Bu sene şans Galatasaray'dan yana.İlk yarı 2 fark yemişler ama bana hala Galatasaray çevirir gibi geliyor.Bakın sonra bi Genç demişti dersiniz..![]()
Bu sene şans Galatasaray'dan yana.İlk yarı 2 fark yemişler ama bana hala Galatasaray çevirir gibi geliyor.Bakın sonra bi Genç demişti dersiniz..![]()
So what?
Saike
Devre arasına giderken Hasan Şaş ile tribünler arasında bir gerginlik olmuş galiba.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
BeLediye iLk yarıda çok akıLLı oynadı ve goLLeri buLdu. GaLatasaray bu noktadan çevirse çevirse maçı beraberLiğe taşır anca. İkinci yarının iLk 15 dakikası BeLediye iyi savunma yaparsa bu maç dönmez artık burdan.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Mehmet Topal çıktı Nonda oyuna girdi.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
2. yarı tahmini skorum: 4-2
Mehmet Topal <-> Nonda
İBB için tam kontralık değişiklik..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
46'İkinci yarıda Serkan'ın yerine Nonda oyunda.
15.000 kisi var simdi stadta ...
ben yineliyorum. Maç 3-2 bitecek ama kim kazanır bilmiyorum.
I'm back...
Farka gidebilir, saçma sapan değişiklikler olacak sanyorum..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Arda'nın müthiş asistinde Nonda vurdu kaleci 2 hamlede topu çizgi üzerinde yakaladı.
Serkan mı çıktı, Mehmet Topal mı ?
Nonda nasil kacirsin onu yav![]()
Nonda-M.Topal çok riskli ama Kalli'nin bu riski alması lazımdı bana göre de![]()
Hasagiç Hasagiç yine Hasagiç![]()
I'm back...
Hasagiç zaten başımızın belası..
Nonda ya yuh be !!!
G.Saray oldukça baskılı başladı.
İBB kontra atakla gol arıyor.
Gol gelecek inaniyorum ...
Nasil kacti bu![]()
Maç baya yüksek tempoda geçiyor..
Müthiş bir baskımız var.
I'm back...
Galatasaray inanılmaz bir baskı kurdu 5 dakika içinde gol gelecektir.
Aglamak istiyorum,neler kaciriyoruz yav![]()
Arda'nın sağdan ortasında Serkan vole vurdu ama top üstten auta gitti.
Daha goller göreceğiz demekki
Erman Kılıç'la gole yaklaştı İ.B.B Orkun çıkardı.
I'm back...