The Big Bang Theory dizisinde Sheldon'ın şaka yaptıktan sonra kullandığı "aha yakalım" gibisinden bir anlama gelen sözcük.
The Big Bang Theory dizisinde Sheldon'ın şaka yaptıktan sonra kullandığı "aha yakalım" gibisinden bir anlama gelen sözcük.
Last edited by Oghuse : 21.Nisan.2010 at 23:38
Sekopej nickinin Skopje ile bir ilgisi olup olmadığını açıklasın.
Serkan'ın Seko'su Peyzaj'ın Pej'i işte![]()
Peyzaj'ın tam olarak neresinde "pej"?
Baştan ikisi sondan biri.
Kardeşim forumdaki nickinizin diyor, Serkan'ın nickinin demiyor ki, size ne benimkinden.
Skopje ile alakası yok, ben kafkaslardanım, diğer taraftan.
Serkan Peyzaj, bunları aralarında değerlendirince olur Sekopej, ha olmadı mı? Olsa da koydum, olmasa da.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
1502005
ne demek bu Emre abi hep merak etmişimdir
benim nickimin anlamı da sırpça karabasan demek. Raptede şu anlık kullandığım isim bu, ilerde belki değişir ama bilemem![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
1502005 tarih işte![]()
2. ay ile 2005'i birleştirmiş herhalde
15.02.2005
Benden başka herkes biliyormuş bir Taylan bilmiyormuş o da öğrenmiş olmuş.![]()
O tarih ilk yürümeye başladığı tarihBaya bir büyük yaşta başlamış yürümeye ondan öyle yaptı onu
![]()
Aslında bugüne kadar olan sevgililerinin sayısı o. 1,502,005![]()
Karabük:İl ismi
Kral:Bir ülkeyi yöneten kişinin mevkii ismi
Baya açık oldu kanımca TDK sözlüğünden bulmuş gibi![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ozaniel= Ozan + İstanbul Erkek Lisesi
Ne tarihi o tarihse nasıl bir tarih o açıklasın![]()
LaigLeNoiR : Fransızca Kara Kartal anlamına geliyordu.
Yeni nickimi anlatmaya gerek yok heralde![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Estranged vakti zamaninda Guns N Roses grubunun, Slash' in solosu ile gitarini costurdugu, klibinde solistinin geminin guvertesinden acik denizde atlayip derinlerde yunuslarla yuzdugu 7 kusur dakikalik bi resitalidir benim icin. Bundan esinlenerek nick i aldigini zannetmistim. Guzel bi lakap bence![]()
Daha bu konuyu yeni gördüm yahu
Soyadım : Limon = "Lim10"
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Yazmama gerek yok sanırım. Paolo Di Canio'nun oyun tarzını, sahadaki hal ve hareketlerini beğenirdim. İsim değişikliği yapılırken de aklıma ilk bu geldi.
Last edited by di canio : 03.Mayıs.2010 at 03:43
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Yukarıda Street Fighter demişim de yanlış olmuş, Mortal Kombat yapalım biz onu.Mortal Kombat'ta hiç enerjiniz azalmadan round'u alırsanız Flawless Victory diyor, işte ispatı :
http://www.youtube.com/watch?v=9JvR9W76MjU
17 Yıldır yaşadığım yer![]()
Ne güldüm yahuaynen öyle yaptım.ayrıca klip de benim için Radiohead'in bir şarkısından sonra en anlamlı kiliptir.
Estranged'in yeri bende oldum olası ayrıdır. Müziğe ilk adımım,Guns N' Roses'a ilk adımım,bu çevreye ve birçok ortama ilk adımım Estranged'in introsundaki solo sayesinde oldu.Hem kelimenin anlamından hem de şarkının benim için öneminden yola çıkarak bu nicki almayı uygun gördüm
Kelime anlamı,bir kişinin bir şahıstan, olaydan veya varlıktan soğutulması.