Beni favori göstelerenler bana inananlardan özür diliyorum galibiyeti yaşatamadım onlara ama maçı sonuna kadar ha ettik ss'lere bakınca anlarsınız![]()
Beni favori göstelerenler bana inananlardan özür diliyorum galibiyeti yaşatamadım onlara ama maçı sonuna kadar ha ettik ss'lere bakınca anlarsınız![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Dortmund Schalke'nin elinden kaçmış.. Werder Bremen Duisburg karşı rahat bir galibiyet almış
Evet kardeşim aykan elimizden kaçtılar galibiyet almamız lasımdı ama olsun yinede 1 puan 1 puandır
Ah be Alican ellerinden balık gibi kurtulup kaçmışlar 1 puanda iyidir ama tebrikler.Senide tebrik ederim Mustafa abi.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Yan Yunus evet elimizden kaçtılar.Teşekkürler yorumun için.Birazdan Duisburg maçına geçicegim
BUNDESLİGA
10.HAFTA
Schalke: 1 - 0 :Duisburg
Maçta her zaman ki gibi ezici üstünlügümüz wardı.Daha farklı bir sonuc beklerdim ama 3 puanı aldıgımız için mutluyuz...Gelecekten umutluyuz
BUNDESLİGA.
10.HAFTA
STUTTGART : 2 - 0 : H.ROSTOCK
Aslında daha farklı bir galibiyet olması gerekiyorduk müthiş baskılı oynadık çok gol kaçırdık.Ancak fark olmasa da 3 puan güzel.Liderliğimiz devam ediyor. Hafta arasında deplasmanda oynayacağımız Benfica maçına hazırlanıyoruz.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Saol Yunus. Aslında futbol olarak bozulan bir şey yoktu sadece tek forvet oynadığımdan bir kaç maç gol sorunu yaşadım o kadar. Futbol olarak hep rakiplerimizden üstünüz.Zaten şu an da lideriz. Bana şans veren fazla kişi yok burda ancak inşallah zirveyi kaptırmayacağız. Eğer ligin ikinci yarısı Schalke ve W.Bremen'e yenilmezsem olay tamamdır bence.
Last edited by The.Crow : 22.Mart.2008 at 15:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
Tebrikler Alican galibiyet güzel olmuş tebrikler Umut abi kazanmışsın tebrikler Mustafa abi kazanmışsınherkes kazanmış puan durumunu görebilirmiyiz?
Last edited by The.Crow : 22.Mart.2008 at 16:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
ŞAMPİYONLAR LİGİ.
3.HAFTA
Schalke: 2 - 0 :Fenerbahçe
Evet Şampiyonlar Ligi'nde 7 puana ulasıp gruptan çıkmak için büyük avantaj yakalıyoruz.Fenerbahçe'yi yenip yolumuza devam ediyorum mutluyuz.Gelecekten umutluyuz...
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BUNDESLİGA
11.HAFTA
Karlshure: 1 - 1 :Schalke
Ne dieyyim bilmem ki.İstatistiklerde üstünüz ama skorda deil .ilk önce biz attık sonra yedik.Rakiiplerimizin puan kaybettigi haftada bizde puan kaybettik kötü oldu.İnş telafi edebiliriz.
Last edited by Alicanfmfan : 22.Mart.2008 at 16:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
GERMAN CUP
Schalke: 3 - 3 :Mainz
(Penaltılar 3-1)
Evet herkes fark bekliyordu.Kötü oynadık yedek agırlıklı kadroya sans tanıdım ama oyuna sonradan giren kuranyi ve lovekrands gollerini attı.Penaltılardada lobont şov wardı.Sezonun en kötü maçını oynadık inşallah böyle devam etmez...
ALMANYA KUPASI.
2.TUR
STUTTGART : 2 - 1 : HANNOVER
1-0 yenik duruma düştüğümüz maçta üstün ve baskılı oynayarak lazım olan golleri bulduk ve tur atlamayı başardık.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
BUNDESLİGA
12.HAFTA
STUTTGART : 0 - 0 : DUİSBURG
Şu ana kadar sakatlıklardan çok çektik. Farnerud'dan hiç yararlanamadik. Takımımda 3 forvet var ve 3 ü de sakat şu an. Forvet olmayan AMC olan Elson'u forvette oynatıyorum. Bu haftaki beraberlikle 2.sıraya düştük.Lider Bayern. Şimdi hafta arası evimizdeki Benfica maçını bekliyoruz.
Last edited by The.Crow : 22.Mart.2008 at 17:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir Dost
Hellbells
BUNDESLİGA
12.HAFTA
Schalke: 3 - 2 :Hannover
Güzel bir oyun oynuyorduk.Geri düştük Larsen oyuna girdi 2 de gol attı.Takımda biraz güvensizlik sözkonusu ama inş daha da ilerleyecegiz.
Takımlar olabildiğince hatasız oynuyor, 3 takımda iddialı durumda.
ŞAMPİYONLAR LİGİ GURUPLARI
4.HAFTA
STUTTGART : 1 - 1 : BENFİCA
Yine rakibimizle berabere kaldık.Uzun süren sakatlıktan sonra ikinci yaraı oyuna giren Farnerud'un golle dönmesi sevindirici. UEFA garanti ancak CL'de 2.turu zora soktuk.Tecrübe eksikliği çok fazla. Evimizde Liverpool'u yenmek zorundayız.
Bir Dost
Hellbells
ŞAMPİYONLAR LİGİ
4.HAFTA
Fenerbahçe: 0 - 2 :Schalke
Evet mükemmel oynadık .Kadıköyde 3 puanın sahibi olduk Kuranyi şov yaptı.Fener işini mucizelere bıraktı müthiş bir futbol oynadık İnş devamı gelir
ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE SCHALKE'NİN PUAN DURUMU
10 puanla zirvedeyiz.Sevilla Almanya'ya gelicek.Son maçımız da inter deplasmanına çıkıcaz...Takımmımdan şuanda çok memnunum inşallah böyle devam eder...
Schalke saha kalkmis,böyle devam.![]()
alican bu başarıyı getiren taktiği yapmak için gece gündüz uraştı msnden bende bi kaç tavsiye yaptımve sonuç süperr
![]()
Alican şu anda ŞL de çok güzel gidiyorsun ama lig için aynı şeyi söyleyemem Almanya ligi süprizlerle dolu.
Schalke arap atı gibi sonradan açıldı![]()
Forza Schalke..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Çok teşekkür ederiz bizi takip etipde yorum yaptıgınız için.Maçlar yakında eklenecek
Şampiyon Stuttgartt![]()
![]()
Bir Dost
Hellbells
arkadaşlar kariyeri takip edp bze yorumlarınızla katıldığınız için teşekkür ederm
şampiyomlar ligi 3. hafta
cl de deplasmanda ajaxa yenidik ama oyunda bi sıkıntı oluştu takımda gol sorunu cekiyorum atak yapıyoruz şut cekiyoruz ama gol atamıyoruz anlamadım kalsnic de sezon basında sakatlandı ve hala oynuyamıyor.ajax maçındada üstün oynadık rakib boğdul ataklarla ama olmadı işte
bundesliga 11. hafta
11. haftada sıralamada hemen arkamızda olan hannoverle oynadık rakip iy oynadı bzde kötü oynamadık çok pozisyon bulduk ama yine atamadık onlarda 89 da golü buldu ve 3 puanı hanesine yazdırdı .rakiplerin puan kaybettiği bu haftada bz hiç puan alamadık kötü oldu.
germany kup
almanya kupasında büyük sürpriz oldu ve elendım 2. lig takımına.ilk müthiş oynadık 2 gol bulduk ilk yarının sonlarına doğru noldu o kadar gereksiz bir kırmızı kart gördüki bütün takım alt üst oldu zaten kondüsyon azlıgı vardı bıde 10 kişi olunca rakip dagıttı bizi ve 2. yarı 4 gol gördük kalemızde
bundesliga 12. hafta
12. haftada sahamızda cok güzel oyun oynadık bitirclik olmadığı bu maçtada kendini gösterdi çekilen 21 şuttan 2si gol oldu rakp tek şut cektı oda gol oldu.
şampiyonlar ligi 4. hafta
cl de 4. haftada ajaxı ewimizde konuk ettik rakip maçın başlarında br gol buldu ve öne geçti ama rosenberg 2 gol buldu ve galibiyeti getiren adam oldu.
kupadan elenmesi kötü olmuş bremenin
İnişli çıkışla bir grafik sergiliyorsun Mustafa abi.