Yalan olduk, hala şansımız var ama çıkabileceğimiz konusundaki umudumu kaybettim ben..
Yalan olduk, hala şansımız var ama çıkabileceğimiz konusundaki umudumu kaybettim ben..
a.wien panionosu en az 5:0 yenmesi lazim bizimle ayni puan ve ayni avarajda olmak icin ama bu cok zor gözüküyo.
Bu demek oluyoki samiyende wien le berabere bile kalsak gruptan ücüncü olarak cikariz avantajimiz daha iyi oldugu icin !
panionos 2 macida kazanmassa ama buda cok zor gözüküyo cünkü a.wien ve bordeaux la oynayacaklar.
Austria Wien'i Sami Yen'de ezeriz.. Panionios 2 maçta en fazla 4 puan alır, bizde 6 puanla gruptan çıkarız..
Austria Wien' e en az 3 atarız, rahat kazanıp üst turda yerimizi ayırtırız..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Wien`i eleyip,üst tura cikariz.Ama Kalli bu sistemle devam ederse,inatlarindan vazgecmezse,takimin önünde engel olmaya devam ederse birsey yapamayiz Uefada ..
bu haftaki maçlar aslında Galatasaray'n durumunu belirlicek... Bay geçiyor bu hafta GS Panionios ın maçı önemli puan kaybederse bu iş tamamdır... Çünkü Wien in bir amacı kalmadı son maçta rahat yener Galatasaray ..
Çıkar GS çıkar.
Panionnos-Bordeaux maçı(şifresiz)E2 kanalında..
Ben bu maçı izleyebilirim..Eger Yabancı kanaldanda bizimmaça bakıcam..Horbird direct8 sifresiz veriyor![]()
Tamam biz Austria Wien'i rahat yeneceğiz ama Yunan-Fransız işbirliği olmasın..
Paninios-Bordeux maçı nasıl olacak çok merak ediyorum açıkcası.Bakalım Bordeux as kadrosu ile çıkacak mı?
So what?
Saike
normal şartlarda paninios 3 puan alması çok zor ama başka şeyler olablir
Galatasaray-Wien maçısmart veriyor..
Şifresiz izlemek isteyenler; Hodbirtde Direct8 kanalını bulsun orası sifresiz veriyor
Panionios-Bordeaux maçı:Bu maç Saat 21:45 de E2 canlı veriyor...
Arkadaslar buyrun maçları hangi kanallar veriyor üstelik Frekanslarıda var
http://liveonsat.com/daily.php?start...&end_yyyy=2007
Ben galatasaray macını Direct8 de izleyecem..E2 dende Diger macı takip edicem![]()
Bordeaux takımı yedek kadro ile gidiyormuş Yunanistan'a artık durum açık ve net. Diploması ile turu kaybettiğimizi söylebilirim. Keşke spor'a bu tip davranışlar olmasa. Zaten Panionios evinde Panatinaikos'un asıl 11'ini yendi. Bordeaux'un büyük ihtimalle yedeklerini ne yazıkki yenecektir.
Bordeaux Giden kadrosu buyrun
Olimpa = 0 Mac
Valverde = 2 Mac
________________Defans______________
Brégerie = 2 Mac
Jemmali = 10 Mac 2 Assist
Marange = 9 Mac 2 Assist
Trémoulinas = 7 Mac
Ecuele = 0 Mac
_______________Orta Saha____________
Ducasse = 9 Mac 1 Gol
Lavie = 0 Mac
Moimbé = 0 Mac
Jussiê = 17 Mac 4 Gol 3 Assist
Traoré = 0 Mac
________________Forvet_______________
Cavenaghi = 9 Mac 3 Gol
Obertan = 16 Mac 1 Gol 2 Assist
Perea = 0 Mac
-----------------------Valverde--------------------
Jemmali-----Bregerie---Marange---Trémoulinas
------------------------Ducasse--------------------
-----------------Lavie-----------Moimbe----------
-------------------------Jussie---------------------
------------Cavenaghi---------Obertan-----------
Yani fena kadro degil istekli olucagini düsünürsek macin yinede Favorisi Bordeaux!
cavenaghi buldu mu atabilitesi yüksek olan bir futbolcu.
bordeaux takiminda ki eksikler baya cokmus.fernando,alejandro alonso,micoud,wendel,chamakh,bellion,diarra,planus ,chalme,rame,jurietti diawara,henrique
Last edited by crazzy : 18.Aralık.2007 at 19:06
Panionios attı![]()
2 oldu of ya geçmiş olsun.
Panionios 2-0 önde.
2-0 oldu
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Panionios sabıkalı!
G.Saray'ın, gruptan çıkabilmek için 3.'lük mücadelesi verdiği Paninonios'un geçmişi parlak değil. Son maçında tur atlamayı garantileyen Bordeaux ile karşılaşacak olan Yunan ekibi 2004 yılında oynadığı Dinamo Tiflis maçı sonrasında 'şike yaptı' iddialarına maruz kalmış ve UEFA soruşturma başlatmıştı.
2. yarı 5 gol birden!
Panionios-Tiflis maçı öncesinde ilk yarıyı Gürcülerin önde kapayıp, mücadeleyi Yunan ekibinin kazanacağı yönünde iddialar ortaya atılmıştı. İlk yarısı 1-0 Tiflis'in üstünlüğü ile geçilen maçı Panionios'un 5-2 kazanmasıyla UEFA soruşturma başlatmış ama bir sonuç çıkmamıştı.
Kaynak: Pasfotomaç
Last edited by RaSenGan : 19.Aralık.2007 at 23:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Geçmiş ola.2 olduysa maçı kazanır bundan sonra paninos..![]()
So what?
Saike
2-1 oldu 1 gol hadi.
Haydi Bordeaux.
2-1 olduda bordonun defansı amatörce hatalar yapıyor...Hep celik cocuk var defansda..
En azından jemmali olsaydı..
Bordolu oyuncular Çok kötü oynuyorlar.Bence bu gol gösteriş golü idi...
Dikkatettim en kolay yerebile pas atamıyorlar..Ayrıca Panionois defans göbegi hep acık oluyor..Kalecisi çok kötü..Ducasse bileatıyordu...
Bordo gol gol gol..(Beşiktaş maçlarında bazen tutuyor)
So what?
Saike
ggooooooooooooollllllllllllll
2-2 oldu.Hadi Galatasaray.
Haha.Tuttu..![]()
So what?
Saike