Sahanin en iyisi GÖKHAN!..
Helal olsun çocuklar 10 kişi 1 puan çok iyidir...
Sahanin en iyisi GÖKHAN!..
Helal olsun çocuklar 10 kişi 1 puan çok iyidir...
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
PSV bu grupta üçüncülüğü bile hak etmiyor. Sonuncu olması gerek. Son dakikalarda biz futbol oynadık. Ya 10 kişi olmasaydık? Baştan sona maçın kontrolü bizdeydi. Kadıköy'de yenerek turu garantileriz. Sekiz maçtır yenilmiyoruz.
Sıra geldi, İnter'den 1 ( biraz zor ). CSKA ve PSV'den 3'er puan almaya. Gerçektende Avrupa'da bir başkayız fakat lige de yansıyor biraz sankim![]()
(/s)
#Gökhan'ı çok beğendim bu maçta.Hücum ve savunma arasındaki dengeyi çok iyi kurdu.
#Deived'in kırmızı kartı biraz ağır bir karar oldu. Kazım daha önce değiştirilmliydi ama Deived'le.
#Volkan'da eski günlerine geri dönüyor gibi. Hatasız oynadı diyebilirim.
#Alex'in ilk yarıda sakatlanması işleri biraz zora sokmuş gibi gözüktü ama 1 puanı almayı bildik neticede.
#Kadıköy'deki maçı kazanıp gruplardan çıkacağımızı düşünüyorum...
#Ayrıca iddaa'da 02 vermiştim o da tuttu.![]()
Fener bu yil gercekten avrupali büyük takimlarin oynadigi gibi oynuyor Sampiyonlar Liginde. Böyle devam eders gruptan kolayca cikar. Roberto Carlos´un tecrübesiyle takima verdi hava da cok etkili takimin böyle oynamasinda diye düsünüyorum.
1 Puanı aldık çok sevindimÇok tırsarak izledim 10 kişi kaldıktan sonra geçen yılki AZ maçı gibi şanssızlık yaşamamak için dua ettim ve kazasız belasız atlattık
Fenerbahçe bu sene avrupada çok farklı ve GÜZEL oynuyor. Zevkli bir maçtı. Etkili bir kontra atak yapabilseydik 3 puan bile alabilirdik. Ama olsun 10 kişi ile 1 puan almakta çok iyi bir sonuç. Üsteklik Fenerbahçe 2 deplasmandan 2 puan çıkardı rakiplerimize deplasmanda yenilmemiz çok iyi oldu. Umarım yarın akşam Beşiktaş daha sonrasında Galatasaray Güzel bir futbol ve iyi bir sonuçla Türkiye'ye puanlar katmaya devam eder. Bu sene dirilmemiz lazım...
Semih kendine verilen şansı bir kez daha değerlendiremedi İyi bir forvetimiz olsa bu takım çok daha iyi şeyler yapar ne Deivid ne Semih ne Kezman bu takımın forveti olmadığı bir kez daha gördük
Semih yıllardır Fenerbahçede ona çaylak muamelesi yapmamak lazım Gökhanda ilk defa avrupa maçında oynadı veya İnterde Vederson bilmem hatırladın mı ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kimse Deniz Barış'ı izlememiş heralde adam her yerde vardı top çaldı top dağıttı onların %100lük pozsiyonlartını kesti 10 kişi kalınca ofansa katıldı ordan defansa döndü vs.
Semih konusunda ve Deniz konusunda sana katılıyorum. Semih'e zamanında çok şanslar verildi. Bunu hep söylüyorum, dün gol de atabilirdi, atabilecek pozisyonlara girdi ama bu takımın forveti Semih olamaz. Bu hafta lig maçında Kazım'ı görmek istiyorum ben forvette. Eminim Semih'den daha etkili olacaktır.
Deniz konusuna da gelirsek, bence de sahanın en iyisiydi. Hele kaptanlığı alınca daha bir istekle oynamaya başladı. 10 kişi kaldığımızda 2 kişilik oynayıp 11 kişi gibi mücadele etmemizi sağladı. Deniz yabancı olsaydı bu seneki performansıyla göklere çıkarılırdı ama şimdi biz Deniz işte ne olacak diyoruz. 10 kişi kaldığımızda girdiğimiz her atakta mutlaka Deniz vardı. Bu şekilde oynarsa Appiah'ın ondan formayı alması zor olacak.
Maça gelirsek 11'e 11 oynasak son dakikalara doğru gol atardık mutlaka. Maçtan önce yenilsek bile sorun değil diyordum ama şimdi 1 puana sevinemiyorum. Biz oradan galibiyetle dönmeliydik.
Gökhan ilk yarı Farfan'ı oynatmadı, Carlos'tan daha çok şeyler öğrenecek, bu şekilde devam ederse 11'in değişilmez oyuncusu olur.
Deivid çok kötüydü, kaç maçtır da kötü oynuyor. Zico'nun onu atılmadan değiştirmesi gerekirdi.
Carlos'a söyleyecek söz yok. Ama çok yoruldu maçın sonlarına doğru. Bu açıkça görüldü. Bu hafta Kasımpaşa maçında oynamaz sanıyorum.
Volkan hava toplarında yine mükemmeldi. Zaten en iyi yönü bu. Kalede duruşu da güven veriyor. Artık saçma goller yememesi bizleri sevindiriyor.
Belki iyi futbol yoktu ama iyi mücadele vardı. Zaten bizim beklediğimiz de o. İstersen, mücadele edersen başarılı olursun. Avrupada 8. maçımız oldu yenilmediğimiz. Bu sayı uzun süre artar umarım.![]()
Öncelik ile şunu bilmemiz gerekiyor. Semih Kezman'dan daha iyi oldugunu bu maçta bence kanıtladı, Ki elinden gelenide yapmaya çalıştı pres yaptı Kafa topu indirdi Kezman olsa emin olalım ki ileride bir kafa topu alamazdık. Tabiki Semih ile yürümez bu iş, Ocak ayında avrupada oynayabilecek bir kaliteli forvet şart.
Bugün takımın en iyileri bana göre; Gökhan Gönül,Mehmet Aurelio ve Roberto Carlos'du. Daha iyi olacağız unutmayalım Cehenneme giren terler, ve daha 2 takım gelecek bu cehenneme İnterden sonra.![]()
Semih bence sadece şanstan ibaret bir futbolcu o kadar da mühim bir oyuncu değil ligde bakıyoruz oyuna girdiği maçlarda gol atıyor ama hepsi boş kaleye neredeyse Fenerbahce'nin forveti olacak düzeyde değil...
10 kişi kalan PSV olsaydı ve Alex sahadan çıkmasaydı sonuç ne olurdu merak ediyorum?
Fenerbahce cok iyi mücadele etti bu macta,öyle cok göze hos gelen futbol oynayamadi ama cok üst düzeyde mücadele etti,rakibe cok az pozisyon verdi,rakibi hep geri püskürttü.Mac Fenerbahce`nin kontrolündeydi.
Alex`in sakatlanarak erkenden cikmasi kötü oldu,gerci sakatlanmadan önce de oynamiyordu ama sonucta takimi ilerde tutan isimdi,o gittikten sonra Fenerbahce`nin atagi yoktu,ilerde top tutamadi.Ali Bilgin cok pasif kaldi.
Gökhan ilk yari müthisti,ama 2.yarida pek te iyi oldugu söylenemez.Lazovic ona zor anlar yasatti,bazi toplarda gereksiz iskalar yapti,tehlikeler olustu.Ama Psv taraftarlarinin mac boyunca top Gökhan`a gelirken onu isliklamasi da bir nedendi...
Deivid cok kötüydü.Bence macin basinda kirmizi kart gördü o
Macin en iyileri Volkan,Carlos ve Aurelio`ydu.Müthis savastilar,mücadele ettiler.Volkan kusursuz oynadi.Yan toplarda cok basariliydi.Kalede cok güven verdi.
Semih yine firsat tepti,ama böyle 3-4 mac arka arkaya oynamali ozaman net görüs bildirebiliriz onun icin.
Neticede Fenerbahce iyi bir oyunla cok önemli bir puan aldi.Gruptaki iddiasini sürdürdü.Cok avantajli bir konuma geldi grupta.
Hala alexi eleştirenler çarpılacaksınız :P
adam nasıl oynamıyordu ? takır takır pas dağıttı sakatlanana kadar..Futbolu sadece izlemeyin...görün ne olup bitiyor.
2 deplasmanda 2 puan cikardi fener cok iy bence. keske alex sakatlanmasaydi ozaman fener bence bu maci yenerdi. su psvi evde yenerse fener hollandali arkadaslara hava atarim![]()
Alex zaten yeterli sürede sahada kalamadi ki.30 dakika da ne öyle ahim sahim oynanilir,ne de cok kötü.Bunu ima etmek istedim...
Ama gözlemledigim kadariyla Alex ilerde takimini tutan isimdi,oyunu gerektiginde kanatlara acti,gerektiginde ara paslari atti.Ama oyunu cok yavaslatti,hizli atak yapamadi Fenerbahce.Bazen de topu cok ayaginda tuttu.
Deplasmandasın ve öncelikli düşüneceğin şey her zaman BERABERLİK olunca...alex görevini yapmış oluyor
neyse 1 puan iyidir iyiiii..
1 puan kesinlikle iyi.Fenerbahce büyük avantaj sagladi grupta.En azindan Uefa`yi garantiledi bence.Eger ki Psv macini kazanirsak ozaman 2.tura cikariz kesinlikle.
darısı diğer avrupadaki takımlarımızın başına...
Savunun Fener Geliyor!
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi (G) Grubu 3. maçında Hollanda’da PSV Eindhoven ile karşı karşıya geldi. Philips Stadı’nda oynanan maçta Fenerbahçe, PSV Eindhoven ile 0-0 berabere kaldı ve gruptan çıkma yolunda avantaj yakaladı.
Fenerbahçe’nin Hollanda’dan puanla dönmesine ne Alex’in sakatlanarak saha kenarına alınması ne de Deivid’in 65. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kalması engel olabildi.
Fenerbahçe, Hollanda’da PSV Eindhoven karşısında aldığı bir puandan sonra Şampiyonlar Ligi (G) Grubu’nda puanını 5′e yükselterek lider Inter’in ardından ikinci sırada yer aldı. Fenerbahçe 11 Kasım’da PSV Eindhoven ile Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmada kart cezalısı olan Lugano ve Deivid forma giyemeyecek.
kaynak : www.futbolx.org
Tebrikler Fenerbahçe.Çok büyük avantaj elde etti.İnşallah bu avantajını kaybetmez 2.maçlarda.Bu gruptan en kötü 3.çıkar Fenerbahçe.
So what?
Saike
Fener Şaşırtmaya Dvm Edior
VaLLa İyide Oynadı
Alex Cıkmasıydı Fener Alırdı Macı
2.Tura adımızı yazdırdık diyebiliriz..evimizide 2 maçtan en az 4 çıkaracagımızı düşünüyorum
Sıkıcı bir macdi ama sonuc lehimize oldu ... Tebrikler fenerbahce!
F.Bahçe bir ilki gerçekleştirdi
PSV Eindhoven, kendi sahasındaki maçlarda Türk takımlarının belalısı olmuştu. Dün akşama kadar Türk ekipleriyle Hollanda'da oynadığı 6 maçı da kazanan PSV, bu karşılaşmalarda tam 18 gol atmış; kalesinde 3 gol görmüştü. Ama dün gece Fenerbahçe, bu fobiyi beraberlikle de olsa bitirdi.
Sarı-lacivertli takım, PSV'den 1 puan çıkarırken, galibiyeti kaçıran taraf oldu. Bu arada Fenerbahçe'nin Avrupa'daki yenilmezlik serisi 8 maça çıktı. En son geçen sezon UEFA Kupası'nda 30 Kasım 2006'da Celta Vigo'ya yenilen Kanarya, o maçtan sonra oynadığı 8 maçta 5 beraberlik, 3 galibiyet aldı.
Ya Hakemi burdan kınıyorum Devid'i atamamlıydı kesinlikle. SOn dakikda Kazım bomboştu kaleciyle baş başa kalması kesinlikle zor değildi gol bile atabilirdik %75
Volkan: Harika.
Lugano: Farkını gösterdi hiç hata yapmadı her topu aldı tebrik ederim.
Edu: Malesef kötü.
Carlos: İyi
Gönül : Süperdi gerçekten çok bğendim.
Aurelio: Harika denebilir.
Deniz : İlkkez bu kadar güzel oynadı nedeni ; kafa topu bırakmaması.
Vederson: Eh işte
Devid: Berbat !
Alex: Süper oynadı çıkmasa neler olurdu hele attığı paslar 10 kişi kaldığımız zaman atardık golü.
Semih: İyi.
Kazım: Harika oynadı süperdi bu adam Semih ve Kezmandan çok çok iyi.
Takım genel olarak iyiydi.Ama gördükki Kezman olmadığında bu takımın forveti Colin olmalı 2 top geldi ayağına o 2 toptada topu etkili kullandı.Deivid yine kötü değil ama sürekli dribling peşinde bu huyundan vazgeçmesi gerekir.Dha çok pas vermeli.Açıkçası sevindim Kadıköy'deki maçta olmamasına.Addo'nunda ne kadar çirkef olduğunu gördük bence Uefa'ya başvurmalıyız görüntülerle ceza alabilir.Gökhan Gönül'ün tek zayıf noktası hava topları ama o kadarda olur.Alex'in çıkması ilerde top tutmamızı engelledi.
Howard Webb'i kınıyorum.Sanki kasti girdi adama.Penaltıyıda vermedi.
Lugano'ya da gereksiz bir kart.
Gökhan süperdi bence.Boyu biraz uzu olsa keşke.Biraz kısa boylu.Ama süper çalım atıyor.Zico'da beğendi.
Kazım girdi oyuna bi hareketlendik biz.Kazım süper adam yahu.Zico anlamadı bunu.
Üzülürüm üzülürüm 3 puanın kaçtığına![]()