Takma kafana Mert.Yeni transferler takıma alışınca galibiyetler gelir...
Takma kafana Mert.Yeni transferler takıma alışınca galibiyetler gelir...
Turkcell Süper Lig
9.Hafta/Kayseri maçı
Güzel bir maç oldu ligin en zor deplasmanlarından birinde 3 puanla ayrıldık sahadan
10.Hafta/G.antep maçı
Yavaş yavaş toparlanıyoruz.İyi oynadığımız bu maçtan da galibiyetle ayrıldık ve çıkışımızı sürdürdük.
11.Hafta/Sivas maçı
Kazanmamız gereken bu maçta basit hatalar yüzünden 2 puan bırakıyoruz ..
12.Hafta/G.Birliği maçı
Müthiş bir maçtı.Agouda resitali vardı maçta.8 gole sahne olan mücadeleden galip ayrılan taraf biz olduk
Fortis Türkiye Kupası
Fazla umudumuzun olmadığı bu maçta farklı yenildik malesef.
Yavaş yavaş çıkışa geçiyoruz.Toparlanıp üst sıralara yükseldik.Ligde ilk yarının kalan 5 maçından 13 puan çıkarırsak ligin ilk yarısını çok güzel bir yerde bitireceğiz ..
Son 5 maçta 15 puan toplarsın.Ama fikstürün durumu da önemli...
Mert biraz düzeltmeye başlamışın kadro oturuyor anlaşılan
Mert son maçlarda toparlanmışsın tebrik ederim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Turkcell Süper Lig--------------------------------------------------------------------
13.Hafta/Kartal maçı
Ligin yeni ekiplerinden Kartalspor'a konuk olduğumuz bu maçta beklentilerimizin üzerinde bir futbol sergiledik.Yeri geldiğinde takım halinde defans,yeri geldiğinde takım halinde ofans mantalitesini uygulamaya çalıştık ve kazandık.
14.Hafta/Bursa maçı
Son şampiyonu kendi sahamızda ağırladığımız bu maçta istediklerimizi sahaya tam olarak yansıttık ve maçı kazanmasını bildik.
15.Hafta/Beşiktaş maçı
Muhteşem oynadık.Bu maç öncesinde kimse bize şans tanımıyordu.Ligin devleri arasındaki Beşiktaş'a karşı tam anlamıyla takım olma hüvyetini gösterdik,maçı kazandık..
16.Hafta/OFTAŞ maçı
Ne diyeceğimi bilmiyorum açıkcası bu maç hakkında.Ben konuşmuyorum,istatistikler konuşsun
17.Hafta/Ankara maçı
Müthiş bir maç oldu.Geçen hafta aldığımız acı mağlubiyetin telafisini yaptık.3-1 geriye düştüğümüz maçı kazandık.Bu inanılmaz birşey,yavaş yavaş Türkiye Turkcell Süper Ligi'nin büyük takımlarından biri olmaya başlıyoruz artık.
Turkcell Süper Ligi 17.Hafta Puan Durumu
Ligin ilk yarısını çok iyi bir yerde bitirdik.Gerçekten çok iyi bir performans sergiledik.2.yarı oynayacağımız 17 maçın minumum 8-9 tanesini kazansak Avrupa Kupalarına katılırız diye düşünüyorum ..
Eskişehirspor'u izlemeye devam edin![]()
Tebrikler Mert.Harika gidiyorsun...
çok güzel gidiyorsun tebrikler
Tebrik ederim Mert son haftalarda toparlanmışsın ve ligin üst sıralarına tırmanmışsın.
tebrikler mert iyi gidyorsun...
Turkcell Süper Lig'in geride kalan 1,5 senede büyük çıkış gösteren takımlarından Eskişehirspor teknik direktörü Mert Çeken Eskişehir'in önde gelen gazetelerinden İstikbal gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İlk yarıyı istediğimiz gibi bitirdik ..
Kısıtlı bütçeyle iyi işler yapmaya çalışıyoruz.Geçen sene Bursaspor "Anadoludan Şampiyon çıkmaz" düşüncesini yok etti,bizde bu yokolan düşünceyi desteklercesine bir performans sergiledik..
Büyük takım olmaktan bahsetmiyoruz,büyük takım olacağız ..
İnanıyorum ki bu kulüp,bu camia ileride Avrupa'nın sayılı kulüpleri arasına girecek.Başkanımız ve yönetimimiz var güçleriyle bu amaç için çabalıyor.Ekibim ve ben göreve geldiğimde kulübün bütçesi 2,5 Milyon $'dı.Bugün ise bu rakam 10 Milyon $'ı buldu.Gelecek te daha da artacak.
2.yarı Türkiye Kupasını şampiyon,ligi de ilk 5 içinde bitirmek istiyoruz
Türkiye Kupasında şampiyonluk hedefi ile yola çıktık,Süper Ligde ilk 5'e girdiğimizde bu sezonki hedeflerimizi gerçekleştirmiş olacağız..
Agouda'ya teklifler var,büyük ihtimalle en geç sezon sonu takımdan ayrılacak.
Ganalı golcümüz Kwabena Agouda'ya Fransa ve Hollanda Liglerinden teklifler var,iyi bir teklif gelirse Agouda'yı Ocak ayında bile satabiliriz.Eğer Agouda giderse onun yerini Hollanda 1.Liginde Groningen takımında top koşturan Romanyalı Bogdan Stancu ile doldurmak istiyoruz.Kendisi komple bir hücum oyuncusu,hava hakimiyeti ve bitiriciliği süper.Gelirse takımımıza büyük faydası olacaktır.
Larrondo'yu 1 senedir izliyorduk,Yaser hayal kırıklığı oldu
Sezon başında aldığımız Şilili stoper Nicolas Larrondo'yu 1 senedir seyrediyorduk.1 senede çok büyük gelişim gösterdi,hemen kulübümüze kattık.Gerçekten çok yetenekli bir futbolcu,kendini biraz daha geliştirirse Avrupa'nın önde gelen kulüplerinde top koşturabilir.Yaser Yıldız hayal kırıklığı oldu.Kendisi çok kaliteli bir golcü,ancak Agouda ve Batdal''ın iyi performansların dur durak bilmemesi kendisini yedek kulübesine hapsetti ..
Güzel demeçler vermişsin Mert.
ligin ilk yarısını ii kapatmışsın agouda gerçekten para kazandırır sana seneye avrupa kupalarında görelim es es i
Agouda'yı 2007 de keşfetmiştim.Mükemmel bir futbolcudur.
İyi paraya satarsın onu.
Zico gibi demeçler valla Mert![]()
-------------------------------------------------------------------
Giray Kaçar Eskişehirspor'da .. !
Eskişehirspor OFTAŞspor'un başarılı stoperi Remzi Giray Kaçar ile 4 senelik sözleşme imzaladı.24 yaşındaki oyuncunun bonservisi için Gençlerbirliği OFTAŞspor kulübüne Ediz Bahtiyaroğlunun bonservisi ile takas edildi.
Eskişehirspor teknik direktörü Mert Çeken bu transfer ile ilgili şöyle konuştu:"Giray şu anda Milli takım düzeyinde,genç yaşına rağmen çok tecrübeli bir oyuncu.Takımımızda defansımızın belkemiği olacak.Ediz'i
oynatmasaydım bana herkes yüklenecek,böyle bir yeteneği neden oynatmıyorsun hoca diyeceklerdi.
Ediz'le konuştum kendisi bana Eskişehirspor'da kalmak istemediğini söyledi,biz de onu Giray'a karşılık takasta kullandık OFTAŞ'a.
-----------------------------------------------------------
FORTİS Türkiye Kupası
Yaser'in Antalya maçında attığı bu goller,bizi FORTİS Türkiye Kupasında çeyrek finale taşıdı.Geçen sene averajla elenmiştik,bu sene averajla gruplardan çıktık
Çeyrek Finalde rakibimiz Fenerbahçe oldu.Gerçekten zor ve güçlü bir rakip.Ama futbol sahada oynanır.O gün kim daha iyiyse o maçı kazanır.Fenerbahçe ile yapacağımız bu maçlar bizim gerçek seviyemizi ortaya çıkaracaktır diye düşünüyorum
![]()
Gayet iyi gidiyorsun. Agouda'nın profilini koyar mısın?
Tebrikler Mert çeyrek finalde Fenerbahçeyi geçebileceğini düşünüyorum.
Tebrikler Mert.Bence de çeyrek finalde geçebilirsin Fenerbahçe'yi.Kendi sahanda galip gelmen çok önemli.
Destekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar ..
@FaLconi Oyundan çıktım şu anda.Girince koyacağım Agouda'nın profilini ..
Turkcell Süper Lig
18.Hafta/Telekom maçı
Şok bir yenilgi aldık Ankara'da.Toparlanıp önümüzdeki maçlara bakacağız.
19.Hafta/Trabzon maçı
Süper bir maçtı.Mehmet Batdal ve Pjanic'in harika oyunuyla kazanmasını bildik.
20.Hafta/A.Gücü maçı
Zor bir maç oldu.Geriye düştükten sonra kolay bir şekilde maçı kazanmasını bildik.
21.Hafta/Sakarya maçı
Yine kazandık.Mehmet Batdal,gol şova devam etti bu hafta da.
Çıkışımız sürüyor.Elimizden geldiği kadarıyla en iyisini yapmaya çalışıyoruz.Sezon sonunda Avrupa Kupalarına katılan bir derece alıp,Türkiye Kupasında şampiyon olacağız
Last edited by Varonil : 04.Mayıs.2008 at 16:52
Telekom maçından sonra toparlanmışsın ama Fenerbahçe maçı çok zorlu geçecek Mert...
Telekom maçı hariç süpersin Mert tebrik ederim.
Fortis Türkiye Kupası
Malesef kupaya veda ettik.Çok zor 2 maç oynadık Fenerbahçe ile ve sonucunda yarı finale çıkan taraf onlar oldu.Son 3 senede 2.ci kez çeyrek finalde veda ediyoruz bu kupaya.Ligde yolumuza devam edeceğiz artık
Turkcell Süper Ligi
22.Hafta/G.Saray maçı
Çok şanssız bir maçtı.Maçı baştan sona Galatasaray'dan üstün götürmemize rağmen rakibimizin kalitesi daha iyiydi.Yaşıyoruz ve öğreniyoruz.Artık böyle basit hataları yapmayacağız
23.Hafta/Kasımpaşa maçı
Güzel bir maç oldu.Artık eski yaptığımız basit hataları yapmamaya başladık.Güzel oyunumuzla Kasımpaşa'yı parçalamayı bildik.Lig sonuna kadar böyle iyi futbol oynarsak Avrupa kupalarına çok rahat katılırız
24.Hafta/F.Bahçe maçı
Kupadan elendiğimiz Fenerbahçe'ye karşı ligde karşıya geldik.Maçı üstün götürdüğümüzü ve kazanmayı hakettiğimizi düşünüyorum.Batdal ve Yaser son vuruşlarda çok şanssızdı.Önümüzdeki maçlara bakacağız ..
25.Hafta/Manisa maçı
Zorlu bir deplasmandan galip ayrıldık.Ligin güçlü takımlarından Manisa'ya futbol dersi verdik adeta.Çok iyi bir takım olduk,iyi top oynuyoruz.Kalan 9 haftada alabileceğimiz kadar yüksek puanı alıp avrupa kupalarına katılmak istiyoruz.
26.Hafta/Kayseri maçı
Uzun maratonda oyuncularımızın kondisyonlarında zaman zaman düşmeler olabiliyor.Bugün öyle bir maçtaydık.Zaman zaman oyunda Kayserispor hakimiyeti gördük.Ama ciddiyeti elden bırakmayan oyuncularımız çok iyi mücadele etti.Buradan tebrik ediyorum onları..
Turkcell Süper Lig Puan Durumu
Çok iyi bir performansımız var.Ligde şu anda 3.sırada bulunuyoruz ve ligi bu konumda bitirirsek UEFA Kupasına katılacağız.Daha iyi bir performans gösterirsek Şampiyonlar Ligine bile katılabiliriz belki?Neden olmasın.Umarım bu çıkışımızı kalan 8 maçtada sürdürür ve en kötü ihitmalle 4.cü olup İntertoto Kupasına katılırız ..
gercekten süper gidiyorsun uefayı garantilersen cok büyük iş yapmıs olursun
Fb ve Gs maçları önemli değil.Bi kaç sene sonra çok rahat yenersin.Sadece tecrübe lazım takıma.Çok iyi gidiyorsun Mert...
Tebrik ederim Mert ligi 3.bitirir Uefaya katılırsın.
UEFA bekliyoruz...
Turkcell Süper Lig
Turkcell Süper Lig'de 2009/2010 sezonu sona erdi.Eskişehirspor olarak bu sezonun son haftalarında istikrarsız bir performans sergiledik..
Turkcell Süper Lig 2009-2010 sezonu puan durumu
Ve oynadığımız son maçların ardından ligi 3.cü bitirmeyi başardık.Önümüzdeki sene UEFA Kupasında mücadele edeceğiz.Bu platformda ilerilere gidebilmek için de çok iyi bir takım kurmayı planlıyoruz.2-3 futbolcumuzla yolları ayırıp,4-5 futbolcu alacağız takıma ..
Tebrikler MertAvrupa'da başarı bekliyoruz senden...
Beşiktaş maçı süper olmus tebrikler Mert.İyi transferler bekliyoruz![]()