Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

15 53.57%
  • Gaziantepspor

4 14.29%
  • Berabere

9 32.14%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 126 arası toplam 126 sonuç

Konu: TSL 28. Hafta | Galatasaray - Gaziantep

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bir zamanLar bizim Baki Mercimek vakası gibi oLan, yuhaLanan, eLeştiriLen Servet in geLdiği nokta asLında tüm herkese örnek oLmaLıdır. YıLmadan, çaLıştı, çabaLadı ve şu anda harika oynuyor. TebrikLer Servet e.
    kesinlikle katılıyorum. bi zamanlar Fenerbahçe'de top koşturan Servet'le şu anda Galatasaray'da top koşturan Servet arasında uçurumlar hatta Alpler var.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

FutboLcuLuk budur zaten Çağrıcım. Bizim yıLLardır eLeştirdiğimiz, oyuncuLarımızın kendiLerini hiç bir zaman geLiştirmedikLeri yönünde yaşadığımız sıkıntıLarın bir Aynasıdır Servet. İnşaLLah bundan sonrada da daha da kendine gittiği yerde oyununa birşeyLer ekLeyerek oynamaya devam eder. MiLLi takımımız içinde çok önemLi.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tahminlerim doğru çıktı Antep son haftalarda iyi futbol oynuyordu...Galatasaray ıda seyircisiz yakalamışken affetmedi...hayati değerinde 1 puan aldı...

Tebrikler Gaziantepspor...

Servet'e çok güldüm maçın sonunda mikrofon uzattılar diyo çok iyi top sürdüm gol atıcaktım Ü.Karan çıktı karşıma çarpıştık

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Servet ten güzel bir söz...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by krapinovic View Post
    Antep bu maçı alabilir...
    Antepte 2.yarı işe yarar adam kalmadı de nigris ve uğur yıldırımın gidişinden sonra oldukça vasat kadrosu var bence.. bi beto iyi sayılabilir ama oda fazla hızlı biri değil servet haklar.. Seyircisiz daha rahat maçı alacağımızı düşünüyorum teknik direktörümüzün gelmesi + möotivasyon olacak..

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri