Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 143 arası toplam 143 sonuç

Konu: FC Girondins De Bordeaux-Galatasaray | UEFA Kupası H Grubu 1.Maç

Cimbom Fransız kaldı

Galatasaray Bordeaux deplasmanında ikinci yarıda gelen gollere boyun eğdi

UEFA Kupası (H) Grubu'ndaki ilk maçında Fransız temsilcisi Bordeaux ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray, 2-1 yenilerek grup maçlarına kötü bir başlangıç yaptı.

Tarihindeki en büyük Avrupa kupası başarılarından birini UEFA Kupası'nı kazanarak elde eden sarı-kırmızılı takım, gruplardaki ilk maçında bu kez beklenenden uzak bir görüntü çizdi.

Geçen sezon mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi'nde yine Bordeaux ile eşleşen ve Ali Sami Yen Stadı'nda 0-0 berabere kalıp deplasmanda 3-1 mağlup olan sarı-kırmızılı takım, Chaban Delmas Stadı'ndan yine boynu bükük ayrıldı.

Penaltı yardımcı hakemden

Karşılaşmanın 20. dakikasında Ümit'in ceza sahasına girerken Diawara'nın müdahalesiyle yerde kaldığı pozisyonda, penaltı kararı yardımcı hakemden geldi. Ümit'in ceza sahası içinde düşmesinin hemen ardından orta hakem Robert Malek'in eliyle devam işareti yapmasına rağmen ısrarla bayrağını kaldıran yardımcı hakem Konrad Sapel, ceza sahası çizgisine koşarken, daha sonra Malek yardımcısına uyarak penaltı kararı verdi.

Maç sık sık durdu

Bordeaux-Galatasaray karşılaşması saha içindeki sakatlıklar nedeniyle sık sık durdu. Futbolcuların birbirlerine yaptıkları sert müdahaleler sonrası centilmen davranan her iki takım oyuncuları, arkadaşlarının tedavisinin yapılması için topu oyun dışına atarken, oyunun duraklamasına neden oldular.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yazık oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Galatasaray hakettiği karşılaşmadan puan alamadı ne yazık ki, bu tür maçlarda bireysel hata yapmayacaksın Ki maçı kazanabilesin. Bu yenilgi herşeyin sonu değil daha 3 maç var ben hala Galatasaray'ın bu gruptan çıkacağına inanıyorum. Ali Samiyen'de herşey daha farklı olur..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İlk yarıda kaçan fırsatların ardından ikinci yarıda yenen iki gol insanı kahrediyor

Nesil
    2007
    Yer
    Küçükçekmece

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Arda B.Özßek yerde yatarken ıslıklıyan GS taraftarıydı doğru...
    Ya bırak o kadarda sesleri çıksın hakemi etki altına alacak bir taraftar yoktu ne dersen de

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ah o goller kaçmasaydı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yazık oldu GS'ye ilk yarıdaki o kaçan pozisyonlardan sonra, yenilen 2 komik gol ve hüsran.

Bu Kalli ile en basindan beri gidilmeyecegini söylemistim.Lincoln ve Hakan olayindan sonra zaten bütün ümidim bitmisti ondan.Bu adam egolarini tatmin etmek icin takimi kullaniyor,elindeki futbolcularla basarili olamiyor.Bundan sonra Kalli Kitalararasi kupasini getirse gene ben ona güvenmeyecegim.Ben Anti Geretscilerdendim,bu kadroyu verin onun eline,vallahi cok basarili olurdu.Bu Kalli hem kadrosu elinde,hem para var,ama basarisi yok !

Oynanan futbol kötü.Takimin son durumundan tedirginim.Kalli derhal takimi toplamali ki hic sanmiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Yapma G.Saray bu hiç olmadı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

bu kadar pozisyon kaçmamalıydı eyvallahda 2.yarı tanımlanamayacak bi futbol oynadık, Kalli oyuncu değişikliklerinde/zamanlamasında etkisini arttırmalı.

sen kaybet bize inat biz peşindeyiz alayına inat..!

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Yine Resillik... 1 net penaltiyi vermedi... Ümit ve Nonda yine "kim en fazla kacirisa o yener" yarismasi yaptilar...

Penaltiyi vermeyen hakeme ne kadar kizginsam, 2. yarida 3 pas ust uste yapamayan ve ilk yarida gol pozisyonlari harciyanlarada o kadar kizginim.... Ayrica Kaleye 2 sut geldi ikisinide yedik ehh be orkun bir supriz kurtaris yapda bir kerede seni alkislayayim ...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kacan pozisyonlarda kalli ne yapsın.....
    Kallinin yaptıgı hata;Ardayı lincoln yerinde baslatmadı...üstelik oyuncu degişikliklerinde gec kaldı...1-1 olunca hemen ortsahaya adam alması lazımdı..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Ümit'in oynamaya gönlü yok. Oynadığı zaman ondan iyisi de yok. Ama böyle yapacaksa gitsin. Dikkat ettiyseniz forvette Nonda ve Karan olduğunda adamlar kendi sahalarından rahat rahat çıktılar. 36 yaşındaki Hakan ileride alan daraltıyor, Karan'ın hiçbir şey yaptığı yok. Karan efendi röveşatayla gol atacak diye 90 dakika bekleyemem, kimse kusura bakmasın. Bir tane kafa topu aldığı da yok. E kafa topu alma, top saklayama, ileride basma, bir gram koşma, bir sürü gol kaçır, sen ne işe yararsın Karan. Sağduyulu her GS'li eminim benim gibi düşünüyordur. Bir laf da Servet ve Song'a edeceğim. Yahu bir adam hata yapar tamam ama hiç mi kendini bilmez. Top ayağına geldiği zaman ne yapacağını bilemez durumdaki bu adamlar kendilerini bilmiyorlar mı ki tek top oynayacakları yerde defansta çalımı filan düşünüyorlar. Biri (!) bunlara bunu söylese iyi olur.

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    İlk yarıda kaçan fırsatların ardından ikinci yarıda yenen iki gol insanı kahrediyor
    Katılıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Geçmiş olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    -

Yazık yaaa... Şansızlık. Şöyle bi konuya değinmek isterim niye TÜRK takımları 1 gol yedikten sonra 2 gol üst üste yiyor anlamadım ya Milan'a 3-1 yenildiğimizde CSKA bu maç bi türlü toparlanamıyoruz yani golü yedikten sonra atamıyoruz gol ve çoğu zaman golü yiyiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Vallahi gerçekten yazık ilk yarı net olması gereken skor 3-0 bu olsa zaten maç 3-2 olacak bu goller nasıl kaçar ah Ümit ah Nonda böylesine 2 tane kaliteli forvet kaçırmamalıydı.
    Gelelim ilk yarı hadi öyle ya da böyle üstünlüğümüzle sona erdi.Ya 2.yarıya ne demeli maçı kazandım havasında bir Galatasaray nasıl kazandık ya 45dk var daha ama ne atak 2.yarıda ne pas ne defans Volkan Yaman,Servet,Orkun bu 3lü değişirse ya Servet,Orkun bu ikili değişirse bu defans düzelir bu maç artık ders olmalı ve Denizli maçıyla da seri galibiyetlere başlamamız lazım.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

Bedavadan Macı AldıLar

Ilk Yarı 4-0 5-0 BıtebıLecek Bı Maçı Verdık
    Ama Bı Yandanda İi Oldu
    Demekki Sadece Hakan Şükür Kaçırmıormus Hakan DüşmanLarı GörmüşLerdir İnşaLLah

Ümit Gibi Bi Adama Hıc Yakısmadı Kaçırdığı GoLLer
    LincoLn Olsa Kesın Macı Alırdık FarkLı Bi SkorLa

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

İlk yarı GS,ikinci yarı Bordeaux iyi oynadı.GS ilk yarı farka gidebilirdi ama net pozisyonları harcadılar özellikle Nonda.İkinci yarıyı tamamen Bordeaux domine etti.2 golle maçı kazandılar.Geçmiş olsun..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Atamayana atarlar hesabı bir maç oldu yazık oldu.Bodeauxu yenmeliydi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bencillik takım oyununu her zaman bozar..Adı üstünde takım oyunu!!
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri