Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 136 arası toplam 136 sonuç

Konu: The King of Forest

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Yeni Takımında Başarılar...

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

gelir gelmez ağırlığını koymuşsun

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ooooo yeni takımında tebrikler abi gelir gelmez galibiyet süper
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ligde çıktığımız 2. maçta Cardiff karşısında galip geldik

Swensea karşısında kötü oynamadık aslında ama yenilmekten de kurtulamadık.

İşler bir kere kötü gitmeye başlayınca devamı geliyor lig kupasından da elendik

Last edited by King_Theoden : 24.Ocak.2008 at 22:10

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Çook çalşmamız lazım daha çook.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ve işte intikam maçı gelmişti. Deplasmanda Nott'm Forest karşısında kazanıp hem onları üst sıralardan indirmek hemde yükselişe geçmek istiyorduk.Oyuncularıma benim için bu maçı kazanın dedim
    Maça Forest harika başladı, üst üste ataklarla adeta bizi boğuyorlardı zaten kadro olarak ta bizden çok üstün bir takımdı Forest(Ne de olsa transferleri ben yapmıştım) Rakip atakları ya kalecimde yada defans oyuncularımda kalıyordu.Maçın 28. dakikasında sol kanattan topu alan Petrov(Geldikten sonra hemen onu Forest tan geri aldım eski öğrencim Roberto ile birlikte) ceza sahasına süzülüp şık bir vuruşla takımını öne geçirdi ve 1-0 öndeydik artık ümitlenebilirdim bu maç için.

Bu golün ardından 42. dakikada eagles sağ taraftan aldığı topu biraz sürdükten sonra Nardiello ya o kadar güzel bir pas attıki gol olmasa ayıp olurdu. 2-0

Bu golden sonra iyiden iyiye maç geliyor mu acaba dedim birde Nott'm Foret 10 kişi kalınca keyfime diyecek yoktu ki Doudin faktörü girdi devreye. Calderon topu o kadar güzel taşıdı ve pası verdiki 4 sene beraber oynamış bir ikiliye yakışan golü atmak Doudin için çok ta zor değildi. 2-1

Golü yedikten sonra skoru korumak için geriye çekildik bulduğumuz bir kaç pozisyonu gole çeviremedik ama sonuçta kazanmıştık.

Last edited by King_Theoden : 25.Ocak.2008 at 01:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Serkan abi çok güzel bir galibiyet ligde yalnız biran önce toparlanmalısın.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Forest maçından sonra Charltonu 4-2 yendim takım rayna girmeye beşlemıştı ki kendi sahamda 3-1 kaybettiğim maç sonunda kovuldum nedenini bende anlamadım.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İlginç bir şey oldu ben Leeds ile oynayıp Premier lige çıkmaya çalışrken kovulur kovylmaz Boro dan teklif geldi ve bende Woodgate'li Aliadiere'li Boro yu kırmadım tabi artık Lider takımın hocasıyım. işte ilk iki maçımız ve puan tablosu.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Bakalım bu takımın başında kaç hafta kalabileceğim kovulmadan.
    Last edited by King_Theoden : 26.Ocak.2008 at 01:32 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Serkan abi lider takımın başına geçmek güzel ligde 2 maçta güzel sonuçlar almışsın abi aynen devam.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ligde kalan maçları oynamak takımı tanımak açısından önemli oldu. Kalan maçları malubiyet almadan tamamladık ve Championship Şampiyonu biziz.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Şimdi hedefimiz iyi transferlerle gelecek sezon Premier Ligde iddalı olmak ama maalesef en önemli oyuncum Robert Huth kontrat yenilemiyor ve bosmanla gidecek. Ona alternatif olarak Jack Hoobs Nott'm Forestten transfer edildi diğer transferleride bitirince yazarım.
    Last edited by King_Theoden : 31.Ocak.2008 at 01:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Tebrikler abi...Premier Ligde başarılar...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler abi muhteşemsin artık Premier Lig için iyi transferler ve iyi bir derece beekliyoruz Premier Ligde.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

başarılar daldan dala atlamışssın .

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Yoğun bir transfer sezonu geçirdik. Ama eksiklerimiz hala var transferler arasında brezilya milli takımında da oynayan guilherme ve ümit milli Cladio dan çok şey bekliyoruz.

Yeni transferler ile çıktığımız hazırlık maçları.

Ligde ilk maçımız güçlü Arsenal karşısındaydı ilk golü yememize rağmen cevap vermekte gecikmedik 1-1 biten ilk yarıda sahadaki oyundan memnundum Barcelona alt yapısından aldığımız kalecimiz Olazabal harika kurtarışlar yaptı fakat yine de 2. yarıda tutunamadık ve 3-1 malup ayrıldık sahadan.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Yeni takımın hayırlı olsun transferler falan güzel(:

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrik ederim Serkan abi transferlerin süper Arsenale ise yenilmen doğal.

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Ligde 2. maçımız kendi sahamızda Everton karşısındaydı beraberlikle yetindik

Lige yeni çıktık maalesef ilk 6 maçımızın 4 ü zorlu takımlarla

Lig Kupasında zayıf rakibimiz karşısına yedek kadro ile çıktık ve turu geçtik milan bu maçtaki performansı ile umut verdi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Ligdeki 4. maçımız deplasmanda Chelsea karşısında fazla umudumuz yoktu ama Nicolas Millan bizi 2-0 öne geçirerek umutlandırdı fakat koruyamadık skoru ve 2-2 ile ayrıldık sahadan ama oyundan memnunuz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Sayın yönetici arkadaşlar konuyu kapatabilirmiyiz lütfen!
    Last edited by King_Theoden : 07.Şubat.2008 at 15:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri