Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 134 arası toplam 134 sonuç

Konu: Mafya - Sir Gürbüz İnce Çizgisi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bu FA CUP maçı final maçı değildi, sadece tur atladım. Sıradaki rakibim Sheffield.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

doğru yaa final değilmiş.ama öyle bi anlatmışsın ki final heycanı katmışsın

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

LİVERPOOL ÇEYREK FİNALDE!!!

Lille takımını ikinci maçta 2-0'la geçen Liverpool çeyrek finalde yine bir İngiliz takımı olan Chelsea ile eşleşti. Artık kolay takım olmadığı için bu zorlu kura Liverpool taraftarlarını pek de endişelendirmişe benzemiyor.

FA CUP'TA, LİVERPOOL YARI FİNALDE!!!

Çeyrek finalde Sheffield United'ı 3-0'la geçen Liverpool, çok ilginçtir, bu kupada da Chelsea ile eşleşti. Birkaç hafta içinde bu iki takım birbiriyle tam 3 maç yapacak ve maçların bol gollü geçeceği aşikar.

FLASH! FLASH! FLASH! LİVERPOOL GOURCUFF'UN PEŞİNDE!!!

Liverpool sağ kanattaki boşluğu Fransa'nın yeni yıldızı Gourcuff ile kapatmayı hedefliyor ancak Gourcuff'un talibi oldukça fazla. Gourcuff anlaşılan sezon sonunda Milan'dan ayrılacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Kastamonu

chelsea faicası

Nesil
    2006
    Yer
    -

GOURCUFF yapma be abi bu adam fos ben hep denerim ama boş çıkıyor. Çook adam var piyasada.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by canavar20 View Post
    GOURCUFF yapma be abi bu adam fos ben hep denerim ama boş çıkıyor. Çook adam var piyasada.
    Ben Atletico Madrid kariyerimde Gourcuff'u almıştım. Bir sezonda 29 asist yapmıştı ve sezon bitmemişti daha ama kayıtlı oyunum bozulunca devam edemedim. Fos olmadığı gibi bir "yıldız adayı" o... Senin şanssızlığınmış kendini geliştirememesi. Başlarda 1-2 sezon çok iyi oynamıyor ama 3. sezon seni şampiyon bile yapabiliyor. Galiba bekleyemedin sen. Ama zaten akamıyorum. Milan 42 milyon YTL istiyor. Biraz inseydi alırdım da. Üstüne 3 oyuncu veriyorum vermiyorlar yahu. Bu FM 2007'de takas olayı pek olmuyor. Üstelik 24 yaş altı yıldızları veriyorum ama nafile.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Ewet Takas Olayı Hiç Olmuyor Neredeyse..
    Gourcuff Iyi Transfer olurdu

Sana önerim Jonathan de Guzman... Of. orta saha, Orta saha, Orta saha sağ ve Of. orta saha sağda oynuyor. Hücum özellikleri çok iyi, skora katkı yapıyor. Bence çok yararlı bir transfer olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ayağı iyileşip sağlığına kavuşan deniz burak gourcuff u biz alacağız gerekirse fener gibi kulübede bekletirim ama emraha yar etmem onu dedi zaten bi yarinede sahip çıkamıyo kızı kaçırıp gidio millet. Emrahta bi kızı kurtaramadı da gourcuff u mu kurtaracak elimden dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Bastıracan parayı alacan takas edeceğine o takas edeceğin oyuncuyu sat

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by denizburak View Post
    Bastıracan parayı alacan takas edeceğine o takas edeceğin oyuncuyu sat
    Satmaya ucuza gider ya. Bir de Luis Garcia ile Bellamy'yi satamıyorum nedense. Bu Luis Garcia, Fernando Torres ile + para karşılığında takas edildi bu sene gerçekte ama oyunda öyle olmuyor malesef.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pek Sayın Sir Emrah Gürbüz, kaç gündür merakla beklemekteyiz. Neden yazmıyorsunuz?
    Yoksa mafya yazmanıza engel mi oluyor?

iyi transferler yapabilsen takim cok daha iyi olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

İkinci kayıtlı oyun faciası nedeniyle kariyerimiz son bulmuştur. FM 2007 beni sevmedi. Benim kariyer yapmamı istemiyor. Bu sorunların FM 2008'de yaşanmaması dileğiyle. Kariyerime destek olan ve onu okuyan arkadaşlara teşekkür ediyorum. 1 Temmuz 2008'e kadar hiçbir takımı çalıştırmayacağım, tatil için bir süre futboldan uzak kalacağım.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri