin vuruşunda seken topu dar açıdan düzgün bir vuruşla ağlara yolladı ve Boro 3 puanı söküp alan taraf oldu, Riverside'da!..
Keane - Maçın Adamı
Tottenham, ligin flaş transferlini yapan City deplasmanındaydı. İlk yarı çok üstündüler ancak ikinci yarı aklı başına gelen Man City, Petrov'un uzaktan şutları ile zafere ulaştı. Man City'de Bianchi'nin forma şansı bulamayışı haftalardır dikkat çekiyor.
Petrov - Maçın Adamı
Boro gzl galibyet almış...
Portsmouth başında ilk maçımı 5. hafta yaptım.Takım taktiğimle dinamo gibi işliyor.Hugo koyacak maçları.
Başarılar hepinize.Boro'nun Chelsea galibiyeti güzel olmuş..
boro boro şampiyon olucak gibi herhalde![]()
Emre'nin ilk maçı Carling Cup.. 5. hafta değil
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
5. hafta maçlarının hepsi 2-1 bitti
Sadece Tottenham kazanabildi..
Puan Durumu:
Portsmouth genel olarak bizim gerimizden geliyor maçlarda
Boro ve Tottenham iyi gidiyor... Pompeys düzelecektir... Puan durumunda Boro en üstte öyle bitmesini de diliyorum![]()
chelsea nerde ya ölevalla porsmouth a şans veremiyorum ben yeni bi fm oyuncusuyum chelsea ile oynuyorum o yüzden
büyük takımları saymazsak beni en çok zorlayan westham ve tottenham. tottenham transferlerine baktım fena değil. bişi yaparsa o yapar. boro da ilk 7 yi zorlar. güzel bi kariyer olmuş. merakla izliyorum
![]()
Bu CHELSEA'yi anca ben adam ederim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yok abi o Chelsea adam olacka.
Ertuğrul Hoca gelisnd e yensin diye bekliyordu José![]()
Benim takımın başında olduğum maçı hala yayımlamamış Hugo.Ben 5. hafta sanıyordum ama 6. hafta ilk maçımı yaptım Sunderland karşısında.
Resimde 5. hafta dediniz ama ss'de Portsmouth 4 maç yapmış gözüküyor?![]()
Portsmouth bir maç geriden geliyor demek ki
Neyse arada kaynadı. Emre'nın ısrarla lig maçı dediği Sunderland karşılaşması KUPA MAÇIDIR
Onu da ilerde ekleyeceğiz..
İlk lig maçımda Tottenham karşısındaOnu da aldım
kariyerinizi ilgi ve heyecanla takip ediorum.benim faworım ertuğrul lu middlesbrough.
Ama tottenhamdan da lig 3. ile 7. liği arası gibi bi başarı bekliorum...Unutmayalım ki premier lig dünyanın en iyi ligi...