İyiki Fenerli bir oyuncu alınmadı. Şimdi burada Tümer olsa takım daha kötü durumdaydı. Lütfen ben bir Fenerli olarak bu yorumlara üzülüyorum.
İyiki Fenerli bir oyuncu alınmadı. Şimdi burada Tümer olsa takım daha kötü durumdaydı. Lütfen ben bir Fenerli olarak bu yorumlara üzülüyorum.
H.Şükür ayakta duramıyor yahu topa vurcak mecali yok hala 11de..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Öyle bir yazıyorsunuz ki Rize'den de Malatya'dan da Konya'dan da yok. Şimdi Konyalılar burada tartışmamı çıkartsın.
hakan guzel oynuyor yas durumuna ragmen ama sabrinin ismini spikerin isminden duyamiyorum sorun o
ben saçmalamıyom maç ortada siz GS li gözlüğünüz çıkartın bunca zamandır hakan şükür ü bekleyen halil in oynadında neler yaptığını gördük H.Şükür kötü oynuyor..
2 yari basladi hadi bakalim ayaklari duz bassin hakan sukur spekulasyonlarinada tek cevabim maci duzgun izlemeleri ayakta duramiyorsa o sutu nasil vurdu nasil kaleci son anda cikardi
Ersun zamanında Hakan yoktu. Fenerlisinden, Galatsaraylısına herkes Hakan oynasın diyordu. Şimdi oynuyor Hakan oynamasın diyorsunuz. Hakan tek bir iş yapıyor. Hakan'ı en az iki oyuncu tutuyor. Buda takımda bir oyuncu boş kalması anlamına geliyor.
Hakan'a 4 gol attıgı moldova macından once de boyle deniyordu.Hakan Kraldır kulagını tıkar ve golunu atar!!
Halil de iyi oynamıyor ki Fırat.. Vurduğu top şansının da yardımı ile gol oldu sonuçta, sahadaki hiç bir oyuncu süper oynamıyor.. Maç başlamadan başlıyor Hakan Şükür yorumları..
ben o zamanda oynamasın diyodum... olay h.şükür değil 36 yaşına gelmiş faydalı olamayan bir futbolcunun illa diğerlerinin yerine 11de olması..
dikkat edin h.şükür sadece bir noktada duruyor adam da haklı yaşlı koşamıyor orta sahaya felan...
Tuncayinda cikmasi lazim
Hakan'ı bi kenara bırakalım ya Sabri ya Servet ? bunlar formayı hak ediyor di mi
Bir tane kafa topu geldi, ona vuramadı ve diğer pozisyonda şık bir vuruş yaparak gol attı.Bunu Hakan yapamayacak mıydı yani?
Tuncay kötü servet canlı bomba hadi hayırlısı
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Zidane ile h.şükür ü karşılaştırdın ya pes yani![]()
Futbol'un yaşla alakası yok. İnsanın içinde enerji devam ediyorsa oynamalıdır. Zidane'da 36 yaşında Fransa Milli takımda oynuyordu.
Ah bee çizgiden çıkardılar
hakan sukur atak yaptirdi gokdenizin vurdugu topta boylemi ayakta duramiyor tuncay zaten sol acik oynuyor dedigin gibi solda iyi olur ama 20 dakka icinde bunu deneyip faydasini goremezsek bence cikmasi sart olur
Tuncay solda faydalı olabilir.Ayhan ortada iyi performans sergiliyor.Servet ve Sabri ortalama oynuyor.
Emre iyi bence
said defanslari maltanin cok disiplinli
Hakan Şükür'ün çıkardığı pası hep beraber izledik.Ayakta duramıyor değil mi?
servet resmen ayakta uyuyor ve maci izliyor
Sizler söylediğinizi inkar ediyorsunuz arkadaşlar.Ayakta duramıyor diyorsunuz, adam oyununu oynayınca da yapacağı herşeyi sayamayız diyorsunuz.Pes vallahi.![]()