Originally Posted by
makalele81
Burdaki üslubumda bir yanlışlık yok.Laf oyunlarıyla kaybedecek zamanımda yok,bu kadar yetenekliysen laf oyunlarında kimseyi bekleme özeline sen ver startı insanlar devam etsin.
Benim hoşuma gitmeyen birşey varsa bunu uzayda bile dile getiririm ben,kuralsa kuraldır,kuralları koyarsınız insanlar eleştirir,yanlışsa doğruyu bulursunuz,doğruysa yanlışları söyleyenlere doğruyu gösterirsiniz.
Farklı amaçlar falan gütmüyorum,kesin hükümlü konusup insanları yaftalayan bir tavrın var,ben diyormuyum sana bu sitede bulunma amacın farklı diye?
Bende bu sitenin bir üyesiyim ve kurallar dahilinde istediğim şekilde istediğim konuya yazar,sıkıntımı yada beğenimi dile getiririm.Benim amacımın farklı olduğunu düşünüyorsan geçen sene RESMİ ARAŞTIRMA eldeğiştirmeden önce yazdığım yazılara bir gözat istersen,yöneticisi olduğun sitede mevcut bunlar.
Anlamıyorum böyle konuşup nasıl saygı duyuyorum diyebiliyorsun hala yada duyarım diyebiliyorsun?
Siteden atıp,banlamak kolay olanı,önemli olan neden bu olayların ve tavırların neden buraya geldiğinin öğrenilmesi.Yeni bir eklenti çıkarırsınız,beğenirim,teşekkür ederim,eksikleri avrsa inceler söyler,yardımcı olmaya çalışırım ama benim görüşlerime ters birşey meydana gelirse bunuda söylerim.Forumların kuruluş amacı bilgi paylaşımı ve elit ortamlar yaratmaktır.Laf oyunları yapıp ebe-sobe oynamak değil.
İkili tartışmaya girmek istemiyorum çünkü buna gerek yok ama karşınızdakini yaftalama isteğiniz devam ettiği sürece bende cevap vermeye devam edeceğim şüpheniz olmasın.