Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 140 arası toplam 140 sonuç

Konu: Fm 2008 - 75 Ytl

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Arkadaşlar FM 2008 İstanbulda çıkmıştır satışa. Fiyatları nasıl..
    İstanbulda çıkmıştır derken mağzalarda mı D&R,TEKNOSA,DARTY e gelmişmidir istinye park a gidip almayı düşünüyorum cevahirde geçen hafta baktım yoktu

ben istanbulda hiçbir yerde gormedim ama nette bir hafta daha geçikecek diye bir yzaı okumustum

Bu arada ARAL İTH. yine oyunun satışa çıkacagının bir süre daha uzadıgını yazmış. Yazık kocaman bir firma 26sinda çıkaca diyor,hiç bir aksaklık yok diyor.Şimdi utanmadan birde oyun yine geçicek diyorlar.Yazık bu Türkiyenin bu hallere düşmesine...

Bu yüzden çoğu yerdede göremezsiniz,sonuçta dağıtıcı firma aral...
    bunlar böle yapıo insanları zorla korsana teşvik ediyolar türkiyede insanlar işlerini doğru yapsa bu kadar geri kalmazdık avrupaya göre

Haydaa ...! Yine mi gecikecek satışa çıkış süresi.Neyse elinde sonunda çıksında ona da razıyım .

Bu arada ARAL İTH. yine oyunun satışa çıkacagının bir süre daha uzadıgını yazmış. Yazık kocaman bir firma 26sinda çıkaca diyor,hiç bir aksaklık yok diyor.Şimdi utanmadan birde oyun yine geçicek diyorlar.Yazık bu Türkiyenin bu hallere düşmesine...

Bu yüzden çoğu yerdede göremezsiniz,sonuçta dağıtıcı firma aral...
    Daha önceki yazılarımdada aralla bu işin(orjinal satımın çoğaltılması)yürümeyeceğini söylemiştim.Olmadı ben bir şirket kurucağım artık

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by sardokar View Post
    Daha önceki yazılarımdada aralla bu işin(orjinal satımın çoğaltılması)yürümeyeceğini söylemiştim.Olmadı ben bir şirket kurucağım artık
    abi kurda kurtulalım artık...turksportal ailesine iskonto yaparsın demi...

ayıpsın size yapmayacamda kime yapacam

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Çok pahaLı ya.Avrupadan 40 YTL e aLdık.40 nere 75 nereye.Farka bakarmısın.Bizim üLkemizde ki vergiLer oLdukça doğaLda bir nevi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

o ülkelerdede vergi var ama onlarda bizden ucuz.Sadece uk veya amerikayı kastetmiyorum avrupanın birçok ülkesinde bizden ucuz!

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

bizde ki vergi farkı gümrük vergisinden kaynaklanıyor...yoksa diğer vergiler hemen hemen aynı...

Nesil
    2006

http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetai...=0000000238870

67.50 YTL ile alabilrisiniz. Taksit imkanı vardır. Aral Game'den daha ucuz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1 Aya kalmaz bence biraz daha düşer.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006

Neden düz değil küsürat var ki fiyatta, kargoda dahilmi bu fiyata...
    D&R şiketi İnternet üstünden sattığı ürünleri daha ucuza satıyor. Nedenini bilmiyorum ama Kargo 50 YTL üstündeki alışverişlerde ücretsiz.

arkadaşlar.. ben burayı okumadan bir halt işledim. weblebi.com da sipariş verdim 78 kusur milyona.. parası önemli değilde orjinalli değilse yanarım valla.. 2 gun içerisinde posta geldi henuz almadım. yarın inş alıcam inş. da orjinaldir.. ben daha önce orjinal fm almammıştım.. nasıl anlarım ilk bakışta orjinal olup olmadığını.. yardımcı olursanız sevinirim..

Nesil
    2006

CD Kabı ile gelir, yani orjinal DVD Kapları görmüşündür onun gibi olur, içini açtığında sol tarafta Türkçe anlatım kalvuzu olması gerekir. Ve aldığın cd'nin üstünde oyunun resmi olur, sponsorların logosu vs...

Teşekkurler...inş. orjinaldir..

arkadaşlar nereden alabilrim acaba orjinal fm 2008 i ? ithal eden bir firma war mı

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

D&R a baktın mı?

malesef ya orda yok bulamadım

Nesil
    2006

Sallamıyorum. Ben duyduğumu yazıyorum...

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri