GüzeL taktik Turnuvada oynadıgım her 3 kişiden 2 si total dominasyon kullandı ama anti totaLi buldum gibi![]()
GüzeL taktik Turnuvada oynadıgım her 3 kişiden 2 si total dominasyon kullandı ama anti totaLi buldum gibi![]()
abı valla bgne kdr hc ınternetten taktık ındırmemıstım hep kndmınkılerle oynadm bu gn de antreman programı bulmak ıcn grdm bı baktım bu kdr cok ıı yorum fln dayanamadım ındırıorm denıcem ama ynede emeıne sağlık
,
Abi bu defaki bende tutmadı..
Yakında kanatlardan daha çok atak yapmanızı sağlayacak bir iki yenilikle beraber biraz daha gelişmiş verisyonu yayınlayacağım bu konu üzerinden. Ne açıdan tutmadığını belirtirseniz yardımcı olabilirim.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Maclar hep ALT olarak sonuclaniyor yani 2den fazla gol olmuyor.. biraz daha atak yaparsan guzel olur.. avrupa maclari ya berabere ya yenilgi olarak sonuclaniyor.. gol atilmiyor arkadasinda dedigi gibi..
Bu diziliş defansif bir diziliş olduğundan gol atılmaması çok doğal. Bir de 801 maç motorunun hatalarından kaynaklanan bir durum bu. Çok aşırı gol kaçıyor ve bunu engellemenin bir yolu yok. Tek çare 802'yi beklemek.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Ben bu siteye üye oldum gerçekten çok seviyeli bir site öncelikle onun için çok teşekkür ederim size
Taktige gelince mükemmel bir taktik saten geçen sene de arkadaş indirmişti sizin taktigi çok begenmişti buda süper emegine sağlık.Bende
ben kullandım bu taktiği ilk başlarda pek iyi değildi ama takım mantalitesini defansif yapınc gayet başarılı oldum seherild unitedı premier lige çıakrdım bu takikle ilerdeki santrforunuz iyi olurs çok gol atılıyo bu taktikle amr aml de iyi olcak tabi benim santrforum billy sharp die bi adamdı sheffilde oynuyo normalde de inanılmnazgolcu 34 maçta 36 gol falan atmıştı kesinlikle tavsiye ederim o adamı da![]()
Oyuncu seçimlerinin de etkisi olabilir.Herşey taktikle olacak diye bir durum söz konusu değildir.
taktik gerçekten akılcı bi şekilde hazırlanmış.yavaş tempoyla orta sahada genelde kısa paslarla topu biz kullanıyoruz genelde.taktik eleştirebileceği tek şey kapanma derecesi olabilir..orta sahadaki adamların kapanmalarını whole pitch yapıp bütün maç rakibin peşinden koşturma taraftarı değilim..bu atak organizasyonlarının azalmasına neden oluyo(oyunculardaki yorulmadan dolayı) ve rakibe fazla alan bırakılıyo..bence kapanma derecesi 2 veya 3 kademe indirilirse gerçekten daha iyi bi taktik olur derim..
İlhan abi bu taktiği çift forvet nasıl yaparız.Mesela DM oynatmayıp çift forvet yapsak nasıl olur?Başarılı olabilir miyiz?Yani bu taktikle çift forvet mümkün müdür?
DM en önemli mevkilerden biri. DErin koşular yapan forvetlere sıkı markaj uygulayan pozisyon. Onu alıp forvete koyarsanız Total Dominasyon mantalitesi dışına çıkarsınız.
Çift forvetli olursa nasıl olur peki abi? mesela ben 4-4-2 her türlü varyasyonu denedim başarılı olamadım. Acaba team instructionstan mı çakmıyorum anlamadım:S
Ben deportivoyla oynuyorum bu taktikle ligde istediğimi alıyorum 10. sıradayım şu an ama bi eleştirim olucak eğer bu taktikle geriye düşersek maçı çevirmek oldukça zor oluyor
iskenderunspor oyunda yarı pro takım...Bende iskenderun ile yeni kariyer açtım..
Taktikde defans blogunu geride yaptım..Kontra atak isaretledim tempo hızlı yaptım..İskenderunspor playofflarla Lig A cıkardım..
Çok zor gol yiyorum...Kornerden çok gol atıyorum..Savunmamda kafası iyi olan biri var paso gol atıyor...
Yenik duruma düsünce baska bir taktigim var onu uyguluyorum..Bu taktikde yenik duruma düsünce maçı almak biraz zor oluyor...
Arkadaslar taktik üzerinde çok ufak oynamalar yaptim ve Ismail abi ile (puskas) hazirlik maçinda denedim. Ayrica BJK kariyerimde denedim ve basarili oldum.
Link:
http://rapidshare.com/files/91592703...2007_.tac.html
puskas (Ismail Abi) ile yaptigim maçin ss'leri:
R. Madrid-Barcelona: 0-2
Barcelona-R. Madrid: 2-0
![]()
Taktiğin ilk hali de çok iyiydi bunu da deneyeceğim.
taktiğin ilk hali bana kalırsa daha iyi.çünkü ilk versiyonu ile oynadığım maçları kazanmışken.v2 ile oynadığımda 3 berarberlik çıkardım.ilk versiyonda daha çok takım pozisyona girerken defansda da çok iyiydi.ama bunda biraz defans olarak sıkıntı çekiyorum.ligde ilk 17 maç sonunda 9 gol yemiştim.v2 ile oynadığım maçlardan sonra ki 3 maç oluo ilk 17 maç da yediğim kadar yedim nerdeyse...
O biraz da şans ile alakalı bir durum. Taktiğin hiçbir yeri ile oynamadan direkt olarak oyuncuları pozisyonlarına koyup sahaya yerleştirmenizi tavsiye ederim. Kesinlikle daha iyi sonuçlar alacaksınız, defansif açıdan da.
Tekrar teşekkür ederim İlhan abi.İlki zaten başarılıydı.Birde bunu deneyeceğim.Ellerine ve taktik bilgine sağlık![]()
yani ilk halinden daha ii son hali diye anlıorum ben.doğru mu?
Evet, aynen.
taktiğini dediğin gibi sabırlı bir şekilde denedim ve takımım şu anda her kulvarda istediğim gibi gidiyor.ellerine sağlık.yeni maç motoruda gelsin daha çok izliyecem sanırsam.çalışmalarının takipçisiyim...kolay gelsin...
öncelikle teşekkürler peluk. küçük takımlarla oynamayı severim ben. total dominasyonun ilk versiyonunu inegölsporda denemiştim, başarılı olmamaıştım. bu versiyonu ise hull city ile denedim ingiltere ikinci liginde bir takım. tatktigi kullanmaya başlamadan önce durumlar kötüydü, kullanmaya başladım ve yaptıgım ilk 4 maçtan 3ünü kazandım, biri berabere bitti. kadromda öyle pek iyi degil yani güzel bir taktik yapmışşın tebrikler. bu arada ligi 15. olarak bitirdim. kupada karsıma man. utd cıktı ve son dakikada yedigim golle maç 1-0 bitti. nerdeyse manchester i kupanın dışına itecektik.![]()
Ilhan abi taktiginle 4 mac oynadim. 3 galibiyet 1 yenilgi.
Rostock 1-0
Kerkyra 2-0
Samsunspor 1-0
Barcelona 1-2 yenildim
Takim Galatasaray. Samba, Marvin Angulo ve ömer özcelik'i transfer ettim. Bouzid, Okan ve Carrusca ile yollar ayrildi.
Samba bu arada mutlaka alin. oyunun bence en DC'lerinden biri, fiyati ise gercekten gülünc= 1,5M euro. Angulo ise 180K ve Ömer 100K euro'ya transfer ettim.
Bu kadro ile cikiyorum
----------------------Orkun---------------
Ugur-----Samba------Song------H.Balta---
-----------------Linderoth-------------------
-----------Barusso------Lincoln-------------
H.Sas----------------------------------Arda--------
-------------------Nonda---------------------------
B.Özbek ilk macta galibiyet gölümüzü atti ve sonra sakatlandi, 2 ay yok.
Taktik bence iyi, ama gol yollarinda sikinti cekiyorum. daha 2,6 M euro param var, bir mevkiye transfer ihtiyacim varmi?
Bir mac daha oynadim, Bu sefer Bayern München ile65 dakikdada öne gectim, ama sonra defans 10 dakikada dagildi. 74,77,82 dakikalarda gol yedim.