Beşiktaş
Fenerbahçe
Berabere
Malesef futbolu taraftar oynamıyor sahada, bu şovların hepsinin karşılığı olmalı. Beşiktaş futbol oynamıyor bile, maç Fener'in hakkı..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Pardon Fener'li olan senmişsinama ilginç yani kimse golden bahsetmedi.
Taraftara yazık bence Beşiktaş'ın hakkını vermesi gereken bir şov vardı.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
İlk Yarı Bitti
Beşiktaş :0
Fenerbahçe :1
Fenerbahce maca hakim olan taraf,istedikleri zaman tempoyu yükseltiyorlar,yavaslatiyorlar.Alex takimi iyi yönetiyor.
Besiktas bir türlü etkili olamadi,yedikleri gol tam komedi.Gökhan Zan yine sasirtmadi beni,yenilen golde hataliydi.
Maçı şu ana kadar hakettik diyebilirim.
Maçta BJK'daha baskın gözükse bile boş doldur boşalt atak bunlar. Kalemizde tehlikeli pozisyon yok.
Anlamsız sarı kartlar aynen devam bu hafta da...
Maçta tam bir korner skandalı yaşanıyor ilginç..
Ayrıca lig tv gayet güzel yayınına devam ediyor!!
Kazım'ın taç pozisyonuyla ondan tam 2-3 pozisyon sonraki gol pozisyonunu birleştirdiler gösterirken, ayrıca alexin beline gelen şişeyi ilk gösterdiklerinde ortasından kıvrılmış büyük boy su şişesi-5litreliksanırım- vardı, sonra üst kamera da saha içinde ufak bir şişe gösterildi.
Birde sormak istiyorum beşiktaş stadında 5-6 cm'lik demir bulunabilecek tarzı korkuluklar var mı?
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Golden önce C.Kazım topu çizginin 1-2 santim dışından çeviriyor. Birde Beşiktaş'ın verilmeyen penaltısı var. El olan. Şu teknik direktörler yerine bi robot icat edilse artık.![]()
İlk yarıda naptığını bilen bir Fenerbahçe ve eli ayağa birbirine dolanan Beşiktaş vardı gölü attık ama golden sonra hafif geri yaslandık pozisyon vermedik ama biraz baskı yedik .
Çok iyi oynamıyoruz ama bu oyun Bjk'yi yenmeye yeter de artar bile.İkinci yarı çok kontra atak buluruz gol yemeden bir tane daha atarsak maçı kopartırız.Ama derbilerde ne olacağı hiç belli olmaz.
2.Yarıda Ertuğrul hocanın takıma müdahele etmesi lazım bence çok pasif kalıyor Ertuğrul Sağlam.
Aşırı Derecede Güzel oynadık İlk Yarı...İnşAAlah 2.yarıda 1 gol bularak rahatlarız...
Taraftar iyi,güzelde Alex'e yaptıkları neydi öyle....
Beşiktas organize olamıyor. en etkili pozisyonları holosko nun soldan yerden ortalayıp, volkanın kesdiği pozisyondu.
Fenerbahce maca hakim. ne yapacagını bilen bir futbol oynuyor. Alex in golu her ne kadar savunmanın da hatası olsada güzel goldu. Alex nadir kafa golleri atıyor; fakat attıkları da güzel vuruslar oluyor.
Besiktasın toparlnması lazım, bu oyunla galibiyet cok zor. Macta enteresan taraf cevik kuvvet neredeyse sahaya girecek, alex rahat korner kullanamadı. Bu da ancak bizim Türkiye ligimizde olur enteresandı.
2. yarı neler olur, izleyip görecegiz..
Arkadaşa gittim maçı seyretmek için tam maçın başlamasına az bir zaman kalmış elektrikler gitti..Bekledim biraz baktım gelmiyor eve geldim.Baktım ilk yarıyı yenik kapatmışız.Sporx'ten ve burada baktım anlatılanlara göre iyi oynayamıyoruz.İnşallah 2.yarı değişir bu durum..
So what?
Saike
El dediğim pozisyon Edu'nun eli yanlış hatırlamıyorsam. Bu arada C.Kazım'a gelirsek, Kazım ortalıyor ve top boşa çıkıyor sonra bir beşiktaşlı sanırım topa dokunamıyor, Maldonado alıyor birine veriyor oda Kazım'a ve Kazım'da Alex'e. Umarım açıklayabilmişimdir.![]()
Alex'in o kısa boyu ile kafa golü atması beni şaşırttı. Penaltı dediğiniz pozisyonu göremediğim için yorum yapamıyacağım.
Sahada tam bir taraftar skandalı var.anilton anlamlı şov bu muydu?![]()
Edu'nun eline çarpıyor fakat penaltı değil, top ele olayı. Kazım ortaladıktan sonra Beşiktaşlı bir oyuncu topu alıp, kaptırıyor. Pozisyonun devamı gol.
Uğur Boral ve Kazım'ı çok beğendim. Uğur her atakta en az iki-üç Beşiktaş'lıyı peşine takıyor. Kazım da maç eksiği olmasına rağmen çok iyi oynuyor.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Kart cimrisi hakem diyorlardı 6 tane sarı kart çıkardı.İlginç..
So what?
Saike
BJK çok etkili geliyor her an golü bulabilir![]()
Uğur Boral çıkıyor Semih giriyor. Önde olduğumuz bir maç için yanlış değişiklik.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Iyide Zico bu,onun icin önde olmussunuz,geride olmussunuz farketmiyor.2 senedir hep ayni oyuncu degisikliklerini yapiyor.![]()
İşden geldim..Bugün neler oldu haberim yok
Küfürler edilmeyede baslandı..El itirazları var![]()
Besiktas taraftarlari bugün cok fazla küfürlü tezahürat yaptilar,attiklari yabanci maddeler de ortada.Bakalim adaletli TFF bize verdigi cezayi Besiktasa verebilecek mi ?
Sahaya maddeler atıldı bu maddeler sonucu Alex yerde kaldı ama oyuna devam ediyor.Beşiktaş taraftarının buradan takımına kızgın olduğu anlaşılıyor.
Beşiktasa artık ceza gelmesse yuh derimKüfür var.Yabancı madde var..
Bu arada gol geldi
oh iyi iyi 1-1 bitsin..Maç tempo kazandı..
Sonunda BJK Golu Attı Bakalım Neler Olacak Bence Beşiktaş Dağılmış Fenere Bir Gol Daha Atar.