ben istanbulda hiçbir yerde gormedim ama nette bir hafta daha geçikecek diye bir yzaı okumustum![]()
Haydaa ...! Yine mi gecikecek satışa çıkış süresi.Neyse elinde sonunda çıksında ona da razıyım .![]()
ayıpsın size yapmayacamda kime yapacam![]()
Çok pahaLı ya.Avrupadan 40 YTL e aLdık.40 nere 75 nereye.Farka bakarmısın.Bizim üLkemizde ki vergiLer oLdukça doğaLda bir nevi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
o ülkelerdede vergi var ama onlarda bizden ucuz.Sadece uk veya amerikayı kastetmiyorum avrupanın birçok ülkesinde bizden ucuz!
bizde ki vergi farkı gümrük vergisinden kaynaklanıyor...yoksa diğer vergiler hemen hemen aynı...
http://www.dr.com.tr/FO/ProductDetai...=0000000238870
67.50 YTL ile alabilrisiniz. Taksit imkanı vardır. Aral Game'den daha ucuz.
1 Aya kalmaz bence biraz daha düşer.
FM Gazetesi
arkadaşlar.. ben burayı okumadan bir halt işledim. weblebi.com da sipariş verdim 78 kusur milyona.. parası önemli değilde orjinalli değilse yanarım valla.. 2 gun içerisinde posta geldi henuz almadım. yarın inş alıcam inş. da orjinaldir.. ben daha önce orjinal fm almammıştım.. nasıl anlarım ilk bakışta orjinal olup olmadığını.. yardımcı olursanız sevinirim..
CD Kabı ile gelir, yani orjinal DVD Kapları görmüşündür onun gibi olur, içini açtığında sol tarafta Türkçe anlatım kalvuzu olması gerekir. Ve aldığın cd'nin üstünde oyunun resmi olur, sponsorların logosu vs...
Teşekkurler...inş. orjinaldir..
arkadaşlar nereden alabilrim acaba orjinal fm 2008 i ? ithal eden bir firma war mı
D&R a baktın mı?
malesef ya orda yok bulamadım
Sallamıyorum. Ben duyduğumu yazıyorum...