Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 188 sonuç

Konu: Beşiktaş - Liverpool | Şampiyonlar Ligi A Grubu - 3.Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Ah o porto mağlubiyeti olmasaydı . Dengeler daha eşit olacaktı . Porto'nun önünde olacaktık.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Olsun her işte bir hayır vardır arkadaşlar.

BEŞİKTAŞ bu gruptan 4.olarak elenmeyecek.O kadar.

Ya 2. ya da 3.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maç hakkında ki yorumu mu yazıcam.
    Herkesin ömründen ömür götüren büyük zaferi sadece şu cümLe iLe özetLiyorum ve yeterLi oLucaktır..

''Taraftar''

Mesaj iLetiLdi sanırım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Muhtesem taraftar,muhtesem futbol ve ardindan gelen ilac gibi 3 puan !

Harikasin Besiktas,harikasin Kara Kartal.Dünya devi Liverpool`u ezdin ezdin !Yerin dibine soktun onlari.Taraftarlar harika,enfes,olaganüstüydü.Tüylerim diken diken oldu yemin ediyorum onlari izlerken..!

Besiktas muhtesem oynadi bu mac,futbolculari tek tek ayiramiyorum cünkü hepsi muhtesemdi,hepsi aslanlar gibi oynadilar,savastilar,mücadele ettiler.Büyük zevk aldim mactan.Gurur duydum Besiktasimizdan !
    Bu maca kadar gruptan cikamayacagimizi düsünenlerdendim,ama Besiktas gösterdi ki bizlere,istedigi zaman muhtesem oynayabiliyor,devleri ezebiliyor.Besiktas böyle oynamaya devam ederse 2.tura bile cikar !

Tek kelimeyle helal olsun Besiktas !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Bahçelievler

porto'yu haybeden kaçırdık yha

bu arada serdar özkan'ın golü hypya (nasıl yazılıyosa artık ) ya yazılmış...

ah o şansız porto golü olmasa çok daha iyi durumda olacaktık sağlık olsun bu futbolla iyi işler çıkarırız.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Kenara çekilip saatlerce alkışlanacak bir galibiyet..
    Fenerbahçe 'nin inter galibiyeti kadar büyük bir hadise..!
    Türk takımları artık DÜNYA DEV'lerini yenebiliyor..
    Taraftar konusunda ise işlerini gayet iyi yaptılar bugün..
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    ah o şansız porto golü olmasa çok daha iyi durumda olacaktık sağlık olsun bu futbolla iyi işler çıkarırız.

O maçta yenilmemizin sebebi belki de skora yatmamak idi.

Beraberlik için oynamadık ve ilerideydik.O yüzden o şanssız golü yedik.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sözün bittiği yer (Foto)

İnönü'de pankartlar konuştu. BJK İnönü Stadı tribünlerine asılan Türkçe ve İngilizce pankartlarla da terör saldırıları kınandı. Tribünlere asılan pankartlarda Türkçe ve İngilizce olarak "Hepimiz kardeşiz", "Yurtta sulh, cihanda sulh", "Hepimiz Mustafa Kemal'iz" ibareleri yer aldı.

Ayrıca, taraftarlar tribünlerde "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Hepimiz Mehmetçiğiz", "Hepimiz Türküz, hepimiz askeriz", "Biz ne savaşlar gördük, ne hainler tanıdık, bölünmedik. Sen de kimsin kalleş PKK" yazılı pankartlar açtı. Pankartlar objektiflere böyle yansıdı

Beşiktaş'ımızı yürekten,içten tebrik ediyorum tüylerim diken diken oldu çok gururlandım bu gece dünyanın en iyi taraftarlarından biri olan Besiktas taraftarını da ayrıca tebrik etmek lazım ahh o Porto mağlubiyeti de olmasaydı Besiktaş şimdi daha iyi yerlerde olacaktı şimdi sıra Galatasaray'da...

Çok sevindim galibiyet almamıza Son dakikalar dün akşam ki gibi heyecanlı geçti. 2 akşamdır iyi gidiyoruz bakalım yarın Galatasaray da yüzümüzü güldürebilecek mi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Güldürecek güldürecek.

G.Saray'da kazanacak.Herkes TÜRKLERİN ne durumda olursa olsun nasıl mücadele ettiğini görecek.

Ertuğrul Sağlam'ın da dediği gibi bu galibiyeti TÜM ŞEHİTLERİMİZE armağan ediyoruz.

Nesil
    2007
    Yer
    Küçükçekmece

Helal Beşiktaşıma be kalbim duruyordu son dakikalarda neredeyse yarında Galatasarayım şu fransızlara dersini verse ne güzel bir hafta geçirmiş olucaz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Lightbulb

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Dünya üzerinde yenilmeyecek hiç bir takım yoktur.Beşiktaş,Beşiktaş gibi oynadığı sürecede taraftarı ile bütünleşip yenemeyeceği takım yoktur...
    Söylenebilecek pek fazla bişey bulamıyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Taraftar,futbolcular,teknik heyet herkes bir kenet oldu dün akşam.Herkes görevini tam yerine getirdi.O hiç beğenmediğimiz Kaptan İbrahim de dahil.Öyle kritik müdahalelerde bulunduki ipten aldı diyebilirim bizi.Maçtan önce bizi tedirgin eden Hakan'da müthişti.Fazla hata yapmadan Liverpool ataklarında çok önemli kurtarışlar yaptı.Ve diğerleri..Herkes çok çok iyiydi.

Dün takım savunmasında çok iyiydik.Herkes birbirinin hatasını kapadı.Yalnız hücumda daha etkili organize olmayı başarmamız lazım.O zaman her şey daha güzel olacak.

Son bir şey daha ekliyeceğim.Delgado'nun yerine oyuna alınan Higuain bence maçı çeviren isimdi.Çünkü o girmeden önce Liverpool kalesine gidemiyorduk.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Macin Kilit ismi Hyypiä'di Tello yine müthisti, Bobo sanki dahada gelismisti, kendine posizyon üretmeye basladi. Koray ortasahanin dinamoso. Higuain macta etkili oynadi. Posizyon üretti ve posizyona girdi. Bütün Besiktasli arkadaslari tebrik ediyorum

Nesil
    2006

Helal Beşiktaşa...
    AVRUPA AVRUPA DUY SESİMİZİ BU GELEN TÜRKLERİN AYAK SESLERİ.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Takım savunmasını doğru kurunca, sağ ve soL bekinizde göbekte ki iki adama yardım edip kademeye girince sonuç kaçınıLmaz oLdu.BöyLece göbekte de son maçLarda ki hataLarın hiç birisi oLmadı.Kusursuz oynadık.Maçın yıLdızLarı Bobo ve İbo du.Son maçLarda eLeştirdiğimiz İbo herkese nispet yaparcasına Taraftarın SoLosuna o da eşLik etti ve müthiş oynadı.Taraftar için deniLecek bişey yok.Bu takımın taraftarı oLduğum için ve dün gece bize bunLarı yaşattığı için gurur duyuyorum.

Harika...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

LiverpooL resmi sitesinde az önce gezinirken anLadığım bir kaç şeyi aktarayım.Maçın yıLdızı aLi tandoğan ı seçmişLer.Taraftardan çok etkiLendikLerini ve İngiLtere de ki maçta da asıL cehennem nasıL oLurmuş vs göstereceğiz şekLinde bişeyLer sayıkLamışLar.Bizim dün LiverpooL a göre çok üstün oynadığımızı hatta bir taraftarda bundan sonra anca biz micky mause cup ta yoLumuza devam ederiz resmen hezimet şekLinde mesajLar vs atmış The sun gazetesinde.

Yani dün akşam İngiLizLere epey ağır bir darbe vurmuşuz

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Benitez yaptigi aciklamada: Hakan Arikan mükemmeldi dedi

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Dün akşam benim için harika bir gündü bir Türk olarak o kadar duygulandım ki..Bayraklar,tezahuratlar gerçekten muhteşemdi İngilizleri sahadan sildik..Sıra Bordeaux'da..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Serdar Ozkan Mac sonunda aciklama yaparken sunlari soyledi :

Insallah Galatasaray’da deplasmandan 3 puanla donup yuzumuzu guldurur bu gunlerde cok ihtiyacimiz var hepimiz bir olmaliyiz..

Helal olsun ..

İnsallah bizde iyi sonucla dönecegiz.....Ülke puanıda artıyor

Del Piero_10 Misafir

Helal olsun Beşiktaş!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dün farkeden tek şey şans oldu bizim açımızdan.

Hatırlarsanız ilk maçta Marsilya'ya neredeyse gol pozisyonu vermemiştik.

Porto karşısında da aynı şey geçerliydi.

Dün aslında iyi savunma yapmadık. Liverpool oyunu daha geniş alana yayabilseydi çok daha fazla pozisyon yerdik. Nitekim Liverpool'un 20'yi aşkın şutu var maçta. Gerrard'ın kaleci ile karşı karşıya kaçan pozisyonu var, Babel'ın kaelyi bulmayan tehlikeli şutları var, yine Gerrard'ın kaçan volesi var.

İlk iki maçta yanımızda olmayan şans bu maç yanımızdaydı diyeyim, siz anlayın...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Dün farkeden tek şey şans oldu bizim açımızdan.

Hatırlarsanız ilk maçta Marsilya'ya neredeyse gol pozisyonu vermemiştik.

Porto karşısında da aynı şey geçerliydi.

Dün aslında iyi savunma yapmadık. Liverpool oyunu daha geniş alana yayabilseydi çok daha fazla pozisyon yerdik. Nitekim Liverpool'un 20'yi aşkın şutu var maçta. Gerrard'ın kaleci ile karşı karşıya kaçan pozisyonu var, Farfan'ın kaelyi bulmayan tehlikeli şutları var, yine Gerrard'ın kaçan volesi var.

İlk iki maçta yanımızda olmayan şans bu maç yanımızdaydı diyeyim, siz anlayın...

Ilhan abi galiba karistirdin... Farfan PSV'de oynuyor.. Galiba Babel'i kast ediyordun

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maçın hakkı Taraftarındı Bjk kazanamasa taraftara yazık olurdu.Hiçbirinde ses diye birşey kalmamıştır maç sonunda.

Nesil
    2006
    Yer
    -

TÜRK'ün gücü !

Ya çok üzüldüm gerçekten Porta maçı için şimdi. BJK helal olsun ama şu Porto maçı kazansaydık ikinciydik galiba.

Tebrikler BJK süpersiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Dün orda olmanın heyecanı anlatılmaz yaşanır.Gollerden sonra ezilme tehlikesi geçirdimAçılan pankartlar özellikle maçın ve ilk yarının başında açılan Türkiye Cumhuriyeti,Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez pankartı süperdi.Bugün Liverpool taraftar forumlarına Beşiktaş taraftarı hakkında söylenenleri okuyunca tüylerim diken diken oldu.Onlar da Beşiktaş taraftarının en iyisi olduğunu kabul ediyorlar
    Maça gelcek olursak Cisse ve Tello yine ne kadar yerinde transfer olduklarını gösterdiler.Toraman-Zan ikilisini eleştirenler nerde?Avrupada dağılırlar diyenler nerde?Alın size Türkiye'nin en iyi 2 defans oyuncusuHatasız oynadılar.A.Tandoğan Babel gibi adamı durdurdu.Çok iyiydi.Deli İbo hayatının maçlarından birini daha oynadıS.Özkan bildiğimiz Serdar yine en çok koşan oyunculardan biriydi.Koray görevini eksiksiz yaptı.Hakan da çok öenmli pozisyonlar kurtarıp güvenini yeniden kazandı.Delgado etkisiz kaldı çok top ezdi bence.Bu maçta Delgado'nun yerine Burak Yılmaz çok daha iyi olurduHiguain çok istekliydi ama yine de baya pas hatası yaptı.Ve son olarak Bobooooooooooooooooo.Onu bu gidişle elimizde tutmak çok zor.(Bir de boş kaleye kaçırmasaydı)Şimdi Porto maçını daha çok arıyoruz.Ama yine de Allah'tan ümit kesilmez.Belki onları deplasmanda yenerizNeden olmasın?

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ayg.22 View Post
    Bjk kazanamasa taraftara yazık olurdu.Hiçbirinde ses diye birşey kalmamıştır maç sonunda.
    Aynen öyle Aygün ses diye bişey kalmadı.Ama Beşiktaş'ıma değer

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Bir Ingiliz forumda böyle demis

"Unbelievable support from their fans. Hard To Drag my eyes back to pitch at times!!!!!! Extremely friendly guys. Istanbul was AMAZING!!!!!! Really cool place.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Bir Ingiliz forumda böyle demis

"Unbelievable support from their fans. Hard To Drag my eyes back to pitch at times!!!!!! Extremely friendly guys. Istanbul was AMAZING!!!!!! Really cool place.
    Bunun gibi daha neleri varBen hepsini okudum ve gerçekten gurur duydum

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri