Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 137 arası toplam 137 sonuç

Konu: FM08 Oynanabilir Tüm Ligler Shiny Logo (117+1 lig)

Hybrid View

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    bi yama yapılacaksa böylesi yapılacak.heryerde aradım,bölük pörçük.o lig var bu lig yok..ama bu yamayı yükleyenin dahasına ihtiyacı olmuyor.helal olsun
    teşekkürler bu yamanın devamı 2009 da bir çok alt ligide barındıracak umarım uyumlu sağlarız...

vistada kurup denemedim fakat fm2007 yi vistada oynadığımda cach dosyası vardı... önceki mesajta arkadaşımız ibob söylemiş teşekkür ederim

aslınd forma paketlerinide bu şeklde yapmayı istiyorum fakat çok uğraş istiyor zamanım olmadığı için yapamıyorum

turksportal.net ten uzun bolu bir oyuncu yüz paketi çalışması yapılsa hiç fena olmaz 3. lig oyuncu resimlerini ben yapmaya çalışacağım fm2009 çıktıktan sonra bunun üzerne yoğunlaşmayı düşünüyorum türkiye liglerinde yüzü olmayan oyuncu kalmayacak... logoları büyük ölçüde halletim sıra onlara geldi

daha güzel fm için devam..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ForeverGs View Post
    sunuculardamı sorun var benmi indiremiyorum?
    1. mesajın sonuna bakarsan orada linkler bulunmakta
    Last edited by arneas : 12.Ekim.2008 at 01:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sunuculardamı sorun var benmi indiremiyorum?

3. Default

kardeşim ilk verilen linkten bende indiremedim ama dikkatli bakarsan göreceğin üzere arneas bi tane daha link vermiş yorumların ilk sayfasının sonunda

http://rapidshare.de/files/38516464/...golar.exe.html

burdan indirdim bende bugün.kolay gelsin

4. Default

arneas; bütün liglerin logoları yerli yerinde ama italya liglerinde bi sorun çıktı. serie A da caglari,empoli,fiorentina,genoa,juventus,napoli,pa lermo,torino logoları çıkıor ama diğerleri çıkmıyo..

Aynı şekilde italyanın bi alt liginde de ascoli,avellino,bologna,frosinone,grosetto,mantova ,pisa,rimini ve spezia hariç diğer takımların logoları gözükmüyo

senin verdiğin dosyayı fmf çeviriciyle normal klasöre çevirip daha önceden de çevirmiş olduğum grafik dosyasının içindeki logos klasörüne attım..ama atmadan önce ordaki herşeyi sildim..o amblemi çıkmayan takımların da logo ID leri oyundakilerle uyuşuyo..ID lerde doğru ama neden çıkmadığını anlamadım :-S bi yardımcı olursan sevinirim...teşekkürler şimdiden.

arneas; bütün liglerin logoları yerli yerinde ama italya liglerinde bi sorun çıktı. serie A da caglari,empoli,fiorentina,genoa,juventus,napoli,pa lermo,torino logoları çıkıor ama diğerleri çıkmıyo..

Aynı şekilde italyanın bi alt liginde de ascoli,avellino,bologna,frosinone,grosetto,mantova ,pisa,rimini ve spezia hariç diğer takımların logoları gözükmüyo

senin verdiğin dosyayı fmf çeviriciyle normal klasöre çevirip daha önceden de çevirmiş olduğum grafik dosyasının içindeki logos klasörüne attım..ama atmadan önce ordaki herşeyi sildim..o amblemi çıkmayan takımların da logo ID leri oyundakilerle uyuşuyo..ID lerde doğru ama neden çıkmadığını anlamadım :-S bi yardımcı olursan sevinirim...teşekkürler şimdiden.
    az öncekontrol ettim bende bir sorun yok italya liglerinde bütün logolar doğru
    acaba senin yüklediğin başka logolar var mı belgelerim klasorünün içindeki grafics te oraya logo yüklediiseniz onları silip tekrar deneseniz diyorum

bir de cache dosyasını silip skini değiştirebilir misiniz...

öyle deneyin olmaz ise tekrar kontrol edeyim

1- senin yaptığın logos klasörünü kaldırıp benim fmf uzantılı logo dosyamı data klasorune atıp tekrar deneyin
    2- olmadı cache dosyasını silip skin değiştirin

umarım işe yarar

not: italya liginin bir çok logosunu güncel yapmak istedim fakat fm nin içinde kendi logoları olduğu için italya ingiltere v.b. lig logolarının tamammen güncel logolarını değil fmnin logolarını kullandım belki benim logolarla senin logolar çakışmış olabilir

6. Default

yok başka logo yüklemedim logos klasörü oyun klasörü....senin yaptığın fmf dosyasını da direk grafik.fmf yerine koyabilirdim ama o zaman kits,players,icons doyaları olmayacaından oyunun çalışması mümkün olur muydu bilmiyorum..ben senin fmf yi normal dosyaya çevirip içindekileri graphics in içindeki logos klasörünün içine attım...sorun cache dosyasından da kaynaklanmıyor..eğer öyle olsaydı diğer kulüplerin logoları da olmazdı..italya ligindeki o dediğim takımlar dışında herşey tam..ayrıca cache dosyasını tamamen silersem turksportal masaüstü 1.8 programı (türkçe yama) çalışmıyor..en son çare olarak kullandığım skini de oyunun kendi skinine çevirdim yok gene olmuyor..anlamadım bende

yok başka logo yüklemedim logos klasörü oyun klasörü....senin yaptığın fmf dosyasını da direk grafik.fmf yerine koyabilirdim ama o zaman kits,players,icons doyaları olmayacaından oyunun çalışması mümkün olur muydu bilmiyorum..ben senin fmf yi normal dosyaya çevirip içindekileri graphics in içindeki logos klasörünün içine attım...sorun cache dosyasından da kaynaklanmıyor..eğer öyle olsaydı diğer kulüplerin logoları da olmazdı..italya ligindeki o dediğim takımlar dışında herşey tam..ayrıca cache dosyasını tamamen silersem turksportal masaüstü 1.8 programı (türkçe yama) çalışmıyor..en son çare olarak kullandığım skini de oyunun kendi skinine çevirdim yok gene olmuyor..anlamadım bende
    şimdi anlaşıldı;
    1- grafic fmf yi silmene gerek yok benim arneas.fmf dosyası onunla beraber çalışmaktadır

2- fm2008 de resimler öncelikli olarak bizim belgelerimde oluşturduğumuz klasörde bulunan resimleri çalıştırmaktadır. daha sonra data dizinindeki fmf dosyalarını çalıştırır..
    böyle bir durumda şöyle yapmanı tavsiye ederim benim fmf dosyamı yine data klasorune at orada dursun fakat senin kullanmak istediğin logolar varsa onu belgelerim grafik klasorune atabilirsin. böyle yaptığında öncelikli olarak senin attığın logo çalışacak senin logolarda olmayanlogolar benim dosyadan okunacak..

birde böyle dener misin dostum...

8. Default

saol dostum oldu. fmf uzantılı dosyayı dataya attım..başka da bişe yapmadım..hepsi tam şimdi.oyunun sıralma mantığını anlayamadım tam oalrak ama böyle olduğu için mutluyum sana da çok teşekkür ederim, sırf benle de olsa uğraştın..istersen msnden de görüşebiliriz kardeşim

benim msn im

[email protected]

saol dostum oldu. fmf uzantılı dosyayı dataya attım..başka da bişe yapmadım..hepsi tam şimdi.oyunun sıralma mantığını anlayamadım tam oalrak ama böyle olduğu için mutluyum sana da çok teşekkür ederim, sırf benle de olsa uğraştın..istersen msnden de görüşebiliriz kardeşim

benim msn im

[email protected]
    rica ederim dostum biz burad ne için vrız hazılayıp kaçmak yok her zaman yardım edeceğiz bilgimiz dahilinde

benm msn adresim: [email protected]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ellerine kollarına sağlık

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

linke bir el atsanız dostlar

ya ben bu sigames e daha ne diyim bilmiyorum.
    Bir kullanıcı bile biraz uğraş ile bunu yapabiliyorsa sigames yıllardan beri gelen süreçtede bunları yapabilirdi.
    Ama yok yapmazlar nasıl olsa oyun satıyor kerizler alıyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    ayrıca linkler ölmüş yeni link pls
    Last edited by sardokar : 12.Ağustos.2009 at 17:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Ben başka bi arneas türünde buldum yabancı forumlarda o 450mb bişe daha detaylı çok güzel ama ilk bunu kullanmıştım zaten aynısı eline sağlık

Linkler ölmüş yenilerile yüklene bilirmi acaba: Lütfen...

arkadaşlar aslında 2009 ve 2010 için yaptığım çok büyük bir çalışma var şu an 650mb oldu ve doğal olarak 2011 de uyarlana bilir

fakat kuluplerin id numaralarına ulaşamıyorum bazı

şimdiye kadar düzenlediğim klupler f maddesine kadar geldim elimde logolar mevcut fakat id numaraları olmadığı için düzenleyemiyorum (fm 2010 ve fm 2011 dt editorü malesef yok)

http://www.dosya.tc/dosya/ihgGx4/kul...alar_.xls.html

buradan yaptığım kluplere bakabilirsiniz
    kırmızılar ve sarılar bulunmuş logolar maviler aynı klubün alt ligdeki takımı

Nesil
    2009
    Yer
    istanbul

elllerine sağlık kardesim...

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri