Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon
121 ile 150 arası toplam 168 sonuç

Konu: 6.Hafta Bursaspor-Fenerbahçe

Nesil
    2006

G.Antep maçından sonra en iyi performansımızı gösterdik. Tabii bu bir ölçü olmaması gerekiyor. Sonuçta fazla pozisyon bulan ve rakibe hükmeden Fenerbahçe yoktu.

Inter maçından hiçbir eser yoktu. Bu yüzden Fenerbahçe'nin artık rakiplere göre oynadığı kanısındayım. Eğer karşı taraf Inter gibi Avrupa basının gündemine gelen bir takımsa rakibi ciddiye alıyorlar.

Fenerbahçe oyuncuları pazarlayıcı bir futbol oynuyor. Çünkü Avrupada oynarlarsa kendilerii daha iyi pazarlayıp Avrupa'ya gidebilirler. Ama Türkiyede 34 maçta iyi oynarsan yerinden sekmiş gibi göstermiş olursun. Bu yüzden oyuncualrdan isteksizlik vardı.

Puan kayıplarımıza artık tehammül yok. Kaybede kaybede zirveden uzaklaşıyoruz. Bundan sonra uzun süreli bir galibiyet serisi yakalamalıyız. Eğer yakalayamassak gittikçe zorlaşan bir şampiyonluk yarışına gireceğiz

Defansımız Inter maçında kahraman kesilirken bu maçta öyle pozisyonlar vardı ki Inter yakalasaydı fark yerdik. Bu takımı anlamak artık mümkün değil...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

en iyi performans mı. fenerin ilk yarı şutu yoktu.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    en iyi performans mı. fenerin ilk yarı şutu yoktu.
    Lig için Antepten sonra, Belediye önünde dağıl, Oftaş ve Rize'ye söylemeye gerek yok. Sivasta Carlos vurdu gol gerisi yok... Ligde en azından en az sıkılarak izlediğim maçtı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig artık bitti bizim için.Avrupaya asılmamız lazım artık.

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    28 hafta var, 28x3=84 puan demektir, Galatasaray ile puan farkınız 7 sanırsam, nasıl lig bitti anlamadım?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Eray Dengiz View Post
    28 hafta var, 28x3=84 puan demektir, Galatasaray ile puan farkınız 7 sanırsam, nasıl lig bitti anlamadım?
    Bana göre bitti lig.Avrupa kupalarına katılırsak bu sene o bile başarıdır bizim için.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Duyduğum kadarıyla Bursa daha çok haketmiş kazanmayı.İki takıma da tebrikler...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Başarırız rahat olun
    ufak bi tepik gerekiyor..arka tarafa
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bende bu sene şampiyonluk şansımızı az görüyorum tabikide 3 favoriden biriyiz ama bu sene bu şansımız diğer 2 takımdan daha az

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İsmail Güldüren insan olmadığını bu maçtada gösterdi önce insan olsun ondan sonra futbolcu olur

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Alex'de bir posizyon sonucu hakemi yiyecekti resmen yaa

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Murat Özdemir View Post
    Semih'in attığı gol galiba ofsayt.Ligtv çizgiyi çizdive ofsayt.

Maçı izlerken de söylemiştim...

Erman Hoca Fenerbahçe'nin attığı golde ise Semih'in ofsayt pozisyonunda olduğunu söyledi. Lig TV'nin özel analiz sisteminde de Semih'in 33 cm ofsaytta olduğu görüldü.

ligtv.com.tr ( Maraton Canlı Yayın )

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Fenerbahce ucuz kurtuldu.1 puana dua etmeliler.

Bursanin verilmeyen net bir penaltisi vardi + Fenerbahce`nin golü net ofsaytti.

Insallah Bursaspor baskani maci tekrar ettirmeye calismaz

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Mehmet Demirkol'un çok iyi bir gözlemi var.Dün Stadyum'da dinledim.Dinlemeyenler için anlatayım.Diyorki Fenerbahçe İNter karşısında tarihinin en iyi oyunlarından birini oynamasına rağmen aynı takım nasıl olurda TSL'de küçük takımlara karşı bu kadar puan kaybeder? Cevabı gayet basit.Tsl'deki takımlar Fenerbahçe'yi bozuyor.Sert oynuyorlar,pres yapıyorlar,Fenerbahçe'ye adam gibi top yaptırmıyorlar.Bu da Fenerbahçe'yi aşırı şekilde bozuyor.Hele Bursa dün ilk yarı ön tarafta baskı yapınca Fenerbahçe adam akıllı çıkamadı bile.Umarım farkı anlamışsınızdır.İNter maçından sonra anlatmak istediğim buydu.Böyle rahat top oynayabileceği maçlarda iyi performans gösterir Fenerbahçe.Heleki kendisini ne hücumda ne de savunmada adam akıllı rahatsız etmeyen İnter gibi takımlar karşısında şov yapar.Bundan dolayı Fenerbahçe derbi maçlarda bir nebze daha iyi oynuyor.Derbilerde karşı takımda kendisi gibi oynamaya çalıştığı için..

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Bursanin verilmeyen net bir penaltisi vardi + Fenerbahce`nin golü net ofsaytti.

Insallah Bursaspor baskani maci tekrar ettirmeye calismaz
    Şaka yaptığını bildiğimden ciddi olaraktan cevap vermicem Baran.

Ofsayt pozisyonuda öyle kritikki orada pozisyon hakemin takdirine kalmış bir şey artık.Ama penaltı pozisyonu net.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Yediler yine Bursasporun hakkini. Herve Tum ne bicim oyuncusu öyle yau.. adam ayi gibi. Fenerbahce iyi kurtuldu. Insallah gelecek avrupa maclarinda Inter macindaki gibi oynarlar

Nesil
    2006

Fenerbahçe'nin penaltısı tekrar verilmedi. İsmail aynı sevgilisene arkadan sarıldığı gibi F.Bahçe'!i futbolcuya sarıldı. Hatta örnek olarak iki gün önce ki Barça - Sevilla maçında verilen penaltı ile aynı pozisyondu.

Nesil
    2006

Bana göre değildi. Fenerbahçe son dakikalarda etkili bir oyun sergiledi. Ama ne yazıkki son saniye Tum kendini numaradan yere atıp oyunu soğutmayı başardı. Bunlara engellemek için İngilteredeki kural getirilmeli.

Nesil
    2006

Tum top dışarı çıktıktan bir kaç saniye sonra ayağa kalktı. Tek Tum değil bu Türk futbolunda olan bir sorun bana göre. Tek Bursa yapmıyor her takım yapıyor. Bunu engellemek lazım. Zaten hakemi anlamadım bile İsmail ve Egemen Fenerbahçelileri sakatlamaktan başka bişey yapmadı. Bülent Korkmaz kendisi gibi iki oyuncu yetiştirmiş. Hakem bunlara göz yumdu. Ulusoy istifa...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Batuhan Kezman örneğide söylediğinle alakalı

Maçın hakkı BURSA'nındı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Fener bildiğimiz Fener.Avrupa'da coş.Ligde boş.Fener Avrupa'ya daha önem veriyor.Eğer böyle giderse bir dahaki sezon için planlara şimdiden başlamalılar.Tebrikler Bursa.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Fener bildiğimiz Fener.Avrupa'da coş.Ligde boş.Fener Avrupa'ya daha önem veriyor.Eğer böyle giderse bir dahaki sezon için planlara şimdiden başlamalılar.Tebrikler Bursa.
    Ben sana katılmıyorum.Bizim bildiğimiz Fenerbahçe avrupa da kötü olurdu Türkiye'de iyi olurdu.Ama ben bu haftaya baktığımda bunun tam tersini gördüm.Bence Fenerbahçe'nin bu kadrosu her 2 kulvara da yetecek güçte.Ama hernedense bir konsantre eksikliği var.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Maçın hakkı nasıl Bursa'nın olabiliyor anlamadım orta sahada geçen birmaçtı iki tarafta pozisyon bulamadı.İki tarafıda hakem hataları etkiledi maçın hakkı beraberlikti.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Ben sana katılmıyorum.Bizim bildiğimiz Fenerbahçe avrupa da kötü olurdu Türkiye'de iyi olurdu.Ama ben bu haftaya baktığımda bunun tam tersini gördüm.Bence Fenerbahçe'nin bu kadrosu her 2 kulvara da yetecek güçte.Ama hernedense bir konsantre eksikliği var.
    ''Fener Avrupa'da farklı oynar''diyor herkes ama.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Volkanın yaptıgı net penaltı kimseylede tartısmam..Sinan Topu cekiyor volkan hem kontolsüz giriyor hemde kolunu rakibinin önüne koyuyor net penaltı...

Quote Originally Posted by fenerbahce_1907 View Post
    Lige asılmassanız seneye intertotoya gidersiniz..Avrupada devamlılıgımız olsun diyorsanız lige asılmanız lazım..Busene grubtan cıktınız seneye gidemediniz işte o büyük kayıptır..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilmem ben kendi gördüklerimi söylüyorum valla.Benim bildiğim Fener tr ligine asılır avrupayı pek ciddiye almazdı.Ama yaptığı transferler avrupa başarısı gerektirdiği için artık avrupada derece yapmaları gerekiyor.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Dün geceselcuk yulanın bir sözüne gıcık kaptım..Dedilerki liderle 7 puan fark var dediler oda dediki manisa ile gecensene 7 puan fark vardı dedi..Ya anlamadıgım ozamanki lider manisa şimdiki lider galatasaray yani o kadar kolay degıl gecensene manisayı gördük..Küme düsüyordu...Selcuk yula diger takımları kücük gördü..

Selcuk yulanın şu sözü cok iyi idi ama eger lige asılmassan avrupa kupalarına gidemessin türkiye ligide önemli falan dedi..Önemli olan avrupada devamlılıgn olması dedi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tabii ki önce türkiye ligi.Sonuçta ligimiz sayesinde avrupaya gidiyoruz.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Volkanın yaptıgı net penaltı kimseylede tartısmam..Sinan Topu cekiyor volkan hem kontolsüz giriyor hemde kolunu rakibinin önüne koyuyor net penaltı...

Lige asılmassanız seneye intertotoya gidersiniz..Avrupada devamlılıgımız olsun diyorsanız lige asılmanız lazım..Busene grubtan cıktınız seneye gidemediniz işte o büyük kayıptır..

Semihe yapılan sence penaltı değil miydi?

Bu söz daha bu sene cikti Aygüncüm.Fenerbahce`nin eskiden ligde iyi oynayipta,Avrupada kötü oynadigini hepimiz biliyoruz.Ama bu sene Zico`nun taktigi Ridvan Dilmenin deyisiyle tam bir Avrupa taktigi.Bu taktikle Fenerbahce Avrupada basarili olur,ama ligde basarili olamazzz.Ligde Fenerbahce kapanan takimlara karsi tek forvetle oynadigi icin basarisiz olur,ama Avrupada kapanan takim olmadigi icin basarili olur,iyi futbol oynar.

Ama Fenerbahce büyük bir hata yapiyor,bunu simdi anlamiyor Zico.Avrupa`dan elenip,Türkiye Ligine bir dönsünler,ozaman seneye gidebilecek bir kupa göreceklermi orasini Allah bilir

Nesil
    2006

Volkan'ın yaptığı penaltı diyorlar gülüyorum. Sinan'ın bir ayağı yere değiyor. Diğer takılıp düşüyor. İstese o pozisyondan rahatça kurtulabilir. Ama o kolayı şeçip kendini yere atıyor. Bana göre Hakemi aldatmaktır. Zaten bunu bırakın hiçbir spor programı bu pozisyona penaltı bile demedi....

Sayfa 5 / 6 İlkİlk ... 3456 SonSon

Mesaj Yetkileri