walla benimki bozulmadı szide sorun vardır..
walla benimki bozulmadı szide sorun vardır..
Arkadaslar Nasil Indircez Cok Karisik Yok Premiummus Bilmem Beymis.lutfen Anlatin.
arkadaşlar ben size bi şey söylüycem ama inanıp inanmamak size kalmış ben bu oyunu internette ve evde oynuyorum okullar açılınca benim peder bilgisayarı köye götürüyo eh işte ben de arada sırada gidip köyde oynarım bu oyunu bir gün benim mp3'e internette oynadığım fm 006 juventus save dosyasını attım gittim köye o mp3'ten juventus dosyasını benim bilgisayara attığımda save dosyası 73 mbtan 30lu mblara inmişti gözlerime inanamamıştım eğer mp3'ü olan varsa mutlaka denesin benimkinde nasıl oldu anlayamadım ama oldu işte oyun çok hızlı çalışmaya başladı
Yöneticilerimize ve kurallarımıza saygılı olmayı bilmeyenler forumdan atılır
Dostum tavsiye ettiğin programı yükledim ve sayende kayıtlı dosyalarımı açamıyorum, hiçbirşekilde bu dosyalar açılmamakta sağol.![]()
ben scp'yi bulamadım sadece fm var
pardon şimdi buldum
benim savede gitti birader böle denemeden atmayın yaw yazık oldu onca emeğe...![]()
bende denedim dedikleri gibi olmuyor. Allahtan yedeklemiştim. bi yerlerde hatamı yapıyoruz. yardımcı olurmusunuz.
konuyu açan arkadaş hiç bir uyarı yapmamış üstüne üstlük sorunu olan arkadaşlarla ilgilenmemiş, olan milletin kayıtlı oyununa olmuş .neyse sizin de kulağınıza küpe olsun her gördüğünüzü indirip kullanmayın kullanacaksanız farklı bir klasörde yedekleyin.
vayy Güsel prog. Sağolun
Forumlarımıza birden fazla hesap ile kayıt olamazsınız
paylasim icin sagol hakikaten ise yaradi nerdeyse yaridan fazlasini sildi ve hizlandi.
tşklr![]()
![]()
link bozukk
saolasın da peki hangi sürüm gerekio?
Bu Program YÜzÜnden 2010 Yilinda Olduyum Oyun Gİttİ
Lİnk silinmiş...
gitmiş indiremedik
şu programı tekrar upload edemezmisiniz arkadaşlar???
abi indircektim de link ölmüş upload edebilcek olan war mı :S benim pc zaten yawaş çok ihtiyacım war bu programa ...
http://www.sendspace.com/file/a5lrhw
bu linkte tıklarsanız ulaşabilirsiniz ben indirdim
çok sağol kardeşim ...
abicim programı nasıl kullanıcaz yardımcı olur musun :S
abi bu link çalışmıyor başka bi yere upload yapabilirmisin
arkadaşlar üyelik gerektiriyor.
saoln beyler
Arkadaşlar ben FM 2007 yi edienemediğim için FM 2006 aldım. Ancak haliyle tüm bilgiler v.s eski. Sitedeki güncelleme dosyası rapid ten silinmiş acaba bana başka bir link verip yardım edebilecek bir arkadaş var mı?
linki yenileyebilir misin
işime yaramadı...oyuna gircem dosyayı bulamıyor nasıl kullanılacagını cok iyi biliyorum bu programın...fakat save game oyununuzu bozuyor haberiniz olsun...iyi çalışılmamış..
ben denedim güzelde oldu150 mblık save dosyamı 65 mb ta indirdi. Tek kötü tarafı el alışkanlığı olmuş oyuncunun geçmişine bakmak istediğimde bir boşluk görüyorum.. Kullanmakta çok kolay