Serkan kimdi ya :S
Serkan kimdi ya :S
Helal olsun Aslanlar harika oynuyorunuz,böyle oynayin cigerimizi yiyin
Yalniz Genclerbirligi futbolcular cok cirkefce oynuyorlar,tek dertleri faul yapmak.Zaten ilk yarida ben sahada bir hakem göremedim,gören varsa söylesin macin hakemi kimdi ? Bir yere kadar sabir ! Lincoln`ün,Serkan`in,Topal`in ayagini kiracaklar yav !
Galatasaray'a helal olsunKazanmayı biliyor..
Oyunda GS Serkan Çalık'ı 22K için listeye koymuştu.Bende aldım. Bu arada başarılar. Bizimkiler tökezledi yine.
![]()
1-0 öne geçip skor koruyamayan Gençlerbirliği'nden 2.yarıda pek bi ümidim yok.Hem Gs de iyi oynuyormuş.İnşAllah ben yanılırım...
Harika oynuyoruz.Ilk yarida Genclerin tek sutu var kaleye o da gol oldu
Galatasaray tek kale oynuyor,oyunu iyi kuruyor.Bütün futbolcular iyi oynuyor ama Arda ve Serkan ilk yarida en cok göze batan isimdi bana göre![]()
İşte istediğimiz futbol bu Arda döktürüyor resmen Lincoln fena değil bugün Serkan'ı da beğendim ben ...
Reklamı izlediniz mi Yılmaz Vural
Yayına döndüler,farkında değiller.Yılmaz Vural küfür etti![]()
canlı yayında küfürü ilk defa duydum hala gülüyorum olmaz böyle birşey ya![]()
Cassssiiiiiiooooooo LİNCOLNNNNNNNNN 3-1.........ASLANIM BENİMM..
5 5 5 5.5 olacak heralde Galatasaray.
LinGoln geri göndü![]()
Lincoln golden sonra costuO ne hareketler öyle Lincolnüm
![]()
Saviola Serkan çok iyi oynuyor yaw![]()
93. dk Tuna 3-2....
3-2 bitti maç.
3-2 aldı GS...
GS niye tempoyu 3-1 den sonra düsürdü ki. Yüklense 4,5 de gelecek. Kalli bu seylerde hatali davraniyor.
Bizim için çok önemli bir galibiyet oldu Tebrikler Aslanlar ayrıca Lincoln geri döndü....
Tebrik etmek lazım Gs'yi.Gençler beni yine yanılttı.Küme düşerlerse şaşmam.
Erken gelen şanssız golle şok olsakta iyi toparlanıp eze eze yendik.. Gençlerbirliğine top göstermediğimiz bölümü izlemek gerçekten çok keyifliydi..
Yürüyoruz biz bu yolda..
Ben maci izlemeyi biraktim gol olmüs![]()
Mac hakkinda fazla konusmayacagim,cok iyi bir futbol oynayarak bu önemli haftada altin gibi 3 puan kazandik.Oynanan futbol ilerisi icin umut vericiydi.Bu takim böyle kalmali,Linderoth gelince Mehmetin yerine girer ancak.
Serkan ve Baris macin yildizlariydilar.Gercekten muhtesem oynuyorlar.Bu iki futbolcuyu nasil bu kadar ucuza aldik hayret dogrusu (:
Lincoln siritmadi,fazla görünmedi ama kaybolmadi da.Attigi gol keyfini düzeltmistir (:
Arda cok iyiydi cikana kadar,takimi iyi yönetti !
Bu takimin bekleri Ugur ve Hakan olmalidir hepp !
Song iyiydi,Servet siritti biraz ama Song onu kapatmasini bildi.
Güzel bir futbolla 3 puan aldik.Mutluyuz![]()
Gençler küme düşer.
Tebrikler Galatasaray.
03/04 sezonundaki Gençlerbirliği'ne bakıyorum bir de şuanki dağlar kadar fark var arada bu sezon küme düşerler gibime geliyor...
Tebrikler Galatasaray...
60 dk çok güzel top oynadık sonra tempoyu düşürdük yinede maçın kontrolu bizdeydi, mehmet topalı çok beğendım lincoln yine kayıplardaydı.
G.Saray'ın 4400 kombinesi var baya şaşırdım.Daha fazla bekliyordum.