vllarealin transferler güzel alnin bütces sınırl ama gerekl adamlar almış
vllarealin transferler güzel alnin bütces sınırl ama gerekl adamlar almış
Olsun lig uzun maraton telafi edersin Alican maçını bekliyorum.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
LA LİGA
3.HAFTA
Deportivo: 1 - 1 :Zaragoza
MAÇI HAK ETMEDİK
Evet güzel bir maç oldu ama sunu söyleyebilirim genelde benim taktik rakibi sut çektirtmemekle ünlüdür ama taktigim galiba çözülmüş rakip kaleyi adeta bunalttı sadece 4 şutumuz war gerçekten bu futbola bu netice çok iyi .İlerleyen günlerde bu sıkıntımızıda aşacagımıza inanıyorum...Raikplerimizin puan kaybettigi haftada bizim de kaybetmemiz kötü oldu .Yine 1 puan 1 puandır.
MAÇI ANLATAN RESİM
Maçta futboldan ziyade tribün şov vardı maça damgasını vurdu deportivo'lu taraftarlar maçta asıla Türk bayragı kimsenin dikkatinden kaçmadı...
Last edited by Alicanfmfan : 15.Mart.2008 at 17:39
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Hepinize teşekkürler...
Beni destekleyenler umutsuzluğa kapılmasın. Güzel günler göreceğiz...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Geçenki ss'leri ve bugün oynadığım kadarının ss'ini koyuyorum.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şampiyonlar Ligi
3. Öneleme 2. Maç
Sevilla 4-0 Zürich
Hem oyun olarak hem de skor olarak rakibimizi ezdik. Toplamda 7-1'lik skorla gruplara kaldık...
İşte Grubumuz:
Orta hâlli bir grup. Ne çok zor ne çok kolay. Ama bütün deplasmanlar çok çetin geçecek. Hedefimiz 13 puan toplamak...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Transfer döneminin son gününde Milan atağa kalktı. Kanouté'ye Serbest kalma miktarını önerdi ve satmak zorunda kaldık. Milan'la yapacağımız Süper Kupa maçı öncesi Kanouté rakibimize transfer oldu.
Başka oyuncu almadık ve satmadık.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Avrupa Süper Kupa
Sevilla 1-1 A.C. Milan
Rakibimize penaltılarla boyun eğdik. Ve bu kupaya da veda ettik.
Kanouté ilk maçında bize boş geçmedi. Penaltılarda Palop'u ters köşeye yatırdı.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bu arada Luís Fabiano İspanyol vatandaşlığına geçti...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
La Liga
3. Hafta
Sevilla 1-1 R.Madrid
Çok sıkıcı bir maçtı. Pozisyonsuzdu. Ortada geçti. Maçın hakkı beraberlikti.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sıradaki Maç: Chelsea - Şampiyonlar Ligi
Şimdilik bu kadar.
Bizi takip eden herkese teşekkürler.
Hepiniz berabere kalmışsınız 3.haftada ve hepsi 1-1 ilginç![]()
Evet yunus hakikaten çok ilginç
İspanya çok karışık neler oluyor hepsi az sonra !!!!????....
ŞOK İSTİFA !!!
ATAKAN GEZER BIRAKTI...
Sevilla'nın genç Türk Hocası ani bir kararla istifa etti.Genç Menejer verdigi demeçte ; Derslerimin yogunlugu ve oks modunda olmam ve çok çalışmam gerektigi için sevilla'yı bırakıyorum .Ama bir gün mutlaka geri dönecegim dedi.Bu karardan sonra seviilla başkanı yeni teknik direktör arayışlarına girdi ..Taraftarla ise şaşkın...
Devamını bekliyoruz.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
SEVİLLANIN KOLTUĞUNA ADAYIM
Bu gelişmenin ardından Yunus Uçan şok bir şekilde Sevillanın koltuğuna aday oldu ve en yakın aday da Yunus olarak gözüküyor.
Last edited by yunusgs : 14.Mart.2008 at 22:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
YUNUS UÇAN SEVİLLA'DA
YUNUS KENDİNE GÜVENİYOR...
Atakan Gezer'den boşalan göreve genç teknik adam Yunus Uçan getirildi.
Taraftar Yunus'un takımı başarılardan başarıya tasıyacagından emin gibi gözüksede bazı otoriteler tarafından Sevilla'nın daha ilk maçlarında teknik direktörünü degiştirmesi hoş karsılanmasa Yunus Uçan kendine güveniyor...
Hayırlı Olsun...
SEVİLLA BASIN TOPLANTISI
Yunu Uçan:Evet sevgili basın mensupları öncelikle hoşgeldiniz demenize karşılık hoşbulduk diyorum.Buraya kalıcı olmaya geldim umarım öyle olur.Sevilla ilk haftalarda daha teknik direktörsüz kaldı.Takımı toparlamak zor olsada ben toparlayacağıma inanıyorum.Umarım işler istediğimiz gibi gider.Bakalım neler yapacağız göreceğiz.Hedef Sevillayı en iyi yerlere taşımak.Şimdi sorularınızı alayım.
Muhabir:Hocam nasıl bir taktik kullanacaksınız?
Yunus Uçan:Şimdilik 4 3 1 2 kulanmayı düşünüyorum sıkışırsak 4 3 2 1 kullanacağım.
Muhabir:Hocam heyecanlımısınız
Yunus Uçan:Hayır ben her zaman göreve hazırım şimdi işimin başına geçmek istiyorum toplantı bitmiştir teşekkürler.
yunus sevillada başarılar
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederiz .Maçlarımızı en kısa zamanda yayınlıyacagız Bizi takip edin![]()
YUnus geldiyse o takım kümeye![]()
Zorlu La Liga mücedelesinde Yunus Uçan ve Sevilla' ya başarılar.
Başarılar Yunus...
Bakalım Deniz abi sezon sonunda kim haklı çıkacak
Teşekkür ederim Serkan abi sizin gibi destekçilerim olduğu sürece sırtımız yere gelmez.
Teşekkür ederim Aykut.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Teşekkür ederim.
Last edited by yunusgs : 15.Mart.2008 at 16:27 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
O zaman YUnus'a bende sana başarılar dilerim.İnş önüme çıkmassınD
![]()
yunus sen uçma sevilla uçsun OK? diyebilirz yada yunus uçanıda kaçanıda yener başarılar yunuscum artık diyebilirimki sevilla şampiyon
Villarreal çökmüş :s
Ama yinede güveniyorum Villarreal e iyi yerlere gelecek inşallah...
UEFA ÖN ELEME
İLK MAÇ
Debrecen: 0 - 2 :Zaragoza
SONUÇ FARKLI DA OLABİLİRDİ
Evet debrecen ile karşılasıyorduk zor bir maçtı ama ayala'nın 2 güzel kafa golüyle rakibizin deyim yerindeyse işini bitirdik.Maçta yine istatistik olarak üstündük sonuç daha farklıda olabilirdi...
MAÇI ANLATAN RESİM
Ayala attıgı 2 golle maçın adamı olurken ilk golüne böyle sevinen arjantinli yıldız maçı anlatan resim karesine layık görüldü...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LA LİGA
4.HAFTA
Zaragoza: 2 - 0 :Almeria
BEN SUSTUM ; İSTATİSTİKLER KONUŞSUN
Evet yine olaganüstü oynadıgımız maçta rakibimize sadece 2 gol atıyoruz 2 gol de yeterli inş ilerki maçlarımızda bu sorunu aşacagız...
MAÇI ANLATAN RESİM
Maçı anlatan resim bizim ortaya koydugumuz futbol ve maçtaki istatistikler maçı anlatan resim oldu almeria'yı bogduk deyim yerindeyse...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
LA LİGA
5.HAFTA
Getafe: 1 - 0 :Zaragoza
DİRENDİK,DAYANDIK,EZİLDİK,HAKEME YENİLDİK
Evet maçta getafe'nin gözle görülür bir üstünlügü wardı .Çektikleri şut sayısından belli oluyor ama milito ve oliveira nın karşı karşıya pas vermek yerine kaleye atsa belki maçın seyri değişecek.NOT: Hakem 3 dk uzatma verdi biz golü 90+5 lerde yedik ben buradan gerçekten takımım adına üzgünüm.Maçı hak etmedik ama son dk de yenilen gol bizi bozdu...
MAÇI ANLATAN RESİM
90+5 tote topu aglara gönderdi .Ve golden sonra şampiyon olmus gibi sevindi .Bu anda maçı anlatan resim arasına girdi...
LA LİGA
6.HAFTA
Zaragoza: 1 - 1 :Atl.Madrid
Bİ KERE DE BİZ ATSAK YA !!!
Evet maç boyunca etkili oynadık pres yaptık rakibi bogduk.Geriye düştük bir çok gol pozisyonundan yararlanamadık.Berabere bitmemeliydi.Kazanmalıydık.1 puan aldık.Moralimiz bozulmasın diye çok ugrastık ama bir türlü istedigimiz düzeye ulaşamadık...
MAÇI ANLATAN RESİM
Sayısız gol pozisyonun yararlanamadıgımız maçta milito gole giderken yerde kalırken penaltı olması gerekirken hakemin devam kararı zaragoza lu futbolcuları çılgına çevirdi.İşte o pozisyon maçı anlatan resim oldu...
DEVAM EDECEK....
Gol sorununa devam edior Zaragoza ama mühim değil.Yanilmedikten sonra yenmeyi de öğrenir bu takım.
Bir Dost
Hellbells
Takımımım başında ilk maçlarıma çıktım.İyi sonuçlar aldığımızı düşünüyorum.
Şampiyonlar Ligi 1.Grup Maçı Sevilla 1-1 Chelsea
Güzel bir futbol oynadık.Anelkanın kornerden attığı golle yenik duruma düşmemize rağmen yaptığım değişiklerle 2.yarıda Kone ile attığımız golle beraberliği kurtardık.
İspanya Ligi 4.Hafta Levante 3-5 Sevilla
Çok güzel oynadık 3 puanı hakettik yalnız defansta sorunlar var devre arasında bu sorunlara çözüm bulacağız.
İspanya Ligi 5.Hafta Sevilla 3-2 Espanyol
Kazanmaya devam ediyoruz 2 gol yesekte olsun yediğimizden fazlasını attığımız için sorun yok şu anda.
İspanya Ligi 6.Hafta Vallodolid 0-2 Sevilla
İşte bu sefer gol yemedik şeytanın bacağını kırdık umarım formumuzu bu şekilde sürdürebiliriz.
İSPANYA LİGİ 6.HAFTA PUAN DURUMU
BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN.
Vİllareale=yaziiik
Zaragoza=fena DeĞİl
Sevİlla=İÇİmden Bİ Ses 4te4 YaptiĞini SÖylÜyor
6 maç oynadım la liga'da 4 ünü olagan üstü oynamamıza ragmen 2 sini kazandık. Sadece 2 maç kötü oynadık bunlarda bi beraberlik bide yenilgi oldu.Genel olarak umutsuzluga kapılmanın anlamı yok üstesinden gelecegiz![]()